Modelele de şosea Dodge primesc un nou logo

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 25.05.2010
Dodge schimbă logoul modelelor sale de şosea, grupate în submarca SRT. Noua siglă inspiră ceva mai mult dinamism şi sportivitate.

După ce Chrysler a decis să despartă oficial divizia de off-roadere şi cea de maşini de stradă a mărcii Dodge, americanii au prezentat noul logo Dodge care va apărea pe toate modelele diviziei de şosea ale mărcii de peste Ocean. Dacă vehiculele de teren, grupate în submarca Ram, vor purta aceeaşi cunoscută siglă cu un berbec stilizat, maşinile de şosea ale mărcii, grupate în submarca SRT, vor afişa noul logo, care are rolul de a sublinia apartenenţa respectivelor maşini la un grup de modele cu target tânăr sau sportiv. 

"Noul logo subliniază caracterul nostru sportiv", declară Ralph Gilles, preşedintele Dodge. Sigla este una simplă, ieşind în evidenţă prin cele două linii roşii oblice paralele care se regăsesc în partea dreaptă a unui logotip creat cu ajutorul unui font de literă nou.

Conform primelor informaţii, cele două dungi roşii vor reprezenta de acum "ştampila" mărcii americane, urmând să apară în toate materialele promoţionale ale submărcii SRT.

Primul model care va beneficia de imaginea noii sigle este viitoarea generaţiei a lui Dodge Charger.

via | Dodge

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru