Interioarele modelelor Chrysler vor avea un plastic de calitate

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 19.05.2011
Chrysler promite că relansarea brandului va aduce publicului şi o calitate îmbunătăţită a interioarelor. Plasticul folosit va fi mai moale şi mai prietenos.

Chrysler promite o revenire totală în următorii ani, mizând pe o nouă imagine a brandurilor deţinute. Calitatea interiorului este unul dintre aspectele pe care americanii vor pune un accent deosebit în următoarea perioadă.

Constructorul din Detroit promite materiale de calitate, cu mult superioare celor proaste cu care publicul se obişnuise. Recunoscute pentru plasticul ieftin şi deloc prietenos, modelele Chrysler, Dodge şi Jeep se bucură în prezent de materiale ceva mai moi şi cu un aspect calitativ superior.

Ralph Gilles, vicepreşedinte de design al grupului Chrysler, a recunoscut că înainte modelele puneu un preţ mai mare pe ergonomie şi acordau o atenţie minimală designului, calităţii materialelor şi finisajelor. "Înainte aveam un festival de polipropilenă, deşi aveam posibilitatea de a face plasticul să arate bine. Ne mulţumeam să realizăm interioare în care plasticul arăta îngrozitor", a declarat Gilles.

via | egm

Comentarii (8)

  • magnum
    Bravo,Chrysler! Oricum ultimele modele Chrysler au interioare mai bune ca multe modele europene. Astept carcotasii.....
    13 11
  • Dulcolax
    Uber SUA
    Are dreptate @magnum, Chrysler are interioarele cu mult peste cele de la echiparile de baza de la Dacia, Lada si Skoda. Nu luam in discutie versiunile de top de la Dacia si Skoda caci acelea sunt mai scumpe decat versiunile lor de baza asa incat nu se pune.

    Americanii cei mai tari din lume, punct. Nu de tampiti folosesc ei platforme nemtesti din 1995.
    5 7
  • @magnum
    Inseamna ca n-ai mers niciodata cu un Chrysler. Sa vezi pielea de la 300C cum se duce dupa 2 ani. Ca toate masinile americane, au aspect luxos si calitate jalnica. Sa fim seriosi, pana si Renault zice ca are plastice de calitate, ca doar nu-i doare gura. Vorbe vorbe...
    7 7
  • gogore
    @Blue
    In ce film ai vazut tu asta?Tu poti doar sa visezi la un Chrysler.
    4 6
  • magnum
    @Dulcolax
    Eu stiu ca doar Jeep G.Cherokee si 300c folosesc platforme nemtesti. Dupa mintea ta stramta inseamna ca toate modelele americane folosesc platforme nemtesti?? Vad ca tu inca mai visezi la Dacia si Skoda,baiete. Daca erau asa proaste modelele Chrysler nu le mai preluau italienii.Ai uitat cate modele americane sunt puse la vanzare cu siglele Lancia si Fiat?? Ramai la Dacia ta........
    4 4
  • kumite
    @blue
    Da-te cu capu de pielea aia!
    2 3
  • DAN_GRC
    Ce mai sar fanii americanilor in sus:))).Haideti sa fim seriosi, acum au o calitate mai buna, dar inainte aveau materiale jenante,inclusiv fostul 300C, si oficialii americani recunosc asta
    3 2
  • Evolutie
    Au avut nevoie de niste "dusuri reci" ca sa isi dea seama ca o masina inseamna ceva mai mult decat un nume.
    Am condus un Sebring 2.7 v6 automat de la Zalau la Iasi pe timp de noapte si vreau sa zic pe langa faptul ca m-a obosit teribil iluminarea bordului, stil Dacia 1300, la traversarea Cheilor Bicazului abia am simtit cu adevarat ce dor imi era de o "europeana". Sa circuli pe acolo cu o masina care raspunde cand isi aduce aminte sa schimbe treptele si cu o suspensie tip "barca" e o experienta de nerepetat!
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru