Drift

Miercuri, 01 Februarie 2023 | Premii auto

Cartea Recordurilor: Skoda Enyaq RS a făcut cel mai lung drift pe gheață

Skoda Enyaq RS, modelul electric de performanță al cehilor, a intrat oficial în Cartea Recordurilor Guinness pentru cel mai lung drift pe gheață. Recordul a fost stabilit pe un lac înghețat din Suedia.
Joi, 22 Septembrie 2022 | Concepte

Noul Renault R5 Turbo 3E este un concept electric pentru drift cu 380 CP

Constructorul francez de automobile a publicat mai multe detalii despre noul său show car electric. Denumit R5 Turbo 3E, acesta este dezvoltat special pentru drift, și va debuta în 25 septembrie.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | O lume nebuna

Record mondial pentru cel mai lung drift: un BMW M5 a parcurs 374 de kilometri și a fost alimentat în timpul derapajului controlat

Un BMW M5, o pistă udată din belșug și un instructor motivat sunt ingredientele acestui record. Cel mai lung drift măsoară acum 374.17 kilometri și a fost realizat în 8 ore.
Joi, 07 Aprilie 2016 | O lume nebuna

Drift la 305 km/h. Nissan GT-R a intrat în Cartea Recordurilor după ce a realizat "Cel mai rapid drift din istorie"

Unii șoferi nu vor ajunge niciodată la volan la 300 de kilometri pe oră, alții intră în drift la viteze superioare. Japonezul Masato Kawabata a intrat în derapaj controlat la 305 km/h cu un Nissan GT-R, intrând astfel în Cartea Recordurilor.
Miercuri, 11 Iunie 2014 | Intern

Bucharest Wheels Arena 2014: programul complet al evenimentului

Organizatorii Bucharest Wheels Arena au publicat programul complet al ediţiei 2014. Evenimentul include numeroase demonstraţii şi va avea două concursuri, unul de enduro şi altul de off-road.
Miercuri, 15 Mai 2013 | Premii auto

Recordul mondial la drift continuu a fost doborât de un BMW M5: 82.5 kilometri fără oprire!

Cu 82.5 kilometri în drift continuu cu ajutorul unui BMW M5, pilotul danez Johan Schwartz a distrus recordul mondial anterior, care era de doar 11 kilometri.
Duminica, 21 August 2011 | Video

VIDEO: Drifturi nebuneşti alături de Koenigsegg Agera

Un set de cauciucuri, un circuit din Suedia şi un pilot de teste la volanul lui Koenigsegg Agera sunt ingredientele următorului film.
Joi, 23 Iunie 2011 | General

Drifterii americani nu sunt impresionaţi de recordul lui Mercedes C63 AMG

Vaughn Gittin Jr., campionul Formula Drift 2010, consideră că recordul stabilit de Mauro Calo la bordul unui Mercedes-Benz C63 AMG este "neimpresionant". Posesorul recordului anterior în domeniu este chiar Gittin Jr.
Marti, 18 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Spectacol de drift pe zăpadă cu noul Audi RS3 Sportback

Audi a publicat recent un video care urmăreşte îndeaproape performanţele noului RS3 Sportback pe un circuit acoperit de zăpadă. Modelul din Ingolstadt oferă un adevărat spectacol de drfit.
Marti, 18 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Drifturi pe zăpadă cu un Audi R8

Proprietarul unui Audi R8 a considerat că o parcare acoperită de zăpadă este locul potrivit pentru o demonstraţie de drift. Din fericire pentru el, a avut dreptate, iar nimeni nu a fost rănit.
Marti, 14 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Drifturi la minus un grad Celsius

Americanii au organizat un eveniment de drift pe un circuit din Virginia la minus un grad Celsius. Circa 100 de pasionaţi ai sportului şi-au pus în valoare abilităţile pe pistă. Iată ce a ieşit!
Duminica, 06 Iunie 2010 | Video

VIDEO: O sesiune de drifturi cu Ferrari California

Pilotul de teste al celor de la Ferrari, Marc Gene, s-a distrat la volanul lui California pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Drift-uri cu camionul in Polonia

Un camionagiu din Polonia nu s-a sfiit sa faca drift-uri cu vehiculul din dotare intr-un sens giratoriu, reusind sa isi demonstreze abilitatile la volan.
Marti, 22 Decembrie 2009 | Video

VIDEO: Arabii fac drift-uri cu noul BMW Seria 7

Arabii sunt cunoscuti pentru drift-urile nebune pe care le fac cu aproape orice model pe care il conduc. De data aceasta, a venit randul lui BMW Seria 7 F01. Nu incercati asa ceva acasa!
Luni, 26 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Japonezii ne arata inca odata ca sunt inventatorii drift-urilor

Un drifter a reusit sa impresioneze atat audienta, cat si juriul cand a intrat intr-un viraj invers si a reusit o redresare spectaculoasa. Abilitatile drifterului nipon au impresionat apoi intreaga lume, categorisind actiunea sa ca fiind "drift-ul perfect".
Sambata, 05 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Ken Block si Rob Dyrdek prezinta Gymkhana 2.1

Cascadorul american Ken Block si prietenul lui Rob Dyrdek, gazada emisiunii Fantasy Factory, au filmat un nou episod intitulat Gymkhana 2.1.
Luni, 17 August 2009 | Video

VIDEO: Sumarul primei etape de drift de la King Of Europe

Prima etapa din acest an a campionatului King Of Europe a avut loc in Serbia. Va prezentam rezumatul etapei de drift de pe circuitul Kragujevac.
Marti, 28 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Trailer-ul unui nou documentar din culisele drifting-ului

Un grup de australieni stabiliti in Japonia lucreaza la o pelicula care va prezenta culisele drifting-ului si va arata publicului efortul necesar debutului in aceasta lume.
Duminica, 28 Iunie 2009 | General

VIDEO: Si femeile stiu sa faca drifturi. In nordul Europei.

Stim cu totii ca nordicii sunt renumiti pentru istoria lor in pilotaj. Dar nordicele nu se lasa nici ele mai prejos.
Joi, 25 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Lectie senzationala de drift cu Ken Block si Impreza WRX STI

Un Subaru Impreza WRX STI de 566 de cai, un port gol, imagini de senzatie si mult-mult talent. Acestea sunt ingredientele a sase minute geniale cu Ken Block. Nu uitati sa setati video HD!

Tag-uri similare

BMW, Nissan, Hyundai, Tesla, video, Lamborghini, Subaru, Rolls-Royce, electric, Seria 7
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru