Alfa Romeo Giulietta, primul model hibrid al aliantei Fiat-Chrysler

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 15.03.2010
Platforma lui Alfa Romeo Giulietta este creata special pentru a fi utilizata alaturi de un tren de propulsie hibrid. Aceasta informatie a fost dezvaluita alaturi de planurile de viitor ale aliantei italo-americane.

Alianta Fiat-Chrysler a dezvaluit planurile de viitor in materie de dezvoltare. Astfel, cei de la Chrysler vor fi responsabili pentru dezvoltarea modelelor electrice, cat si pentru cele hibride, in timp ce Fiat va adapta aceste tehnologii pentru platformele si modelele sale. Noul Alfa Romeo Giulietta a fost proiectat pentru a folosi un tren de propulsie hibrid si are sanse de a deveni primul vehicul hibrid al acestei aliante.

Chrysler Sebring si Dodge Avenger ar putea beneficia si ele de viitoarele trenuri de propulsie hibride din gama aliantei Fiat-Chrysler. Italienii de la Fiat au fost impresionati de dezvoltarea americanilor in domeniul vehiculelor electrice, iar acesta a fost motivul pentru care inginerii Chrysler se vor ocupa de acest element al dezvoltarii.

Desi Chrysler nu va mai folosi numele Sebring si Avenger, urmasii acestor modele vor beneficia de platforma C a italienilor de la Fiat. Aceasta platforma este baza lui Alfa Romeo Giulietta si este creata special pentru a fi utilizata alaturi de un tren de propulsie hibrid.

Urmasii lui Chrysler Sebring si Dodge Avenger vor beneficia de o versiune cu ecartament marit a acestei platforme, care va furniza un nivel ridicat al spatiului interior.

Via | Insideline

Comentarii (5)

  • Stelian_Opincariu
    Foarte interesanta stirea! Am cautat peste tot pe net si nu am gasit-o doar aici.Inca un + aveti Automarket! Multumim si ateptam cu nerbadare si alte stiri!
    0 14
  • @Stelian_Opincariu

    Pe Insideline.com ai cautat? Vezi ca iti zic oamenii de unde e luata stirea.

    Acum sa fim seriosi, daca tot e panarama, eu zic sa va chinuiti un pic mai mult si sa ne distram si sa ne radem si noi.

    Stelian_Opincariu esti no.1!
    9 0
  • NeoGalaxy
    A cautat stirea peste tot? Daca nu ai gasit-o inseamna ca nu stii de existenta motoarelor de cautare gen: Google, Yahoo sau Bing :P
    2 1
  • cautatorul
    @Opincariu a cautat pe goagal
    7 0
  • peste ani si ani fiul lui andrei p va spune ca alfa a fost primul automobil ce a implementat un motor electric! stie el de ce ;)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru