Duster

Miercuri, 20 Decembrie 2017 | Economic

Dacia Sandero este pe val în Europa: creștere de 30% la înmatriculări în noiembrie. Duster a crescut cu 7.5%

Peste 15.000 de europeni au înmatriculat Dacia Sandero în luna noiembrie, în creștere cu aproape 30%, în timp ce Dacia Duster a fost ales de aproape 13.000 de cetățeni din UE, în creștere cu 7.5%.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Siguranta

Noua generație Dacia Duster a obținut 3 stele la testele de siguranță Euro NCAP

Noua generație Dacia Duster a fost evaluată de Euro NCAP în cadrul celei mai recente sesiuni de teste de siguranță, iar modelul produs la Mioveni a obţinut trei stele.
Luni, 04 Decembrie 2017 | Modele noi

Dacia Duster Edition One: 100 de exemplare cu motorul 1.5 dCi de 110 cai putere, tracțiune integrală și preț de 18.900 de euro, disponibile doar online

Începând cu data de 5 decembrie 2017, clienții care doresc să-și cumpere noua Dacia Duster pot rezerva online cea mai echipată versiune a modelului, cu motorizarea diesel 1.5 dCi de 110 CP și tracțiune integrală, la un preț de 18.900 de euro.
Marti, 14 Noiembrie 2017 | Industrie

Inspecțiile TUV din Germania: Dacia Logan, Sandero și Duster, în topul mașinilor cu cele mai multe defecte

Dacia Logan se numără printre cele mai puțin fiabile mașini, cu peste 12 defecte la 100 de mașini, conform datelor publicate de TUV Germania.
Luni, 09 Octombrie 2017 | Intern

Producția Dacia a scăzut ușor în primele 9 luni ale anului: Duster asigură 62% din producție, Logan își continuă declinul

Uzina Dacia de la Mioveni a produs aproape 232.000 de unități în perioada ianuarie-septembrie 2017, dintre care 143.000 de unități au fost Duster. Dacia Logan s-a produs în numai 25.000 de unități.
Luni, 02 Octombrie 2017 | General

Dacia Duster Sport, ipoteze de design: când designerii își imaginează un ipotetic Duster GT

Designerul maghiar X-Tomi a realizat o randare a unui ipotetic Dacia Duster GT, care beneficiază de bare de protecție sportive, jante de mari dimensiuni și elemente negre de caroserie.
Miercuri, 27 Septembrie 2017 | Industrie

Dacia se mulțumește cu ce are: “Nu avem planuri să extindem gama de modele”

Dacia nu se află sub presiune să își mărească actuala gama de modele, spune Jean Christophe Kugler, vice-președinte executiv și președinte pentru Europa al Renault.
Marti, 26 Septembrie 2017 | Modele noi

VIDEO: Așa arată interiorul noului Duster în versiunea de echipare de bază

Ecran central inlocuit de un modul Radio-CD și climatizare manuală care păstrează cele trei butoane rotative, dar într-o versiune modificată și mai simplă. Acestea sunt caracteristicile principale ale interiorului noului Duster în versiunea sa de echipare de bază.
Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Noul Dacia Duster, lansat la Frankfurt: design revizuit, interior nou și motorizări cunoscute

Dacia a prezentat noua generație Duster. Modelul a fost expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt și vine cu un design revizuit, cu un interior nou și cu motorizări cunoscute.
Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Interiorul noului Dacia Duster: tot ce trebuie să știi despre materiale, sisteme și ergonomia noii generații

Automarket a văzut noul Duster la Paris încă de acum două luni și jumătate. Îți oferim toate detaliile despre interior: materiale, sisteme multimedia, ergonomie, confort.
Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Laurens van den Acker prezintă interiorul noului Duster: "Dacia începe acum să stea pe propriile picioare"

Automarket a discutat cu Directorul de Design al Grupului Renault despre interiorul celei de-a doua generații Duster și despre poziționarea acestui model din punctul de vedere al tehnologiei.
Vineri, 08 Septembrie 2017 | Industrie

Oficial ne merge bine: Dacia depășește Citroen la vânzările retail din Franța

Dacia se descurcă foarte bine pe piața din Franța, unde înregistrează vânzări consistente și reușește să își depășească rivalii chiar la ei acasă pe segmentul retail, care calculează vânzările către persoanele fizice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 30 August 2017 | FRANKFURT 2017

Strict Secret: noul Dacia Duster s-a dezbrăcat de secrete la Paris în fața Automarket

Automarket a avut ocazia de a admira liniile noii generații Duster și de a discuta cu designerii care s-au ocupat de SUV-ul de la Mioveni în cadrul uni eveniment ultrascret care a avut loc acum două luni la Paris.
Miercuri, 09 August 2017 | Modele noi

VIDEO și FOTO: Noul Dacia Duster, surprins în teste de un cititor Automarket

Mai avem o lună de așteptat până la Salonul Auto de la Frankfurt, evenimentul la care dacia va lansa noua generație Duster. Până atunci, vedem mașina camuflată în teste așa cum a fost surprinsă de un cititor Automarket.
Luni, 12 Iunie 2017 | Modele noi

Surpriza verii: noua generație Dacia Duster s-ar putea lansa în 22 iunie la Paris

Noua generație Dacia Duster va fi dezvăluită în premieră în 22 iunie în cadrul unui eveniment care va avea loc la Paris, potrivit unor informații neoficiale dezvăluite de publicația Autoalgerie.
Joi, 11 Mai 2017 | Siguranta

Cât de sigur e un Duster fără airbag-uri? Răspunsul vine din India: zero stele la testele de siguranță

Renault oferă Duster în India într-o versiune de bază care nu are airbag-uri sau ABS. Rezultatul testelor de siguranță a fost proporțional cu așteptările: zero stele. Cu airbag pentru șofer, Duster a adunat 3 stele Global NCAP.
Luni, 16 Ianuarie 2017 | Intern

Top 10 mașini cumpărate de români în 2016: Skoda Octavia depășește Dacia Sandero și ocupă locul 3 pe podium, după Logan și Duster

Dacia Logan și Duster ocupă primele locuri în topul celor mai înmatriculate modele în România în 2016, însă Skoda Octavia s-a infiltrat pe poziția a treia după ce a surclasat Dacia Sandero.
Miercuri, 09 Noiembrie 2016 | Concepte

Off-roader ca la carte: Duster Extreme Concept accentuează caracterul dur al SUV-ului cu ADN românesc

Divizia braziliană a mărcii Renault a prezentat la Salonul Auto de la Sao Paolo o versiune extremă a lui Duster. Numele său oficial este Duster Extreme Concept și nu va fi pusă în vânzare, fiind dezvoltată exclusiv în sens demonstrativ.
Luni, 01 August 2016 | Modele noi

Britanicii despre Dacia Duster: "Ieftin, dar plăcut. Trebuie să-i conștientizezi limitele"

Cel mai recent review al lui Dacia Duster realizat de jurnaliștii britanici scoate în față cinci avantaje majore ale SUV-ului românesc în comparație cu rivali. Evident, prețul său imbatabil e principalul argument, în timp ce calitatea materialelor și lipsa de rafinament sunt minusurile lui Duster.
Joi, 08 Octombrie 2015 | Intern

Dacia a oferit un Duster Fundației Principesa Margareta a României

Producătorul din Mioveni a donat un Dacia Duster 1.2 TCe pentru fundația Alteței Sale Regale a Prințesei Moștenitoare Margareta a României.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, Dacia, Romania, Salon Auto, Germania, Concept, Geneva, Dacia Duster, Salonul Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru