Duster

Marti, 19 Februarie 2013 | Intern

Participare record la a patra întâlnire a clubului posesorilor de Dacia Duster din România

Clubul posesorilor de Dacia Duster din România a organizat, în weekend-ul precedent, cea de-a patra întâlnire. Aceasta a avut 100 de participanţi, împărţiţi în 38 de automobile.
Joi, 24 Ianuarie 2013 | General

Marea Britanie: Dacia Duster îşi păstrează 34% din valoare după trei ani

Dacia Duster, cel mai accesibil SUV oferit în Regatul Unit, dovedeşte a fi unul dintre cele mai bune modele din segment la capitolul devalorizare, păstrându-şi 34% din valoare după trei ani.
Sambata, 05 Ianuarie 2013 | Motorsport

Începe Raliul Dakar 2013 - fără români, dar cu două Dustere

Raliul Dakar 2013 debutează sâmbătă în Peru fără să alinieze la start vreun pilot român, însă ţara noastră va fi reprezentată de două exemplare Duster care vor concura sub sigla Renault.
Joi, 03 Ianuarie 2013 | Industrie

Dacia e în vârf de formă. Renault: "Rivalii Dacia sunt întârziați cu cel puțin 10 ani"

Dacia este "vaca de muls" a Grupului Renault, modelele produse pe "platforma Logan", M0, fiind adevărate hituri atât în Europa, cât și la nivel mondial. Marja de profit per model vândut se apropie în medie de 9%, fiind aproximativ aceeași cu cea a producătorilor premium.
Vineri, 14 Decembrie 2012 | Modele noi

Dacia Duster primeşte două premii în Marea Britanie

Dacia a primit două premii noi, ambele acordate de publicaţii din Regatul Unit. Astfel, FHM şi Top Gear au premiat SUV-ul din Mioveni pentru preţul său accesibil şi pentru capacităţile sale off-road.
Joi, 06 Decembrie 2012 | Modele noi

Dacia Duster primeşte o nouă culoare - Gris Olive

Configuratorul Dacia permite comandarea unei noi nuanţe de caroserie, nedisponibilă până în prezent pe piaţa din România. Aceasta se numeşte Gris Olive şi costă 300 de euro.
Vineri, 21 Septembrie 2012 | Reportaj

Dacia Duster Camp, locul în care devii una cu Dusterul tău

Dacia a organizat un eveniment inedit în acest weekeend: Duster Camp. Vorbim de prima întâlnire a posesorilor de Duster organizată de Dacia în România, care s-a consumat pe teren accidentat.
Vineri, 07 Septembrie 2012 | Intern

Dacia sprijină cu două Dustere programele de protejare a Munţilor Carpaţi

Două maşini Dacia Duster vor fi utilizate de fundaţia The European Nature Trust pentru protejarea şi conservarea unor zone naturale din Munţii Carpaţi.
Luni, 13 August 2012 | Tuning

Dacia Duster Biro, versiunea cu ampatament mărit a SUV-ului din Mioveni

Duster a primit o versiune cu ampatament mărit din partea a 23 de studenţi din Craiova, Iaşi, Bucureşti şi Piteşti. Dintre aceştia, 15 au fost angajaţi la Renault Technologie Roumanie.
Miercuri, 23 Mai 2012 | Feature

FEATURE: Cum se vede Dacia în lume - de la Mioveni în Guyana Franceză

Dacia este un produs de export important pentru România. Modelele asamblate la Piteşti pleacă în lumea întreagă în diverse forme şi sub toate mărcile grupului Renault. Iată ce înseamnă azi Dacia în lumea întreagă.
Vineri, 20 Aprilie 2012 | Industrie

Aniversare: Duster a fost vândut în 300.000 de unităţi la nivel mondial

Renault şi Dacia au produs 300.000 de unităţi ale modelului Duster. Dintre acestea, 265.000 au ieşit în lume purtând sigla Dacia.
Marti, 17 Aprilie 2012 | Industrie

Marea Britanie: Dacia deschide precomenzile pentru Duster în luna iunie

Dacia a anunţat că va deschide listele de comenzi pentru Duster pe piaţa din Regatul Unit pe 28 iunie. Pentru a plasa o comandă, un client trebuie să depună 100 de lire sterline.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 26 Martie 2012 | Siguranta

Recall pentru 3.818 unităţi Dacia Duster în România: Potenţiale probleme la sistemul de frânare

Dacia va rechema în service 3.818 unităţi Duster vândute pe piaţa din România. Mecanicii vor verifica sistemul de frânare spate al SUV-ului şi vor repara eventualele defecte.
Marti, 20 Martie 2012 | Intern

Februarie: Duster a depăşit Logan în topul celor mai vândute modele din România

În luna februarie, Duster a depăşit în premieră vânzările Logan din România cu 130 de unităţi. Este pentru prima dată în istoria Dacia când Logan coboară de pe primul loc.
Vineri, 09 Martie 2012 | GENEVA 2012

Directorul gamei entry Renault: "Dacia nu are nevoie de ESP"

Arnaud Deboeuf, directorul gamei entry de la Renault, ne-a declarat că ESP-ul nu este necesar pe Lodgy deoarece platforma este suficient de manevrabilă şi fără acest sistem.
Miercuri, 07 Martie 2012 | GENEVA 2012

Dacia Sandero Stepway 2 şi Dacia Duster Delsey - noutăţile din umbra lui Lodgy

Mascate de lansarea noului model Lodgy, la standul Dacia au mai existat două premiere: Dacia Sandero Stepway 2 şi ediţia specială Dacia Duster Delsey.
Joi, 02 Februarie 2012 | Intern

Fanii Dacia Duster organizează a doua reuniune naţională

Posesorii de Dacia Duster vor avea întâlnirea anuală de iarnă în weekend-ul 17-19 februarie 2012. Cei care doresc să participe se pot înscrie până pe 7 februarie.
Marti, 24 Ianuarie 2012 | Autoipoteze

Dacia Duster facelift - prima ipoteză de design

Un designer amator a creat o ipoteză de design ce vizează facelift-ul lui Dacia Duster. Modelul a primit partea frontală a lui Lodgy, cu modificările de rigoare.
Joi, 08 Decembrie 2011 | Industrie

Dacia Duster este cel mai bine vândut SUV al anului în Spania şi în Franţa

Dacia Duster a obţinut prima poziţie la vânzări la categoria SUV-uri pe pieţele din Spania şi Franţa în decursul anului 2011.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | Feature

FEATURE: Povestea numelor modelelor Dacia. De la 1100 la Lodgy

Numele unui model. Râdem de el la început, căutăm asocieri haioase, apoi ne obişnuim cu el şi intră în vocabularul zilnic. Dacia a trecut printr-un lung şir de denumiri ale modelelor. De la 1100 la Lodgy, iată povestea lor.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, Dacia, Romania, Salon Auto, Germania, Concept, Geneva, Dacia Duster, Salonul Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru