FIA

Joi, 03 Aprilie 2014 | Formula 1

Formula 1 va analiza posibilitatea de a reduce durata curselor

Echipele de top vor analiza propunerea Ferrari de reducere a duratei curselor, măsurile pentru scăderea costurilor şi posibilitatea ca Christian Horner să fie nominalizat drept succesorul lui Bernie Ecclestone.
Miercuri, 02 Aprilie 2014 | Formula 1

Red Bull: "Senzorul pentru combustibil nu a funcţionat nici la Sepang"

Red Bull Racing a dezvăluit că senzorul FIA care măsoară debitul carburantului în rezervor nu a funcţionat deloc în cursa de la Sepang. Echipa nu a fost însă exclusă pentru că a primit acordul forului mondial de a utiliza propriul dispozitiv de măsurare.
Marti, 01 Aprilie 2014 | Formula 1

FIA: "Dublarea punctelor ar putea fi aplicată pentru mai multe curse"

Jean Todt nu exclude varianta ca dublarea punctelor să se aplice pentru mai multe curse începând din sezonul următor, dacă noua regulă va avea succes în 2014.
Sambata, 29 Martie 2014 | Formula 1

FIA a schimbat regulile pentru pilotajul sub steagurile galbene

Piloţii vor fi obligaţi să încetinească cu două zecimi de secundă în zonele în care sunt afişate steagurile galbene pentru a evita să fie penalizaţi, ca urmare a implementării unui sistem prin care un tur de circuit a fost împărţit în 20 de sectoare individuale.
Vineri, 28 Martie 2014 | Formula 1

Red Bull propune renunţarea la limita de 100 kg/oră pentru debitul carburantului

Red Bull Racing susţine că inclusiv Mercedes are probleme cu senzorii pentru măsurarea debitului carburantului şi propune eliminarea limitei de 100 kg/oră pentru evitarea altor probleme.
Luni, 24 Martie 2014 | Formula 1

Apelul Red Bull împotriva excluderii lui Ricciardo, judecat în 14 aprilie

FIA a anunţat că va judeca apelul formulat de Red Bull Racing împotriva excluderii lui Daniel Ricciardo din cursa de la Melbourne în 14 aprilie.
Marti, 18 Martie 2014 | Formula 1

FIA: "Red Bull ar fi scăpat de excluderea din cursă dacă utiliza senzorul omologat, chiar dacă era defect"

FIA susţine că Daniel Ricciardo nu ar fi fost exclus din Marele Premiu al Australiei dacă utiliza senzorul omologat pentru verificarea debitului carburantului în motor, chiar dacă acesta arăta date eronate.
Luni, 03 Martie 2014 | Formula 1

Posibila echipă românească de Formula 1, finanţată de fostul ministru al sănătăţii Ion Bazac şi promovată de Ministerul Tineretului şi Sportului

Echipa românească care încearcă să ajungă în Formula 1 în sezonul 2015 îl are drept principal finanţator pe Ion Bazac, fost ministru al Sănătăţii, şi a fost reprezentată la întâlnirea cu reprezentaţii FIA de către Ministerul Tineretului şi Sportului.
Luni, 03 Martie 2014 | Formula 1

Echipele au aprobat noul regulament pentru calificări: primii 10 piloţi pe grilă încep cursa cu pneurile folosite în Q2

Echipele au aprobat patru schimbări minore la regulamentul calificărilor pentru sezonul 2014 care au potenţialul de a îmbunătăţi spectacolul în această fază a Marilor Premii.
Vineri, 28 Februarie 2014 | Formula 1

Echipele au respins extinderea dublării punctelor la ultimele trei curse

Echipele au votat vineri împotriva propunerii lui Bernie Ecclestone de a extinde regula dublării punctelor la ultimele trei curse ale sezonului.
Vineri, 28 Februarie 2014 | Formula 1

Regulamentul "îngheţării" motoarelor ar putea fi schimbat

Regulamentul care prevede omologarea motoarelor ar putea fi modificat pentru sezonul 2015 cu scopul de a permite constructorilor mai multă libertate pentru modificarea anumitor componente în timpul sezonului.
Vineri, 28 Februarie 2014 | Formula 1

FIA a amânat anunţarea echipei suplimentare pentru sezonul 2015

FIA a amânat pe termen nelimitat o decizie cu privire la acceptarea unei echipe suplimentare pe grila de start pentru sezonul 2015 în aşteptarea unui verdict din partea lui Bernie Ecclestone.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 11 Februarie 2014 | Formula 1

FIA anunţă orarul complet pentru sezonul 2014: trei curse pe timp de noapte

FIA a publicat programul complet al fiecărui Mare Premiu din sezonul 2014, iar cursele din Bahrain, Singapore şi Abu Dhabi se vor încheia pe timp de noapte.
Marti, 11 Februarie 2014 | Formula 1

Echipa românului Kolles are şanse să fie acceptată în Formula 1 în 2015

Echipa în care este implicat germanul de origine româna Colin Kolles ar putea fi acceptată pe grila de start a Formulei 1 începând din sezonul 2015 alături de proiectul american Haas Racing, potrivit presei italiene.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Formula 1

FIA introduce noi reguli în Formula 1 pentru sezoanele 2014 şi 2015

FIA a prezentat joi seară o serie de schimbări de regulament pentru sezoanele 2014 şi 2015, care vor intra în vigoare după aprobarea acestora de către echipe şi Comisia F1.
Marti, 21 Ianuarie 2014 | Formula 1

McLaren a trecut testele de siguranţă cu noul monopost pentru 2014

McLaren a anunţat că noul monopost pentru sezonul 2014 a trecut toate testele de siguranţă, astfel că echipa britanică poate participa la testele de la Jerez.
Vineri, 17 Ianuarie 2014 | F1 TOP

O echipă din România vrea să concureze în Formula 1 începând din sezonul 2015

O echipă din România în care este implicat şi Colin Kolles este interesată să concureze în Formula 1 începând din sezonul 2015, dar luptă cu alte două proiecte din Statele Unite şi Serbia.
Vineri, 10 Ianuarie 2014 | Formula 1

FIA nu intenţionează să modifice regulamentul sistemului DRS

Charlie Whiting, directorul de curse al FIA, a dezvăluit că regulamentul sistemului DRS va rămâne neschimbat în următorii ani.
Vineri, 10 Ianuarie 2014 | Formula 1

FIA a rezolvat problemele cu senzorii pentru monitorizarea curgerii combustibilului în motor

FIA a reuşit să rezolve problema cu datele furnizate de senzorii care vor fi folosiţi în premieră în acest an pentru monitorizarea respectării limitei de curgere a combustibilului în motor.
Luni, 16 Decembrie 2013 | F1 TOP

Grupul Volkswagen nu este interesat de locul disponibil în Formula 1 pentru 2015

Volkswagen a confirmat că nu este interesat să se înscrie în Formula 1 pentru sezonul 2015, chiar dacă FIA a deschis procesul de selecţie pentru încă o echipă.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Ford, Toyota, Red Bull, Nissan, Williams
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru