Ford Focus

Joi, 26 Iulie 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Ford Focus ST: motor pe benzină de 2.0 litri și cutie automată cu opt trepte

Surse apropiate Ford afirmă că viitoarea generație Ford Focus ST va miza în continuare pe motorul de 2.0 litri pe benzină. Unitatea ar urma să ofere peste 250 CP. Aceleași voci spun că americanii nu renunță nici la versiunea echipată cu motor diesel.
Miercuri, 18 Iulie 2018 | Siguranta

Volvo XC40 și Ford Focus, 5 stele la testele Euro NCAP: "SUV-ul suedez, în topul celor mai bune modele la protecția adulților"

Volvo XC40 a primit 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP, iar organizația menționează că SUV-ul este în topul celor mai sigure modele la protecția adulților evaluate în ultimii ani. Ford Focus a primit de asemenea 5 stele.
Marti, 24 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Noutăți în gama Ford Focus din 2020: compacta va avea versiune hibridă cu baterie de 48 de volți

Ford a confirmat că va introduce o versiune micro-hibrid pe Focus începând din 2020, care va fi atractivă pentru clienți datorită emisiilor mici și, implicit, a taxelor mai reduse.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Modele noi

Detalii noi despre viitoarea generație Ford Focus ST: Hot Hatch-ul ar putea primi motorul de 2.3 litri de pe actuala versiune RS

Noua generație Ford Focus a fost prezentată în urmă cu câteva săptămâni, iar acum avem primele informații despre versiunea ST. Hot Hatch-ul pregătit de americani ar urma să debuteze la începutul lui 2019, iar sub capotă ar putea avea motorul de 2.3 litri EcoBoost.
Marti, 17 Aprilie 2018 | Modele noi

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre noua generație Ford Focus

Noul Ford Focus se lansează în acest an pe piață încercând să-și bată rivalul dintotdeauna: Volkswagen Golf. Noua generație a compactei Ford are acum în mânecă o serie de atuuri interesante pe care vi le prezentăm într-un material realizat la Londra, la prezentarea oficială a lui Focus.
Marti, 10 Aprilie 2018 | Modele noi

Noul Ford Focus: platformă nouă, tehnologii moderne, motorizări revizuite și versiuni Active și Vignale

Ford a prezentat noua generație Focus. Modelul de clasă compactă va fi produs pe o platformă nouă, are motorizări revizuite și tehnologii de conducere autonomă de nivel 2.
Luni, 02 Aprilie 2018 | Modele noi

Noua generație Ford Focus se lansează în 10 aprilie: primul teaser arată blocurile optice și jantele

Ford a confirmat că va prezenta noua generație a compactei Focus în 10 aprilie, iar primul teaser oferă primele indicii despre forma blocurilor optice și a jantelor.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | Modele noi

Zvonuri: viitoarea generație Ford Focus RS debutează în 2020 cu un sistem micro-hibrid și 400 CP sub capotă

Ford pregătește lansarea noii generații Focus. Modelul va fi prezentat în luna aprilie, urmând ca varianta RS să fie gata în 2020. Surse apropiate companiei spun că Focus RS va primi un sistem micro-hibrid și va produce 400 de cai putere.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | GENEVA 2018

Ford anunță programul lansărilor pentru Europa: Edge facelift și Ka+ facelift în martie, noua generație Focus în aprilie

Ford va prezenta la Salonul Auto de la Geneva din martie facelift-urile pentru Edge și Ka+, în timp ce lansarea noii generații Focus va avea loc în aprilie. În plus, Ford Ecosport ar putea primi o versiune cu tracțiune integrală.
Sambata, 27 Ianuarie 2018 | Motorsport

Un Ford Focus WRC pilotat de Colin McRae va fi scos la licitație: specialiștii se așteaptă să fie vândut cu cel puțin 135.000 de euro

Un Ford Focus WRC pilotat de celebrul Colin McRae va fi scos la licitație în 23 februarie. Exemplarul a fost utilizat în 11 etape din Campionatul Mondial de Raliuri, iar specialiștii se așteaptă să fie vândut pentru cel puțin 135.000 de euro.
Vineri, 26 Ianuarie 2018 | Industrie

Ford va schimba strategia: gama de sedan-uri va fi restrânsă în favoarea SUV-urilor de performanță și a modelelor off-road

Ford intenționează să reducă cu 10% numărul de modele din gamă și se va concentra pe dezvoltarea unor SUV-uri de performanță și a unor modele off-road, întrucât acestea oferă marje de profit superioare.
Sambata, 23 Decembrie 2017 | Modele noi

Prima imagine cu noua generație Ford Focus: compacta este testată sub camuflaj înaintea lansării din primăvară

Ford a publicat prima imagine cu noua generație Focus aflată sub camuflaj în timpul unor teste premergătoare lansării din primăvara anului viitor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 03 Noiembrie 2017 | Modele noi

Noua generație Ford Focus, surprinsă în teste: compacta va prelua numeroase elemente de la Ford Fiesta

Ford Focus a fost surprins în teste înainte de lansarea de la începutul anului viitor, iar imaginile cu modelul camuflat indică faptul că acesta va primi o serie de elemente introduse pe noul Ford Fiesta.
Joi, 05 Octombrie 2017 | Modele noi

Noua generație Ford Focus vine în 2018: va avea versiuni Vignale și Active, iar nivelurile de echipare de bază ar putea fi eliminate

Noul Ford Focus va fi prezentat cel târziu în februarie și va beneficia de versiuni Vignale și Active, iar americanii anticipează vânzări mai mici decât în prezent, element care sugerează eliminarea nivelurilor de echipare mai ieftine din gamă.
Miercuri, 12 Iulie 2017 | Modele noi

Primele informații despre noua generație Ford Focus: va avea schimbări de design și dimensiuni mai mari

Noua generație Ford Focus va include schimbări de design și dimensiuni mai mari, potrivit unor imagini spion cu modelul care va fi dezvăluit în cursul anului viitor.
Luni, 16 Ianuarie 2017 | Intern

Top 10 mașini cumpărate de români în 2016: Skoda Octavia depășește Dacia Sandero și ocupă locul 3 pe podium, după Logan și Duster

Dacia Logan și Duster ocupă primele locuri în topul celor mai înmatriculate modele în România în 2016, însă Skoda Octavia s-a infiltrat pe poziția a treia după ce a surclasat Dacia Sandero.
Luni, 31 Octombrie 2016 | Modele noi

Ford schimbă strategia: viitoarele modele vor fi adaptate fiecărei regiuni în parte

Ford renunţă la strategia de a lansa modele globale în favoarea unui concept care prevede dezvoltarea maşinilor în funcţie de regiunea în care vor fi vândute. Primul pe listă este Focus.
Luni, 14 Martie 2016 | Economic

Nissan Qashqai și Audi Q3 au tras după ei segmentul european al SUV-urilor în anul 2015

Segmentul SUV-urilor a continuat să crească și în 2015, ajutat de cererea mare pentru modele ca Nissan Qashqai, Audi Q3, Renault Captur și Volvo XC60.
Marti, 17 Martie 2015 | Industrie

Ford sărbătoreşte cinci milioane de maşini echipate cu motor Ecoboost

Ford a anunţat că la uzina sa din Michigan, Statele Unite, a fost produsă maşina echipată cu motor Ecoboost cu numărul cinci milioane.
Marti, 17 Februarie 2015 | General

Războiul Stelelor astăzi în Autovot: Ford Focus vs. VW Passat şi Audi TT vs. Mercedes CLS

Autovot 2015 a ajuns în faza sferturilor de finală, iar competiţia popularităţii se strânge. Ford şi Volkswagen se luptă prin Focus şi Passat, iar Audi şi Mercedes îşi vor împărţi voturile într-un alt duel stelar: TT versus CLS.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Dacia, Mazda, Alfa Romeo, Seat, WRC, hibrid, vehicule electrice, Logan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru