Google

Vineri, 07 Aprilie 2017 | Masini autonome

Google și-a plătit un inginer cu 120 de milioane de dolari și acum îl acuză de furtul intelectual al tehnologiei sale de rulare autonomă

Google a acționat în judecată Uber după ce a ajuns la concluzia că unul dintre inginerii săi, pe care l-a plătit cu 120 de milioane de dolari, a furat tehnologie pe care a vândut-o mai apoi gigantului din domeniul car-sharing.
Marti, 20 Decembrie 2016 | Masini autonome

Fiat intră în hora maşinilor autonome: Grupul Fiat-Chrysler dezvăluie Pacifica Hybrid, minivanul autonom dezvoltat împreună cu Google

Grupul Fiat-Chrysler a prezentat primele imagini cu noul Pacifica Hybrid, minivanul autonom dezvoltat în parteneriat cu Google care urmează să fie testat în Statele Unite.
Marti, 13 Decembrie 2016 | Masini autonome

Pe urmele lui Apple: Google renunţă la dezvoltarea maşinilor autonome şi se va concentra pe un serviciu de transport

Google nu va mai dezvoltă o maşină autonomă fără frâne şi pedale. În schimb, compania americană va analiza lansarea unui serviciu de transport la sfârşitul anului viitor.
Luni, 26 Septembrie 2016 | Masini autonome

Un nou accident, aceeași concluzie: prototipurile autonome Google ne arată de ce șoferii vor fi înlocuiți în final de mașinile care se conduc singure

Una dintre mașinile autonome pe care Google le testează în trafic în SUA a fost lovită de un șofer care a trecut pe roșu în intersecție. Motiv pentru Google să ne reamintească faptul că 94% dintre accidentele din orașe sunt cauzate de șoferi neatenți.
Vineri, 20 Mai 2016 | Siguranta

Să râdem cu Google: americanii au patentat capota care lipește pietonii de mașină în caz de impact

Siguranța pietonilor este un sbiect din ce în ce mai discutat. Iar Google ne dă apă la moară gândind o capotă ultra-adezivă care lipește pietonii de ea în caz de impact.
Joi, 19 Mai 2016 | Tehnologie

Google dezvoltă propriul Virtual Cockpit: Android va controla toate sistemele maşinii şi va putea fi personalizat de producători

Android N, viitoarea versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google, va permite controlarea celor mai multe funcţii ale maşinii, asemănător conceptului Virtual Cockpit disponibil pe unele modele Audi.
Marti, 17 Mai 2016 | Masini autonome

Jobul de vis? Google angajează "șoferi" în mașinile care se conduc singure

Teoretic, un șofer nu prea are ce să facă într-o mașină care se autopilotează. Și totuși, Google le oferă doritorilor 20 de dolari pe oră pentru a monitoriza constant funcțiile mașinilor testate de gigantul american pe străzile orașelor de peste Ocean.
Miercuri, 04 Mai 2016 | Masini autonome

Premieră în industria auto: Fiat se aliază cu compania de tehnologie Google pentru dezvoltarea maşinilor autonome

Google şi Fiat vor dezvolta împreună un model special Chrysler Pacifica pentru testarea funcţiilor de condus autonom ale maşinilor pe drumurile publice din Statele Unite.
Vineri, 29 Aprilie 2016 | Industrie

Fiat negociază un parteneriat cu Google pentru maşini autonome: "Toate discuţiile sunt confidenţiale"

Grupul Fiat-Chrysler negociază un parteneriat tehnologic cu Google, însă CEO-ul Sergio Marchionne a refuzat să ofere detalii, întrucât discuţiile sunt confidenţiale.
Sambata, 09 Aprilie 2016 | General

Ce mărci auto caută lumea pe Google? BMW domină la nivel mondial, România e fană Volkswagen

BMW și Toyota domină autoritar clasamentul mondial la capitolul Google Search. Cele două mărci sunt preferate în 117 țări atunci când vine vorba de căutări pe internet. Volkswagen este câștigătoare în căutările online din România.
Duminica, 06 Martie 2016 | General

Mașina autonomă Google a acroșat un autobuz: ”Ne asumăm responsabilitatea pentru acest accident”

Google a recunoscut că una dintre mașinile sale autonome a fost implicată într-un accident pentru care poartă o oarecare responsabilitate.
Miercuri, 10 Februarie 2016 | Masini autonome

Decizie istorică: computerul care controlează maşina autonomă poate fi considerat şofer din punct de vedere legal

Maşinile autonome sunt tot mai aproape de realitate şi din punct de vedere legal: computerul care controlează maşina poate fi considerat şofer, potrivit autorităţii pentru siguranţa transportului din SUA.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 08 Februarie 2016 | Masini autonome

Maşinile autonome aterizează în Europa: Londra vrea să testeze prototipul Google

Londra speră să convingă Google să testeze maşina sa autonomă pe străzile oraşului. Capitala Regatului Unit vrea să construiască două tuneluri speciale pentru maşini autonome, mai mici decât cele tradiţionale.
Duminica, 20 Decembrie 2015 | General

Începutul sfârşitului pentru taximetrişti? Google va lansa un rival pentru Uber cu maşini autonome

Google va lansa un serviciu de călătorie care va rivaliza cu Uber. Principala noutate este că gigantul IT va folosi doar maşini autonome fără şofer.
Sambata, 12 Decembrie 2015 | Tehnologie

Previziuni SF: în 10 ani nu veți mai vedea oameni la volan

În următorii 10 ani mașinile care se conduc singure vor căpăta un avânt incredibil. Numărul mașinilor autonome va fi de ordinul zecilor de milioane.
Luni, 07 Decembrie 2015 | Tehnologie

Maşinile autonome vor vorbi cu pietonii: "Poţi să traversezi în siguranţă, te aştept"

Maşinile autonome vor putea beneficia de sisteme audio prin care să anunţe vocal pietonii că pot traversa strada în siguranţă, potrivit unui patent înregistrat de Google.
Marti, 03 Noiembrie 2015 | Industrie

Mașinile autonome de la Google au parcurs în total peste două milioane de kilometri

În ultimii șase ani, mașinile autonome de la Google au realizat un rulaj cumulat de peste două milioane de kilometri în modul de conducere autonom.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Industrie

Designerul lui Porsche Boxster avertizează: "Constructorii riscă să devină doar furnizori pentru Google şi Apple"

Omul care a desenat modele precum Porsche Boxster anticipează că producătorii auto riscă să devină simpli furnizori pentru Google şi Apple, companii de tehnologie care cochetează cu ideea de lansa maşini autonome de serie.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | Tehnologie

Oficial Google: "Nu ne dorim să devenim producători de automobile"

Deși Google dezvoltă tehnologii care ar putea schimba complet mașinile așa cum le știm astăzi, un oficial european al companiei neagă posibilitatea ca gigantul IT să intre în zona producției auto: "Nu putem face asta singuri".
Joi, 03 Septembrie 2015 | O lume nebuna

Vicepreședintele Google i-a făcut cadou soției sale un Ferrari de trei milioane de dolari

Banii nu sunt o problemă pentru Benjamin Sloss, vicepreședintele Google, care i-a făcut cadou soției sale un Ferrari FXX-K de trei milioane de dolari. Supercarul poate fi folosit exclusiv pe circuit.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Romania, WRC, Japonia, Barrichello, tehnologie, Google, Audi A8, A8
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru