Google

Miercuri, 10 Februarie 2016 | Masini autonome

Decizie istorică: computerul care controlează maşina autonomă poate fi considerat şofer din punct de vedere legal

Maşinile autonome sunt tot mai aproape de realitate şi din punct de vedere legal: computerul care controlează maşina poate fi considerat şofer, potrivit autorităţii pentru siguranţa transportului din SUA.
Luni, 08 Februarie 2016 | Masini autonome

Maşinile autonome aterizează în Europa: Londra vrea să testeze prototipul Google

Londra speră să convingă Google să testeze maşina sa autonomă pe străzile oraşului. Capitala Regatului Unit vrea să construiască două tuneluri speciale pentru maşini autonome, mai mici decât cele tradiţionale.
Duminica, 20 Decembrie 2015 | General

Începutul sfârşitului pentru taximetrişti? Google va lansa un rival pentru Uber cu maşini autonome

Google va lansa un serviciu de călătorie care va rivaliza cu Uber. Principala noutate este că gigantul IT va folosi doar maşini autonome fără şofer.
Sambata, 12 Decembrie 2015 | Tehnologie

Previziuni SF: în 10 ani nu veți mai vedea oameni la volan

În următorii 10 ani mașinile care se conduc singure vor căpăta un avânt incredibil. Numărul mașinilor autonome va fi de ordinul zecilor de milioane.
Luni, 07 Decembrie 2015 | Tehnologie

Maşinile autonome vor vorbi cu pietonii: "Poţi să traversezi în siguranţă, te aştept"

Maşinile autonome vor putea beneficia de sisteme audio prin care să anunţe vocal pietonii că pot traversa strada în siguranţă, potrivit unui patent înregistrat de Google.
Marti, 03 Noiembrie 2015 | Industrie

Mașinile autonome de la Google au parcurs în total peste două milioane de kilometri

În ultimii șase ani, mașinile autonome de la Google au realizat un rulaj cumulat de peste două milioane de kilometri în modul de conducere autonom.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Industrie

Designerul lui Porsche Boxster avertizează: "Constructorii riscă să devină doar furnizori pentru Google şi Apple"

Omul care a desenat modele precum Porsche Boxster anticipează că producătorii auto riscă să devină simpli furnizori pentru Google şi Apple, companii de tehnologie care cochetează cu ideea de lansa maşini autonome de serie.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | Tehnologie

Oficial Google: "Nu ne dorim să devenim producători de automobile"

Deși Google dezvoltă tehnologii care ar putea schimba complet mașinile așa cum le știm astăzi, un oficial european al companiei neagă posibilitatea ca gigantul IT să intre în zona producției auto: "Nu putem face asta singuri".
Joi, 03 Septembrie 2015 | O lume nebuna

Vicepreședintele Google i-a făcut cadou soției sale un Ferrari de trei milioane de dolari

Banii nu sunt o problemă pentru Benjamin Sloss, vicepreședintele Google, care i-a făcut cadou soției sale un Ferrari FXX-K de trei milioane de dolari. Supercarul poate fi folosit exclusiv pe circuit.
Joi, 27 August 2015 | Tehnologie

Google a patentat un sistem de cartografiere a gropilor

Google a înaintat un patent pentru un sistem de cartografiere în timp real a gropilor. Acesta funcționează prin crowdsourcing, baza de date cu gropi fiind generată automat folosind sistemele de navigație ale mașinilor.
Vineri, 21 August 2015 | Industrie

Șeful Mercedes-Benz vrea să colaboreze cu Apple și cu Google

Dieter Zetsche, șeful concernului Daimler, și-a declarat interesul pentru colaborarea cu Apple și Google pe diferite direcții de dezvoltare.
Miercuri, 19 August 2015 | Tehnologie

Pe lângă mașina autonomă, Google promite și roboți care imită perfect mobilitatea umană (VIDEO)

Google și subsidiarul său Boston Dynamics au reușit să dezvolte o generație de roboți care imită perfect mobilitatea umană sau pe cea a animalelor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 18 August 2015 | Modele noi

The Guardian: "Apple caută un loc pentru testarea de mașini autonome"

Apple lucrează la propria sa mașină autonomă, iar compania americană este în cautarea unui loc în care poate testa noile sale tehnologii departe de ochii curioșilor, titrează The Guardian.
Vineri, 17 Iulie 2015 | Tehnologie

Mașinile autonome testate de Google în SUA au depășit 3 milioane de kilometri parcurși fără a cauza vreun accident

Rapoartele mașinilor autonome testate de Google în California arată că în cei 6 ani de teste au fost realizate peste 3 milioane de kilometri de teste. Prototipurile au fost implicate în 14 accidente, toate cauzate de alți șoferi neatenți sau distrași.
Joi, 04 Iunie 2015 | Tehnologie

Toyota și Ford se vor alia pentru a respinge ofensiva sistemelor Apple CarPlay și Android Auto

Toyota și Ford au anunțat că vor colabora pentru a da naștere unor tehnologii capabile să conecteze telefoanele mobile ale clienților. Cele două companii vor să oprească astfel invazia Apple CarPlay și Android Auto.
Miercuri, 27 Mai 2015 | Economic

Surpriză în topul celor mai valoroase branduri auto: Toyota, Ford şi Nissan, mai sus decât Volkswagen

Un top al celor mai valoroase 10 branduri auto la nivel mondial plasează Toyota pe prima poziţie. Volkswagen este abia pe poziţia a opta, în spatele unor nume ca Ford, Nissan şi Honda.
Luni, 18 Mai 2015 | Modele noi

Primele maşini autonome Google vor debuta pe stradă în vara acestui an

Google a anunţat că proiectul său pentru o maşină autonomă este aproape de final. Primele exemplare ale automobilului care se conduce singur vor ajunge pe străzile din SUA în vara acestui an.
Marti, 12 Mai 2015 | Tehnologie

Raportul maşinilor autonome testate de Google: 6 ani de teste, 2.7 milioane de kilometri, 11 accidente, toate din vina altor şoferi

Google a răspuns unor critici legate de secretomania care înconjoară proiectul prin care compania americană testează maşini complet autonome pe şoselele americane. Iar statisticile reprezintă veşti bune pentru cei care cred în tehnologiile noi.
Marti, 10 Martie 2015 | Industrie

Şeful Volkswagen Group nu e îngrijorat de o eventuală maşină Google sau Apple: "Vom fi întotdeauna suverani în industrie"

Martin Winterkorn, CEO-ul Volkswagen Auto Group, susţine că eforturile Google sau Apple de a dezvolta o maşină proprie nu-i sperie pe marii jucători din piaţă. "Maşinile sunt produse foarte complexe, ne vom menţine suveranitatea", spune germanul.
Luni, 09 Februarie 2015 | Tehnologie

Şeful Daimler: "Google poate să facă valuri în industria auto, dar nu este un concurent real"

Dieter Zetsche, CEO-ul Daimler AG, consideră că Google nu va fi un oponent al jucătorilor importanţi din industria auto, în ciuda faptului că va aduce pe masă tehnologie complet nouă în domeniul vehiculelor autonome.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Romania, WRC, Barrichello, Japonia, tehnologie, Audi A8, Google, A8
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru