Ultimul Dodge Viper a părăsit linia de producţie

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 05.07.2010
Ultimul exemplar Dodge Viper a părăsit linia de producţie din Conner Avenue fără un succesor anunţat. Prima generaţie a lui Viper a debutat în 1992.

Americanii de la Dodge au construit ultimul exemplar al lui Viper în acest weekend. Modelul a ieşit oficial din producţie fără niciun succesor anunţat. Clientul care a comandat acest model cu un aspect excentric este posesorul celei mai mari colecţii personale de Dodge Viper din lume, având peste 40 de exemplare. D’Ann Rauh a venit alături de soţul său la fabrica Dodge din Conner Avenue – Detroit pentru a-şi ridica maşina.

Ultimul Dodge Viper produs este vopsit într-o nuanţă de auriu cu accente de bronz. Interiorul beneficiază de numeroase accesorii îmbrăcate în piele de un tapiţer care a mai lucrat cu posesorii celei mai mari colecţii de Dodge Viper din lume. Astfel, atât vopseaua acestui model, cât şi materialele de la interior au fost furnizate de client, oferindu-i ultimului Viper un caracter exclusivist. Pachetul este completat de un set de jante de aliaj cu cinci spiţe, care sunt vopsite în nuanţa grafit.

Succesorul lui Viper nu a fost încă anunţat de oficialii Dodge, dar surse din cadrul acestei companii anunţă un model echipat tot cu un motor V10.

Unitatea va fi dezvoltată dintr-un motor V8 de provenienţă Ferrari şi va avea cilindri amplasaţi la un unghi de 90 de grade. Modelul respectiv este aşteptat să debuteze undeva în decursul anului 2012.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • mishu88
    Dodge Viper...
    Ce mi-e dor de serialul acela... Viper...
    2 1
  • hehe.. credeam ca doar eu imi amintesc de el.
    Ce fete de someri au angajatii din uzina... mu-ha-ha-ha
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru