Noul logo Dodge a debutat pe noua generaţie Durango

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 03.09.2010
Noul Dodge Durango este primul model al mărcii americane care beneficiază de noua siglă şi identitate a constructorului deţinut de concernul Chrysler.

Americanii de la Chrysler au prezentat primele imagini ale noului Dodge Durango. Până aici nimic interesant veţi spune, pentru că vorbim de un model destinat pieţei din Statele Unite ale Americii. Modelul Durango este important deoarece este primul care prezintă noua identitate a mărcii Dodge şi noua siglă a acesteia. Astfel, de la mouflonul folosit până în urmă cu ceva vreme, cei de la Dodge au trecut la o cruce neagră înconjurată de crom.

Exteriorul noului Dodge Durango prezintă linii interesante pentru un model american şi oferă un aspect agresiv dar contemporan. Ce înseamnă asta pentru noi? Există şanse ca modelele Dodge care vor fi comercializate pe piaţa din Europa, respectiv puţinele care vor ajunge la noi, să aibă un aspect similar cu cel al lui Durango. În comparaţie cu ceea ce ne-a prezentat constructorul american până acum, putem spune că vedem unul dintre puţinele SUV-uri atrăgătoare de la Dodge.

Pe lângă noua caroserie autoportantă, Dodge Durango beneficiază şi de motorizări noi.

Vorbim de o unitate Pentastar V6 de 3.6 litri, care poate parcurge 800 de kilometri cu un plin şi de un motor V8 de 5.7 litri în configuraţie HEMI. În ciuda aparenţelor, sistemul MDS al acestui motor îi permite să dezactiveze patru din cei opt cilindri ai săi pentru a economisi carburant. Debutul comercial va avea loc în ultimul sfert al lui 2010.

Via | Autoblog.it

Comentarii (10)

  • sper ca sperietoarea asta supradimesionata sa nu ajunga intr-un numar prea mare in Romania. De prostul gust s-au ocupat greii nostri: audi, bmw, etc

    spatele seamana cu cel de suv-urile BMW?
    11 13
  • Kalugarul
    pentru gica de mai sus-------baiatu esti varza ,acest Durango kick-ass la multe europene rotunde!
    9 14
  • de gustibus non est disputandum

    probabil ca tie iti provoaca orgasm. mie greata.
    12 8
  • ?
    farurile fata sunt copiate dupa Duster :)
    2 10
  • AdiBanat
    Opinie
    Tare de tot Durango-ul asta!
    5 3
  • rica SM
    @gica
    masina asta este pentru barbati adevarati, puternici, nu copii ca tine. Ia-ti tu jucarii europene, eu mi-am luat pana acu 2 americane adevarate si sunt muuult mai multumit
    7 5
  • spune-mi ca ai scris postul in spirit de gluma
    2 4
  • Durango
    O masina proiectata de americani pentru americani
    Si da ... farurile is copiate de la Duster, dar stai .. ce zic farurile .. o replica americana a dusterului:)):))))
    2 2
  • NU-I BINE
    Mai bine lasau berbecul la locul lui si nu ameteau lumea; e ca si cum Jaguar si-ar pune logo un fluture
    4 1
  • Durango
    Masina arata bine. Eu am avut un Durango 2007 4.7 V8 si acum am unul 2008 5.7 HEMI si pot spune ca sunt masini foarte bune.Este adevarat ca calitatea plasticelor din interior este mai proasta decat la masinile europene dar ca si masini sunt foarte fiabile si dstul de performante.Pt cei care u au mers niciodata cu asa ceva sa se intoarca la dacile lor si sa nu mai comenteze.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru