VIDEO: Drift-uri cu camionul in Polonia

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 06.01.2010
Un camionagiu din Polonia nu s-a sfiit sa faca drift-uri cu vehiculul din dotare intr-un sens giratoriu, reusind sa isi demonstreze abilitatile la volan.

Taguri: drift

Comentarii (15)

  • o fi Tarzan asta!!
    3 18
  • bmw power
    ce face asta cu un cap tractor,multi nu fac cu trabantul,dar ca toti romani hai sa ne lua de ei
    20 3
  • NeoGalaxy
    Eu nu stiu sa fac drifturi dar daca baiatul ala stie si cu camionul, bravo lui! Plus ca nu a incomodat pe nimeni si nici nu a lovit pe nimeni!
    17 3
  • stie el ce stie
    12 2
  • Opinie
    Eu angajez multi tir-isti sa-mi care marfa. Astia se impart in doua categorii. Unii-s atat de destepti ca te miri ca-s camionagii, dar majoritatea atat de prosti ca-s pericole pe sosele. Asta din film e din a doua categorie. Si n-o mai tot dati cu ce poate el sa faca si ce altii nu pot ca tot prost ramane.
    6 13
  • @BETHURBAZAL
    nai de unde sa stii cat de prost e omul pana nu-l cunosti.Poate e camionul lui, poate e pilot de raliuri si la cumparata din pasiune sau poate e Mos Craciun, nici nu stii cine e dar deja il cataloghezi de prost.Asa patesc si eu, asta e in bmw, manelistu dracu', asta pana dau drumu la AC/DC ;)
    19 2
  • AgentSmith
    @mowgli
    Ai dreptate. Dar tu la scoala...ai invatat de cratima? Sau gramatica nu se lipeste de soferii de BMW?
    5 15
  • extraordinar, fantastic, sa moara bibi
    ce face omul ala cu capul tractor e mai simplu decat cu o masina normala, ascultati la mine! in brasov, la autocamioane, pe pista de incercari toti soferii stiau sa faca drifturi cu capetele tractoare de raba si sr... daca nu credeti, intrebati pe ai mai batrani!
    11 0
  • neo a.k.a. the chosen one
    ba da domnule Smith.Problema e ca aici nu sunt la bacalaureat.Uneori uit, de cele mai multe ori o fac intentionat pentru ca scriu foarte repede si sincer mi-e lene plus ca scriu foarte mult pe zi in engleza unde cratima nu se prea foloseste.Uneori is obosit si iarasi de multe ori fac greseli pentru care imi cer scuze, dar nu am considerat niciodata mai presus liniuta dintr-un chat decat mesajul trasmis.Iarta-ma ca sunt om si fac greseli, daca dovedesc ca sunt un analfabet prost, fie, stau jos.... nota 4 si maine ma prezint cu parintii.

    @eu. corect ce spui , n-am incercat dar are logica datorita cuplului masiv transmis puntii spate si a centrului de greutate preponderent pe puntea fata.
    12 1
  • BMW?
    ala nu e BMW cum nu sunt eu popa... e Scania toata ziua... si cei drept, tipul chiar stie sa controleze "masinuta"...nu ca alti care umbla cu lanturile puse pe BMW-uri pe soseasa uscata....
    5 3
  • HA HA HA
    HA HA AHA
    E SOFER BUN.TREBUIE SA FI IN STARE SA-TI POTI CONTROLA MASINA IN ORICE SITUATIE.SI TREBUIE SA AI SI UNDE SA EXERSEZI DIN CAND IN CAND.CUM VREI SA CONTROLEZI O MASINA PE UN ANUMIT TIP DE DRUM, DACA NU EXERSIND...
    5 1
  • _steli
    drift
    Ca sa faci spatele la capul tractor sa derapeze nu e f. greu avand in vedere ca diferentialul spate se poate bloca (chiar daca asta inseamna uzura f.f.f. mare ). Dar ca sa controlezi derapajul eu cred ca tine de talent si experienta.
    Acuma nu stiu cat de bine e ca tipul face asta pe drumuri publice, dar avand in vedere faptul ca nu are nu stiu ce viteza si e cam gol drumul (banuiesc ca e o ora destul de matinala), ma rezum sa privesc clipul fara sa il judec prea tare pe sofer (pilot).
    9 0
  • Castravetel
    SOFER
    toti complexatii isi dau cu parerea ca acesta este un Inconstient insa adevarul este ca sunteti toti niste INVIDIOSI PE TALENTUL LUI , mai invatati sa conduceti si apoi va dati cu parerea ca altceva in afara de plecari in tromba in line dreapta habar nu aveti
    2 3
  • geniu pustiu
    OK, nimic de zis. Straşnic şofer! Dar tot măgar rămâne! Face drifturi pe drum public. Nu a incomodat pe nimeni? Ăia care vroiau să intre în sensul giratoriu erau precis într-un extay mistic la vederea acţiunilor cretinoidului. Oare câţi din cei care au comentat aici au permis de conducere şi chiar şofează? Cum vi s-ar părea să daţi de un Colin Măcrici din ăsta într-o intersecţie? Până când nu vor fi împuşcaţi toţi şmecheraşii ăştia vor muri la greu oameni nevinovaţi.
    3 4
  • Scania
    Oare ce cauciucuri avea?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru