EuroNCAP

Vineri, 25 Noiembrie 2011 | Siguranta

Jaguar apără scorul slab de la EuroNCAP al lui XF

Jaguar XF facelift a primit doar patru stele la ultima sesiune de teste a celor de la EuroNCAP. Toţi competitorii din segmentul său au cinci stele. Oficialii mărcii au ieşit în apărarea rezultatului.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | Feature

FEATURE: Pick-up-urile la EuroNCAP - de la agonie la extaz în trei ani

Deşi un pick-up a fost privit dintotdeauna ca o maşină solidă care te protejează în caz de accident, rezultatele EuroNCAP au fost foarte dezamăgitoare în ultimii ani. 2011 pare că a adus însă schimbări radicale la acest capitol, odată cu lansările noilor VW Amarok şi Ford Ranger.
Joi, 25 August 2011 | Siguranta

2012: EuroNCAP pune accentul pe siguranţa pietonilor. "Încă nu există un model de cinci stele!"

Protecţia pietonilor va deveni mult mai importantă în clasificarea siguranţei unui model testat de EuroNCAP. Schimbarea are loc din 2012, iar niciun model actual nu ar obţine cinci stele.
Marti, 12 Iulie 2011 | Siguranta

Nissan Leaf a primit cinci stele şi la testele de siguranţă din Australia

Nissan Leaf marchează o nouă reuşită în materie de siguranţă. Modelul electric al constructorului nipon a primit cinci stele şi de la organismul australian independent de testare a automobilelor noi.
Marti, 05 Iulie 2011 | STIATI CA...

Cinci lucruri pe care nu le ştiai despre despre... crash teste

Automarket vă prezintă un ghid succint în lumea complicată a testelor de impact. Iată elementele de bază pe care trebuie să le ştiţi!
Joi, 30 Iunie 2011 | Siguranta

EuroNCAP cere standardizarea semnelor de circulaţie din Europa

În timp ce constructorii de automobile investesc miliarde de euro în tehnologii avansate de recunoaştere a semnelor rutiere şi de prevenire a accidentelor, nimeni nu verifică semnele de circulaţie, spun cei de la EuroNCAP.
Miercuri, 23 Februarie 2011 | Siguranta

OFICIAL: Dacia Duster a obţinut trei stele EuroNCAP

Dacia Duster a fost testată de EuroNCAP în cadrul celei mai recente sesiuni de crashteste. Modelul din Mioveni a obţinut trei stele, sub media pieţei, dar la acelaşi nivel cu fraţii de gamă.
Joi, 27 Ianuarie 2011 | Siguranta

Lista celor mai sigure modele testate de EuroNCAP în 2010

EuroNCAP a publicat o listă cu cele mai sigure maşini testate în decursul anului trecut. DIn 29 de modele testate doar 65% au reuşit să obţină cinci stele.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Siguranta

EuroNCAP a testat 15 modele noi. Doar 11 au cinci stele!

EuroNCAP a testat Audi A1, Mini Countryman, Citroen C4, Hyundai ix35, Ford C-Max şi Grand C-Max, Jaguar XF, Kia Sportage şi Venga, Nissan Micra, Opel Meriva, VW Passat, VW Sharan şi Amarok, dar şi primul model chinezesc din istoria organizaţiei europene.
Sambata, 09 Octombrie 2010 | Siguranta

LatinNCAP: divizia latină a organizaţiei EuroNCAP

LatinNCAP este organizaţia care se va ocupa cu testarea siguranţei oferită de automobilele de pe piaţa din America Latină. Aceasta a fost înfiinţată de FIA şi Banca Inter Americană pentru Dezvoltare cu sprijinul EuroNCAP.
Marti, 05 Octombrie 2010 | Siguranta

Americanii înăspresc testele de siguranţă din acest an

Spre deosebire de europenii de la EuroNCAP, americanii de la NHTSA vor înăspri dramatic testele de siguranţă prin mărirea vitezei şi sensibilizarea manechinelor de test pentru promovarea vehiculelor cu adevărat sigure.
Luni, 04 Octombrie 2010 | Siguranta

Volvo City Safety a primit distincţia EuroNCAP Advance

Premiul EuroNCAP Advance i-a fost acordat sistemului Volvo City Safety în cadrul Salonului Auto de la Paris.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Septembrie 2010 | Tehnologie

Britanicii au inventat un nou material pentru construcţia de automobile: Inrekor

O companie engleză a dezvoltat un nou material realizat din polipropilenă şi aluminiu destinat construcţiei de automobile. Acesta este la fel de rezistent ca oţelul şi este cu 30% mai uşor şi 100% reciclabil.
Joi, 15 Iulie 2010 | Siguranta

EuroNCAP a creat o distincţie pentru modelele cu un nivel ridicat de siguranţă

EuroNCAP va testa sistemele de siguranţă suplimentare oferite de producătorii de automobile şi le va nota cu un calificativ de siguranţă avansată. Un model poate să primească acest calificativ doar dacă obţine minim trei stele la testele de impact.
Joi, 17 Iunie 2010 | Modele noi

Viitorul Kia Picanto ar putea fi lansat la sfârşitul lui 2011

Kia Picanto ar trebui să primească o generaţie nouă la sfărşitul anului 2011. Modelul respectiv ar trebui să ofere cinci stele la EuroNCAP, să aibă un design mai atrăgător şi motoare mai moderne. Ulterior, va fi introdusă şi o versiune electrică.
Miercuri, 02 Iunie 2010 | Siguranta

EuroNCAP: Alfa Giulietta este cea mai sigură compactă din istorie!

Alfa Romeo Giulietta a depăşit VW Golf în clasamentul celor mai sigure compacte din istorie. La aceeaşi sesiune EuroNCAP, BMW Seria 5 a primit 5 stele, iar Mazda CX-7 a scos 4 stele.
Miercuri, 26 Mai 2010 | Siguranta

DEKRA a testat sistemul lui BMW Seria 5 de intervenţie în caz de accident

Specialiştii de la DEKRA au testat in premieră mondială sistemul de cruise control adaptiv cu Stop&Go de la BMW într-o situaţie ce imită un accident real, iar sistemul a prezentat o îmbunătăţire semnificativă faţă de un vehicul identic care nu îl foloseşte.
Miercuri, 24 Martie 2010 | Siguranta

EuroNCAP a publicat primele rezultate ale testelor pentru ESP

Cei de la EuroNCAP au testat sistemele ESP cu care sunt echipate toate cele 40 de modele testate in 2009. Toate modelele au trecut testul.
Joi, 04 Martie 2010 | Siguranta

Dezamagire la EuroNCAP: Un singur model de cinci stele - Toyota Verso

Ultima sesiune de teste EuroNCAP a marcat o serie de rezultate dezamagitoare. Seat Exeo, Nissan Cube si Kia Venga au pbtinut patru stele iar codasul Citroen Nemo doar trei. Motive de lauda are doar Toyota Verso cu cinci stele.
Joi, 28 Ianuarie 2010 | Siguranta

VW Golf este cea mai sigura masina testata de EuroNCAP in 2009

Volkswagen Golf VI a fost clasificat de belgienii de la EuroNCAP ca fiind cea mai sigura masina testata in 2009 conform noilor proceduri de evaluare.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Opel, Hyundai, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru