EuroNCAP

Joi, 28 Aprilie 2016 | Accidente exotice

Un accident dintre un Volvo XC70 și un Fiat Seicento demonstrează cel mai bine de a ce a primit modelul italian doar o stea și jumătate la EuroNCAP

EuroNCAP i-a acordat lui Fiat Seicento doar o stea și jumătate în anul 2000. Accidentul următor demonstrează de ce a primit modelul italian un asemenea punctaj.
Vineri, 08 Aprilie 2016 | Siguranta

EuroNCAP a testat cvadriciclurile, vehiculele care pot fi conduse de la 16 ani: punctaj maxim de două stele

Cel mai recent test EuroNCAP a implicat patru microcar-uri, adică o serie de cvadricicluri, vândute și în România, care pot fi conduse de la vârsta de 16 ani. Trei dintre ele au obținut doar o stea.
Marti, 19 Ianuarie 2016 | Siguranta

Topul celor mai sigure mașini lansate în 2015: cine a primit coroniță la testele EuroNCAP

EuroNCAP a publicat un clasament al celor mai sigure mașini testate în decursul anului 2015. Organismul internațional a împărțit premianții în opt categorii.
Miercuri, 16 Decembrie 2015 | Siguranta

Trei "gemeni" inediți Toyota, Citroen și Peugeot au primit 5 stele EuroNCAP

Toyota Proace, Citroen Spacetourer și Peugeot Traveller au primit câte cinci stele EuroNCAP. Cele trei utilitare transformate în mașini de transport persoane sunt construite pe aceeași platformă și împart aceeași structură.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: noile Renault Megane şi Opel Astra primesc cinci stele, la fel ca alte 9 maşini lansate recent. Doar două stele pentru Lancia Ypsilon

Renault Megane, Renault Talisman, Opel Astra, BMW X1, Kia Optima şi Kia Sportage sunt doar câteva dintre maşinile testate de EuroNCAP în această toamnă la capitolul siguranţă. Majoritatea au luat 5 stele.
Marti, 10 Noiembrie 2015 | Siguranta

Din ce în ce mai puţine maşini vor lua 5 stele EuroNCAP: sistemele de detecţie a pietonilor vor fi incluse în notă

EuroNCAP va include în rating din 2016 şi eficienţa sistemelor de detecţie a pietonilor cu frânare de urgenţă, întrucât acestea reduc numărul coliziunilor cu pietoni cu 20%. Maşinile vor obţine din ce în ce mai greu punctajul maxim.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Siguranta

Audi A4, Honda HR-V şi Honda Jazz au primit 5 stele la testele EuroNCAP. Patru stele pentru VW Caddy

Audi A4, Honda HR-V şi Honda Jazz şi-au demonstrat nivelul de siguranţă după ce au primit 5 stele din partea EuroNCAP, în timp ce Volkswagen Caddy s-a mulţumit cu numai 4 stele.
Miercuri, 07 Octombrie 2015 | Siguranta

Teste de siguranţă: 5 stele pentru noul Tucson, 4 stele pentru Mazda MX-5 şi Opel Karl

Cea mai recentă sesiune de testare a celor de la EuroNCAP ne arată atât evoluţia celor de la Hyundai, cât şi erorile de concepţie şi elementele lipsă care i-au costat pe Opel şi Mazda câte o stea pe Karl şi pe noul MX-5.
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Dacia: ”Nu vom ținti cinci stele EuroNCAP și nici nu vom oferi sisteme de siguranță de ultimă generație”

Într-o conferință de presă desfășurată la Salonul de la Frankfurt, un oficial Dacia a declarat că brandul nu va ținti punctajul maxim în cadrul testelor EuroNCAP.
Miercuri, 02 Septembrie 2015 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru XC90, Q7, Avensis, Galaxy, S-Max, Touran și Kadjar, 4 stele pentru CX-3 și L200

EuroNCAP a publicat rezultatele unei noi sesiune de crashteste. Din nouă modele testate, doar șapte au obținut clasificarea de cinci stele de siguranță.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Skoda Superb, 4 stele pentru Hyundai i20 și 3 stele pentru Fiat Panda Cross

EuroNCAP a publicat rezultatele celei mai recente sesiuni de testare de siguranță. Skoda Superb a obținut cinci stele de siguranță, în timp ce Hyundai i20 a primit patru stele și Fiat Panda Cross a a fost notat cu trei stele.
Miercuri, 13 Mai 2015 | Siguranta

EuroNCAP despre sistemele de frânare automată: "Au redus cu 38% accidentele din viaţa reală"

EuroNCAP a publicat rezultatele unui studiu derulat în colaborare cu omologul său din Australia privind rezultatele în viaţa reală ale introducerii sistemelor de frânare automată care funcţionează la viteze de până la 50 km/h.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Renault Espace şi Suzuki Vitara, 4 stele pentru Mazda2 şi Fiat 500X

Renault Espace şi Suzuki Vitara au primit 5 stele, iar Mazda2 şi Fiat 500X au adunat 4 stele în cadrul celei mai recente sesiuni de teste de siguranţă realizată de EuroNCAP.
Miercuri, 25 Februarie 2015 | Siguranta

EuroNCAP introduce reguli de testare draconice: Audi TT primeşte doar patru stele

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele primelor teste derulate în 2015, efectuate conform unor criterii mai stricte. De data aceasta, niciun model testat nu a obţinut cinci stele de siguranţă.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Jeep Renegade, cel mai mic model al mărcii; Kia Soul primeşte 4 stele

Patru modele testate de EuroNCAP şi-au primit astăzi rezultatele. Jeep Renegade şi Kia Soul primesc cinci, respectiv patru stele, în timp ce electricele Audi A3 e-tron şi Kia Soul EV reuşesc rezultate apropiate, dar sunt despărţite de o stea: cinci pentru modelul german, patru pentru cel coreean.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | Siguranta

Noi rezultate EuroNCAP: Passat și Mondeo primesc cinci stele, însă Mini, Smart și Opel Corsa reușesc doar patru

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele ultimei sale sesiuni de testare pentru anul 2014. 12 modele au fost probate de organismul european independent, iar punctajul de cinci stele nu a revenit decât pentru şapte dintre ele.
Miercuri, 01 Octombrie 2014 | Siguranta

EuroNCAP: Noul Nissan X-Trail primește 5 stele, Citroen C4 Cactus reușește patru stele

Ultima sesiune de teste organizată de EuroNCAP a pus în fața publicului trei modele interesante recent lansate pe piața din România. Nissan X-Trail și Mercedes Clasa V au primit cinci stele, iar Citroen C4 Cactus a adunat 4.
Miercuri, 25 Iunie 2014 | Siguranta

Cele trei stele ale lui Megane au pus pe jar industria auto. "EuroNCAP nu e obiectiv", acuză presa franceză

După ce Renault Megane facelift a fost supus testelor EuroNCAP şi a primit doar trei stele din cinci, presa franceză acuză organizaţia europeană de lipsă de obiectivitate. "EuroNCAP generează o confuzie culpabilă", spun - pe bună dreptate - jurnaliştii francezi.
Miercuri, 25 Iunie 2014 | Siguranta

Măcel la EuroNCAP: 3 stele pentru Renault Megane, Citroen C-Elysee şi Peugeot 301

Noile criterii de testare ale EuroNCAP, care iau în considerare mai multe sisteme electronice de asistenţă, au scăzut sensibil punctajele pe care modele de tradiţie le-au primit la ultimele teste. Doar VW Golf Sportsvan a reuşit să adune 5 stele între cele şase modele analizate de EuroNCAP.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Siguranta

EuroNCAP: Patru stele pentru noul Hyundai i10 şi cinci stele pentru Mercedes-Benz C-Klasse

Specialiştii de la EuroNCAP au publicat rezultatele celei de-a doua sesiuni de teste din 2014, care a avut ca subiect două modele: noua generaţie a lui Hyundai i10 şi Mercedes-Benz C-Klasse.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Opel, Hyundai, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru