Duster

Luni, 05 Octombrie 2015 | Industrie

Duster a devenit cel mai vândut model al Grupului Renault-Nissan: "Ne așteptăm ca această poveste să continue"

Succesul Duster este acum oficial: SUV-ul care a pornit la drum în 2010 sub sigla Dacia a devenit cel mai vândut model la nivelul Alianței Renault-Nissan în 2014, depășind toate numele mari ale celor două mărci.
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Viitorul Dacia Duster va păstra capacitățile off-road ale actualului model

Într-o conferință de presă desfășurată la Salonul Auto de la Frankfurt, oficialii Dacia au anunțat că viitoarea generație Duster va păstra capacitățile off-road ale actualului model.
Luni, 27 Iulie 2015 | Industrie

Vom avea automată pe Duster diesel? Renault lansează în India noul Duster 1.5 dCi cu transmisie EDC

Transmisia automată EDC cu dublu ambreiaj folosită de Renault pe toată gama proprie va fi montată şi pe versiunea diesel de 1.5 litri a lui Duster. Deocamdată doar în India, însă mişcarea lasă uşa deschisă pentru o eventuală apariţie a acestei versiuni şi în Europa.
Joi, 18 Iunie 2015 | Modele noi

Duster Oroch: primul pick-up Duster se prezintă

Este oficial: mult-așteptata versiune pick-up a SUV-ului Duster este botezată Duster Oroch. Debutează pe piața din America de Sud sub siglă Renault, dar există șanse reale ca modelul să apară și în Europa sub sigla Dacia.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Feature

ANALIZĂ: Ce SUV diesel poți cumpăra cu 20.000 euro?

Dacă eşti în căutarea unui SUV de buget care să consume puţin, Automarket încearcă să afle ce SUV sau crossover cu motor diesel putem achiziționa pentru suma maximă de 20.000 euro.
Luni, 13 Octombrie 2014 | Intern

Poliţia îşi reînnoieşte flota. Ministerul Afacerilor Interne a cumpărat 450 de unităţi Dacia Duster 4x4

MAI a anunţat achiziţia a 450 de Dacia Duster cu tracţiune integrală pentru structurile sale. Noile maşini vor reduce vârsta medie a flotei actuale, aceasta fiind compusă în proporţie de aproape 80% de vehicule mai vechi de 10 ani.
Marti, 07 Octombrie 2014 | Modele noi

Dacia Duster Pick-Up: a doua versiune de caroserie a modelului este construită de un carosier român

Dacia a confirmat producţia a 500 de unităţi Duster Pick-Up pentru clientul OMV Petrom. Acestea sunt transformate de carosierul Romturingia în colaborare cu inginerii de la Renault Technologie Roumanie. Pentru moment, nu există şi o versiune oferită pentru publicul larg.
Vineri, 19 Septembrie 2014 | Modele noi

Dacia Duster facelift a fost lansat şi pe piaţa din Regatul Unit

Dacia a lansat facelift-ul lui Duster şi pe piaţa din Marea Britanie. Spre deosebire de versiunea vândută până acum pe piaţa respectivă, facelift-ul lui Duster este produs la Mioveni, nu în India.
Luni, 07 Iulie 2014 | Industrie

Vânzările Dacia au crescut cu 24% în primele şase luni ale anului

Dacia a reuşit din nou să-şi depăşească vechile rezultate de vânzări, arată rezultatele publicate de companie. În primele şase luni ale anului, vânzările Dacia au crescut cu 24%, titrează cei de la Mediafax.
Sambata, 04 Ianuarie 2014 | Motorsport

Avancronică Raliul Dakar 2014 - anduranţă în Deşertul Atacama şi Munţii Anzi cu două Renault Duster

Raliul Dakar, cea mai dificilă competiţie de motorsport din lume, începe duminică în America de Sud, străbate Deşertul Atacama şi Munţii Anzi şi aliniază la start inclusiv două exemplare Duster care vor concura sub sigla Renault.
Marti, 03 Decembrie 2013 | Intern

Uzina Dacia de la Mioveni a produs 500.000 de exemplare Duster

Fabrica Dacia din Mioveni a produs deja 500.000 de unităţi Duster. Exemplarul aniversar este destinat exportului, la fel ca 95% din producţia de Duster.
Luni, 02 Decembrie 2013 | Intern

Noul Duster facelift de Poliţie a fost în prim-plan la parada de 1 Decembrie de la Bucureşti

Reprezentanţii ministerelor au fost însoţiţi la parada de Ziua Naţională de modele Dacia concepute special pentru a face faţă diferitelor cerinţe ale militarilor sau poliţiştilor. Duster facelift de poliţie şi-a făcut apariţia în premieră naţională sub Arcul de Triumf.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 25 Septembrie 2013 | Modele noi

Citroen lansează în 2014 un rival pentru Duster

Un SUV încadrat între segmentele B şi C care-şi propune să ofere strictul necesar clienţilor şi să vină pe piaţă la un preţ accesibil. Aceasta este descrierea modelului care va deriva din Citroen Cactus Concept şi care va fi lansat în 2014.
Sambata, 07 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Dacia Duster facelift, imagini din interior: touchscreen și comenzi ale geamurilor pe portiere

Primele imagini ale interiorului noului Dacia Duster facelift relevă două apariții așteptate pe SUV-ul românesc; sistemul multimedia cu touchscreen și butoanele de comandă ale geamurilor laterale amplasate pe uși.
Marti, 20 August 2013 | Modele noi

Dacia Duster s-a transformat în Nissan Terrano în India

Versiunea Nissan a lui Duster se numeşte Terrano şi debutează pe piaţa din India cu un design schimbat şi cu un interior modificat.
Marti, 11 Iunie 2013 | Modele noi

Primele schiţe oficiale ale versiunii Nissan a lui Duster, destinată pieţei din India

Nissan a publicat primele schiţe oficiale ale modelului Terrano destinat pieţei din India. Acesta este bazat pe Duster şi prezintă o serie de modificări estetice.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Modele noi

Nissan va lansa în India o versiune proprie a lui Duster, numită Terrano

Nissan va comercializa pe piaţa din India o versiune proprie a lui Duster, care va avea o parte frontală modificată, un posterior schimbat subtil şi un interior aproape neschimbat.
Vineri, 31 Mai 2013 | General

Franţa: 8.000 persoane s-au înscris la picnicul Dacia

Reprezentanţii diviziei Dacia din Franţa au anunţat că au 8.000 de persoane înscrise la a cincea ediţie a picniculului organizat anual. Înscrierile au început pe 29 mai.
Joi, 25 Aprilie 2013 | Tuning

Dacia Duster primeşte o transformare completă de la DC Design

Indienii de la DC Design au realizat un pachet de tuning extravagant pentru Dacia Duster. Acesta include înlocuirea blocurilor optice cu LED-uri şi un interior inspirat din cel al unui yacht.
Vineri, 15 Martie 2013 | General

Dacia Duster Adventure - preţuri pentru piaţa franceză

Dacia a anunţat preţurile pentru Duster Adventure, modelul de serie limitată prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Acest model va fi comercialziat şi în România începând cu 1 aprilie 2013.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, Dacia, Romania, Salon Auto, Germania, Concept, Geneva, Dacia Duster, Salonul Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru