VIDEO: Si femeile stiu sa faca drifturi. In nordul Europei.

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 28.06.2009
Stim cu totii ca nordicii sunt renumiti pentru istoria lor in pilotaj. Dar nordicele nu se lasa nici ele mai prejos.

Circuitul Gardemoen din Norvegia gazduieste una dintre cele mai renumite competitii de drift din nordul Europei, denumita Powerdrift. Particularitatea acesteia este faptul ca cei care concureaza nu sunt barbati, asa cum am putea sa credem, ci femei.

Dupa ce am facut cunostinta cu talentul nordic in Formula 1 (Keke Rosberg, Mika Hakkinen, Heikki Kovalainen, Kimi Raikkonen) sau WRC (Marcus Grönholm, Juha Kankkunen, Hannu Mikkola, Tommi Mäkinen, Timo Salonen, Henri Toivonen, Ari Vatanen, Petter Solberg, Mikko Hirvonen), a venit randul fetelor din nord sa isi exprime calitatile pe pista.

Una dintre cele mai cunoscute femei-pilot din zona este norvegianca May-Helen Dahl. May-Helen are 26 de ani si arata mai degraba a concurenta la miss decat a pilot de drift. O puteti vedea la lucru (in atelier, ca mecanic, sau pe pista, ca pilot) pe site-ul personal, denumit sugestiv thisgirlgoessideways.com

Taguri: Finlanda, drift, femei

Comentarii (3)

  • miau
    ce titlu prost...
    3 5
  • De acord cu Dan
    Un titlu dea dreptul idiot.
    2 2
  • WoW
    Nu fiti rai ... bucurati-va si voi de cum arata Nissan-ul Silivia negru mat... :O
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru