Fuziune

Marti, 17 Decembrie 2019 | Industrie

Surse: Grupul PSA are sprijinul guvernului francez pentru fuziunea cu FCA: un memorandum, până la sfârșitul anului

Grupul PSA a obținut sprijinul guvernului francez pentru fuziunea cu Fiat-Chrysler, potrivit unor surse apropiate de situație, care susțin că un memorandum de înțelegere va fi semnat până la finalul lui 2019.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Industrie

Fuziunea PSA-FCA: actele vor fi semnate în “săptămânile următoare”

Fiat-Chrysler și grupul PSA au transmis angajaților că actele privind fuziunea vor fi semnate în săptămânile următoare, potrivit informațiilor obținute de Reuters. Oficialii FCA nu sunt îngrijorați de procesul intentat de General Motors, așteptând ca fuziunea cu PSA să decurgă în condiții optime.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | Industrie

Șeful Jaguar Land Rover: “Ne dorim alianțe cu alți producători, dar nu o fuziune”

Jaguar Land Rover își dorește alianțe cu alți producători, astfel încât să-și reducă cheltuielile cu dezvoltarea noilor tehnologii, dar nu este interesat de o fuziune, potrivit lui Ralf Speth, CEO-ul grupului britanic.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Industrie

Fuziunea cu FCA, pe placul angajaților PSA: “Vom rămâne vigilenți și așteptăm mai multe detalii privind viitorul fabricilor”

Fuziunea cu FCA a primit aviz favorabil din partea angajaților și a sindicatelor PSA, aceștia spunând că vor rămâne “vigilenți” și că așteaptă mai multe detalii clare cu privire la viitorul fabricilor.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Industrie

Grupul PSA și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la nicio marcă în cazul unei fuziuni: "Toate brandurile sunt puternice"

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la niciunul dintre cele 13 branduri în cazul unei fuziuni, întrucât toate mărcile sunt puternice și vor ajuta noul constructor să progreseze.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Industrie

Detalii din culisele fuziunii Fiat-Chrysler - PSA: Grupul PSA plătește 5 miliarde de euro pentru a cumpăra producătorul italo-american

Grupul PSA Peugeot-Citroen va plăti aproape 5 miliarde de euro pentru a cumpăra Alianța Fiat-Chrysler, în ciuda faptului că cei doi mari constructori au promovat acordul ca o fuziune "între două părți egale".
Joi, 31 Octombrie 2019 | Industrie

Mutare masivă pe piața auto: Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) fuzionează cu Alianța Fiat-Chrysler

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler vor fuziona și vor avea putere egală de decizie. Noul constructor va fi al patrulea ca mărime din lume după Grupul Volkswagen, Toyota și Alianța Renault-Nissan.
Luni, 05 August 2019 | Industrie

Mesajul Fiat-Chrysler pentru industria auto: “Discutăm despre alianțe, dar ne putem descurca și singuri”

Șeful Fiat-Chrysler s-a declarat “bucuros” să discute despre posibile alianțe cu alți producători, însă susține că FCA se poate descurca și pe cont propriu.
Marti, 18 Iunie 2019 | Industrie

Franța spune că alianța cu Nissan este mai importantă pentru Renault decât o fuziune cu altă companie: “Nu este în interesul nostru să slăbim alianța Renault-Nissan”

Alianța Renault-Nissan este mai importantă pentru francezi decât o eventuală fuziune între Renault și altă companie, inclusiv Fiat-Chrysler, potrivit lui Bruno Le Maire, ministrul de finanțe din Hexagon. “Nu este în interesul nostru să slăbim alianța Renault-Nissan,” a declarat reprezentantul guvernului francez.
Joi, 30 Mai 2019 | Industrie

Președintele Renault, despre fuziunea cu FCA: “Nu vor exista concedieri, iar alianța cu Nissan va fi mai puternică”

Președintele Renault spune că fuziunea cu Fiat-Chrysler va întări alianța cu Nissan, iar această mutare nu va presupune concedieri ale angajaților. Jean-Dominique Senard este optimist că fuziunea dintre Renault și FCA nu va întâmpina prea multe obstacole.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Industrie

Presa japoneză: Nissan va respinge noua propunere de integrare de la Renault și va cere “drepturi egale” cu partenerii francezi

Nissan va respinge noua propunere de integrare a managementului din partea Renault și va cere “drepturi egale” în relația cu partenerii francezi, potrivit informațiilor dezvăluite de publicația niponă Nikkei. Conducerea japonezilor este nemulțumită de poziția constructorului în cadrul alianței și se teme că o fuziune cu Renault ar fi clar în defavoarea Nissan.
Luni, 08 Aprilie 2019 | Industrie

Jaguar Land Rover a intrat pe radarul francezilor de la PSA: “Luăm în calcul o achiziție, suntem interesați să avem branduri premium în portofoliu”

Șeful PSA, Carlos Tavares, a declarat că ar fi interesat de o achiziție sau fuziune cu Jaguar Land Rover, fiind dornic să aibă branduri premium în portofoliu, câtă vreme activitatea grupului nu va fi “tulburată”.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 25 Martie 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler a respins alianța cu francezii de la PSA: negocierile ar fi fost încheiate

Grupul PSA a contactat Fiat Chrysler Automobiles în vederea unei alianțe între cei doi producători auto, însă FCA a respins această propunere, potrivit unor surse apropiate de situație și citate de Wall Street Journal.
Joi, 23 August 2018 | Industrie

Soarta Ducati, din nou în atenția Volkswagen: grupul este deschis la fuziuni sau alianțe cu alte branduri

Șeful grupului Volkswagen, Herbert Diess, consideră că brandul de motociclete Ducati ar putea să fuzioneze cu altă companie sau să intre într-o alianță, având în vedere potențialul scăzut de sinergie cu alte branduri din grup, potrivit presei germane.
Joi, 05 Iulie 2018 | Industrie

Fuziunea Renault-Nissan, readusă în discuție: surse apropiate celor două companii susțin că o decizie finală va fi luată în cel mult 2 ani

Fuziunea dintre Renault și Nissan a fost readusă în discuție de cele două companii, deși șeful Renault anunțase recent că negocierile au eșuat. Potrivit unor surse apropiate de cei doi constructori, o decizie finală privind posibila fuziune va fi luată în cel mult doi ani.
Luni, 25 Iunie 2018 | Industrie

Negocieri eșuate: șeful Renault anunță “șanse zero” pentru o fuziune cu Nissan și Mitsubishi

Fuziunea dintre Renault, Nissan și Mitsubishi are “șanse zero” să se îndeplinească, întrucât fiecare companie vrea să-și întărească poziția în cadrul acestui parteneriat, dar să-și păstreze independența. Anunțul a fost făcut de Carlos Ghosn, șeful Renault și președintele alianței celor 3 constructori.
Marti, 17 Aprilie 2018 | Industrie

Negocierile privind fuziunea Renault-Nissan, confirmate de Carlos Ghosn: “Suntem deschiși tuturor opțiunilor”

Șeful Renault, Carlos Ghosn, a confirmat negocierile cu Nissan privind o posibilă fuziune, subliniind că este deschis tuturor opțiunilor disponibile. Oficialul a declarat pentru presa japoneză că vrea să găsească o soluție până cel târziu în 2022.
Marti, 20 Februarie 2018 | Industrie

Misiunea lui Carlos Ghosn: brazilianul vrea să asigure supraviețuirea alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, chiar și cu prețul unei fuziuni între cele trei companii

Șeful Renault, Carlos Ghosn, a declarat că una dintre prioritățile sale pentru perioada următoare este să se asigure că alianța cu Nissan și Mitsubishi va supraviețui în condițiile actuale de piață. Una dintre modalitățile pentru atingerea obiectivului său ar putea fi o fuziune între cele trei companii.
Marti, 10 Octombrie 2017 | Industrie

Șeful Fiat-Chrysler este în continuare indecis: “Nu cred că fuziunea cu Great Wall ne va ajuta să reducem costurile”

Șeful grupului Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, crede că o posibilă fuziune cu chinezii de la Great Wall nu ar rezolva problema consolidării companiei și a reducerii costurilor.
Joi, 16 Iulie 2015 | Industrie

Sergio Marchionne a renunțat la propunerea unei fuziuni cu General Motors

Potrivit unei surse din cadrul Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne a renunțat la ideea unei fuziuni cu General Motors, titrează New York Times.

Tag-uri similare

Volkswagen, Ford, Porsche, Opel, Fiat, Volvo, FIA, VW, GM, General Motors
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru