EuroNCAP

Miercuri, 26 Februarie 2014 | Siguranta

Nissan Qashqai a obţinut cinci stele la testele EuroNCAP

Organismul independent EuroNCAP a testat noua generaţie a lui Qashqai. SUV-ul japonez a fost singurul model pus la încercare în prima sesiune de teste de siguranţă derulată în 2014.
Joi, 09 Ianuarie 2014 | Modele noi

Qoros 3 Sedan, cel mai sigur model din 2013 conform testelor EuroNCAP

EuroNCAP a anunţat cele mai sigure maşini testate în 2013. Printre ele se află şi modelul chinezesc Qoros 3 Sedan, primul model din Ţara Marelui Zid notat cu cinci stele.
Joi, 19 Decembrie 2013 | Siguranta

Constructorii auto vor unificarea testelor de siguranţă EuroNCAP şi IIHS

Constructorii auto îşi doresc un set de reguli comune pentru testele de siguranţă europene EuroNCAP şi americane IIHS. Un set de criterii comune va reduce costurile de dezvoltare ale tehnologiilor de siguranţă.
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: Doar 4 stele pentru BMW i3, Nissan Note, Ford EcoSport şi VW Transporter

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele celei mai noi sesiuni de testare. Rezultatele nu au fost atât de bune pentru BMW i3, Ford Ecosport, Nissan Note şi Volkswagen Transporter. Toate au obţinut patru stele.
Vineri, 01 Noiembrie 2013 | Siguranta

Frânarea automată de urgenţă, esenţială pentru obţinerea a 5 stele EuroNCAP în 2016

Începând cu 2016, EuroNCAP nu va putea oferi punctaj maxim automobilelor care nu vor fi echipate cu sistem de frânare automată. Estimările unei companii britanice anunţă înmulţirea acestor sisteme.
Marti, 29 Octombrie 2013 | Siguranta

EuroNCAP a testat frânarea automată de urgenţă pe 8 modele. Mercedes E-Klasse are cel mai bun rezultat

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele testelor de frânare automată pentru opt modele vândute în Europa. Cel mai bine s-a clasat Mercedes E-Klasse, urmat de Volvo V40 şi Mitsubishi Outlander.
Miercuri, 23 Octombrie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Mercedes-Benz CLA, Peugeot 2008, Jeep Cherokee şi Suzuki SX4

EuroNCAP a publicat rezultatele unei noi sesiuni de teste de siguranţă. De data aceasta, cele patru modele testate au reuşit să obţină cinci stele de siguranţă fiecare.
Vineri, 27 Septembrie 2013 | Siguranta

EuroNCAP şi IIHS (SUA) au testat sistemele care evită accidentele cu ajutorul frânării automate. Unele modele de top au primit note slabe

EuroNCAP a anunţat că de anul viitor va include în punctajul final acordat unui model la testele de siguranţă şi o notă acordată pentru eficienţa sistemelor de frânare automată. Între timp, americanii de la IIHS au testat deja 74 de maşini, doar 7 primind calificativul maxim.
Miercuri, 26 Iunie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Honda CR-V şi Citroen C4 Picasso

EuroNCAP a publicat rezultatele unei noi sesiuni de teste. De data aceasta, organismul a testat doar două modele noi, Honda CR-V şi Citroen C4 Picasso, ambele cotate cu cinci stele de siguranţă.
Joi, 07 Martie 2013 | GENEVA 2013

EuroNCAP: 5 stele pentru noile Skoda Octavia, Toyota Auris, Toyota RAV4 şi Renault Zoe

Ultimele rezultatele publicate de EuroNCAP au avut în vedere testele realizate cu patru modele interesante care au apărut sau vor apărea pe piaţa noastră în acest an. Toate au reuşit să adune cinci stele.
Miercuri, 05 Decembrie 2012 | Modele noi

Qoros, marca din China care debutează la Geneva în 2013, prezintă schiţele unei berline compacte

Chinezii de la Qoros au prezentat primele schiţe ale viitorului lor model. Berlina compactă va debuta pe piaţa din Europa în 2014, iar chinezii vor să obţină punctajul maxim la testele EuroNCAP.
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: 14 modele au obţinut 5 stele de siguranţă, Lodgy a obţinut 3 stele

Belgienii de la EuroNCAP au publicat rezultatele unei noi sesiuni de teste. Aceasta a vizat 15 modele, dintre care 14 au obţinut cinci stele de siguranţă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Siguranta

Dacia Lodgy a obţinut 3 stele EuroNCAP

EuroNCAP a publicat rezultatele ultimei sesiuni de teste, în care a fost încercat şi monovolumul de la Dacia - Lodgy. Monovolumul Dacia produs în Tanger a obţinut trei stele de siguranţă.
Miercuri, 29 August 2012 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Audi A3, Ford B-Max, Renault Clio, Volvo V40 şi Kia Cee'd

Noua sesiune de teste a celor de la EuroNCAP a relevat un rezultat de excepţie pentru Volvo V40, alături de cinci stele pentru Audi A3, Ford B-Max, Renault Clio şi Kia Cee'd. Noul Isuzu D-Max a obţinut doar patru stele de siguranţă.
Marti, 21 August 2012 | Siguranta

EuroNCAP introduce testul de impact frontal defazat în 2015

EuroNCAP va introduce testul de impact frontal defazat 25% cu o barieră nedeformabilă în 2015. Procedura a apărut deja la americanii de la IIHS, iar rezultatele au fost surprinzătoare.
Miercuri, 23 Mai 2012 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru BMW Seria 3, Mazda CX-5, Hyundai i30 şi Peugeot 208

Ultima sesiune de teste EuroNCAP a relevat rezultate foarte bune pentru patru modele recent lansate pe pieţele europene. Niciunul dintre acestea nu a coborât sub cinci stele.
Joi, 12 Aprilie 2012 | Feature

FEATURE: Tot ce trebuie să ştii despre crash-teste

Toţi constructorii auto îşi testează automobilele pentru a verifica siguranţa ocupanţilor în caz de accident. Iată principalele tipuri de crash-teste.
Miercuri, 22 Februarie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: Jeep Compass dezamăgeşte cu doar 2 stele. Honda Civic impresionează

Jeep Compass a primit doar două stele la testele de siguranţă EuroNCAP. În aceeaşi sesiune de teste, noul Honda Civic a primit cinci stele de siguranţă.
Marti, 31 Ianuarie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: lista celor mai sigure maşini testate în 2011

EuroNCAP a anunţat campionii la siguranţă în 2011. Organismul independent remarcă creşterea nivelului de siguranţă al vehiculelor testate şi anunţă înăsprirea criteriilor de testare la impactul cu pietonii.
Vineri, 09 Decembrie 2011 | Siguranta

Fiat 500, eşec la crash-testele americane: 3 stele din 5

Fiat 500 a dezamăgit la testele de siguranţă desfăşurate în Statele Unite. Organizaţia NHTSA a acordat doar trei stele modelului italian, care a clacat la impactul lateral.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Opel, Hyundai, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru