Electrice

Joi, 08 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Mini va produce mașini în afara Europei, în premieră: modelele electrice ale britanicilor vor fi construite și în China

Procesul de cercetare și dezvoltare a viitoarelor modele electrice de la Mini va avea loc în China, după cum a declarat Peter Schwarzenbauer, membru în board-ul BMW.
Luni, 16 Ianuarie 2017 | Mediu

Oslo pune piciorul în prag: mașinile diesel, interzise în capitala Norvegiei pentru cel puțin două zile în această săptămână

Mașinile diesel vor avea viață grea în Europa următorilor ani. Autoritățile din Oslo le consideră vinovate pentru poluarea din oraș, drept pentru care le interzic începând de marți, 17 ianuarie, până când nivelul gazelor toxice din oraș va scădea la un nivel acceptabil.
Luni, 06 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Mașinile diesel și pe benzină, interzise în Norvegia din 2025? "Este o dezinformare", răspunde guvernul scandinav

După ce o publicație norvegiană anunța că mașinile diesel și pe benzină vor fi interzise la vânzare din 2025, guvernul Norvegiei a reacționat: "Deocamdată nu se pune problema".
Luni, 11 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride

Mai simplu înseamnă mai ieftin: interiorul simplist al lui Tesla Model 3, cheia atingerii unui preț de pornire de 35.000 de dolari

Analiștii din industria auto consideră că Tesla Motors nu putea să ajungă la un preț de pornire de 35.000 de dolari pentru noul Model 3 dacă nu dezvolta un interior cât mai simplu. Designul simplist a fost atacat de unii comentatori.
Duminica, 31 Ianuarie 2016 | Masini electrice si hibride

Germania își încordează mușchii eco: propunere de 5000 de euro bonus la achiziția unei mașini electrice

După ce în 2015 au fost vândute doar 12.300 de mașini electrice, guvernul german ia măsuri și îi convoacă pe constructorii auto într-un program prin care fiecare cumpărător al unei astfel de mașini ar primi 5000 de euro bonus la achiziție
Vineri, 11 Decembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Nissan anunță o soluție misterioasă de încărcare pentru electrice: "Aceasta va fi stația de alimentare a viitorului"

E foarte clar că viitorul încărcării mașinilor electrice nu se va baza pe cabluri și prize. Nissan merge mai departe și promite o soluție wireless futuristă care se încadrează perfect în peisajul urban actual.
Marti, 08 Decembrie 2015 | GENEVA 2016

Citroen E-Mehari: cea mai funky electrică de pe piață se lansează în 2016 în Europa

Cu o autonomie electrică de până la 200 de kilometri, cu un design nebun și cu materiale rezistente la apă, noul Citroen E-Mehari readuce în prim-plan un nume iubit din gama francezilor în anii '60-'70.
Duminica, 06 Decembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Un motor pe benzină ca prelungitor de autonomie pentru o electrică? După GM și BMW, Nissan ne pregătește un astfel de model

Tehnologia hibridă care îi permite unei mașini electrice să aibă un motor pe benzină care funcționează ca generator pentru baterii va fi utilizată și de Nissan în viitorul apropiat pe un model nou în gamă. În 2016 aflăm cum se numește și în ce segment intră.
Vineri, 04 Decembrie 2015 | Masini electrice si hibride

La noi se cumpără limuzine, la alții mașini electrice: primăria New York achiziționează 2000 de mașini electrice pentru flota municipală

Era mașinilor mari pe benzină începe să apună și în Statele Unite, acolo unde primăria New York a anunțat că va cumpăra 2000 de mașini electrice pentru angajați.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Mediu

Efectul Dieselgate în Germania: 1 milion de maşini electrice pe străzi şi 10.000 de staţii de încărcare până în 2020

Autorităţile germane îşi propun ca până în 2020 să aibă peste 1 milion de maşini electrice pe străzi care să se alimenteze de la peste 10.000 de staţii de încărcare. Programul este pregătit ca reacţie la scandalul Volkswagen.
Luni, 19 Octombrie 2015 | Industrie

Toyota anunţă că benzina şi diesel-ul au zilele numărate, dar nu prea: "În 2050 vom vinde doar maşini hibride sau electrice"

Japonezii de la Toyota fac promisiuni interesante care ne dau indicii legate de evoluţia pieţei auto în viitorul apropiat şi mediu. Conform unui document oficial al mărcii, anul 2050 nu va mai aduce în gama mărcii maşini care merg doar pe benzină sau doar pe motorină.
Miercuri, 07 Octombrie 2015 | Modele noi

Tesla Model X a adunat 20.000 de comenzi la o săptămână de la prezentarea oficială

Un SUV electric de peste 80.000 de euro construit de o companie care acum 10 ani nu exista poate părea o tâmpenie. Nu şi în cazul lui Tesla Model X, care promite să devină un hit absolut.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Mediu

Poliţia din Los Angeles trece pe electrice: 288 de maşini încărcate la priză intră în flota LAPD

160 de electrice şi 128 de hibrizi plug-in fac acum parte din flota de patrulare de care beneficiază poliţiştii din Los Angeles. Între aceste maşini se numără şi un Tesla Model S P85D.
Joi, 10 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Nissan Leaf primeşte un update pentru 2016: autonomia creşte la 250 de kilometri

Singurul model electric din gama Nissan este şi cea mai vândută maşină de acest tip din lume. Iar Leaf îşi îmbunătăţeşte autonomia în 2016, trecând la o baterie mai mare care oferă 250 de kilometri cu o încărcare.
Joi, 06 August 2015 | Industrie

Obiectiv: 100% electrice. Norvegia vrea să devină prima ţară din lume care interzice vânzarea de maşini noi diesel şi pe benzină

Norvegia continuă să avanseze din punctul de vedere al adopţiei maşinilor electrice. Cea mai evoluată ţară la acest capitol anunţă o ţintă foarte curajoasă: nicio maşină cu motor termic la vânzare în showroom-uri în 2025.
Vineri, 17 Iulie 2015 | Economic

Norvegia: 23% dintre mașinile vândute în 2015 sunt electrice și hibride plug-in. VW e-Golf conduce clasamentul

Lansarea versiunii electrice a lui Golf a dus la explozia vânzărilor de mașini electrice în Norvegia. 22.9% dintre mașinile vândute în primele șase luni în această țară au emisii zero.
Joi, 28 Mai 2015 | Mediu

Japonia: punctele de încărcare a maşinilor electrice au depăşit ca număr benzinăriile clasice

Japonia este cea mai avansată ţară din lume la capitolul puncte de încărcare a maşinilor electrice. Conform unei analize a americanilor de la IHS Automotive, numărul de chargere va creşte de la un milion în 2015 la 12.7 milioane în 2020.
Marti, 21 Aprilie 2015 | Mediu

Norvegia vrea să taie din bonusurile clienţilor de maşini electrice: "Ne-au făcut gaură în buget"

După ce norvegienii au profitat de facilităţile fiscale fără precedent care le-au dat voie să cumpere Tesla Model S la preţ de BMW Seria 5, statul scandinav întoarce foaia din cauza banilor pe care-i pierde anual.
Miercuri, 13 Noiembrie 2013 | Industrie

Carlos Ghosn acuză: "Nu vindem electrice pentru că nu există infrastructură"

Şeful Renault-Nissan susţine că maşinile electrice ale anului 2013 nu ar fi o problemă pentru cumpărători, dificultatea achiziţiei fiind legată de lipsa staţiilor de încărcare.
Miercuri, 07 August 2013 | Industrie

Fiat şi Chrysler nu cred în hibrizi şi electrice: "Publicul nu e pregătit să dea bani în plus pe aceste tehnologii"

Într-o lume care virează din ce în ce mai mult spre zona electricelor, Fiat şi Chrysler se pun de-a curmezişul şi mizează pe motoare pe benzină de cilindree redusă. În plus, Chrysler încearcă marea cu degetul şi vrea să impună dieselul ca o alternativă economică în Statele Unite.

Tag-uri similare

BMW, Renault, Toyota, Nissan, masini electrice, Daimler, Frankfurt, Nissan Leaf, studiu, design
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru