Google

Joi, 07 Iunie 2018 | Masini autonome

Google vrea să-și aducă mașinile autonome în Europa: Fiat-Chrysler și Jaguar Land Rover, posibili parteneri pentru divizia Waymo

Waymo, divizia de mașini autonome a Google, vrea să-și extindă activitatea în afara Statelor Unite. Americanii caută parteneri în Europa astfel încât să ofere servicii de mobilitate cu mașini “care se conduc singure”.
Luni, 07 Mai 2018 | Tehnologie

Volvo va integra Google Maps și alte aplicații Android în viitoarea generație a sistemului de infotainment Sensus

Volvo a anunțat că următoarea generație a sistemului de infotainment Sensus va integra aplicații Google, printre care și Maps, astfel că acestea vor fi disponibile inclusiv pentru utilizatorii care nu au telefon cu sistem de operare Android.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Masini autonome

Google și Jaguar vor să creeze o flotă de mașini autonome: 20.000 de unități I-Pace vor fi testate în SUA

Google, prin divizia sa Waymo, a semnat un parteneriat cu Jaguar Land Rover prin care va dezvolta o flotă de mașini autonome. Colaborarea presupune 20.000 de unități Jaguar I-Pace care vor fi echipate cu tehnologii autonome și care vor fi testate pe drumurile publice din Statele Unite.
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 | Masini autonome

Robo-taxi: grupul care deține Google va lansa primul serviciu de taximetrie cu mașini fără șoferi

Grupul Alphabet, care deține și Google, va lansa primul serviciu de taximetrie cu mașini fără șoferi prin divizia sa de vehicule autonome Waymo.
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 | Tehnologie

Tehnologia computerelor cuantice: Volkswagen vrea să dezvolte bateriile pentru mașinile electrice printr-un parteneriat cu Google

Volkswagen a anunțat un parteneriat cu Google prin care vrea să dezvolte tehnologia bateriilor electrice cu ajutorul computerului cuantic al americanilor.
Miercuri, 11 Octombrie 2017 | Tehnologie

Siguranță prin tehnologie: Ford și Google vor să combată neatenția la volan cu ajutorul realității virtuale

Ford, Google și studiourile Happy Finish au lansat Ford Reality Check, o aplicație VR (Virtual Reality) care îți arată consecințele neatenției la volan.
Miercuri, 14 Iunie 2017 | Masini autonome

Mașina autonomă Google se retrage în garaj: americanii vor folosi monovolumul Chrysler Pacifica pentru a dezvolta tehnologia mai rapid

Google a anunțat că renunță la utilizarea celebrei sale mașini autonome în favoarea monovolumului Chrysler Pacifica, întrucât acest model este echipat cu tehnologie modernă.
Marti, 16 Mai 2017 | Tehnologie

Android Auto trece la un nou nivel: viitoarele modele Audi și Volvo vor avea sisteme de infotainment bazate pe Android

Următoarele modele dezvoltate de Audi și Volvo vor avea sisteme de infotainment bazate pe sistemul de operare Android dezvoltat de Google pentru platforme mobile.
Luni, 24 Aprilie 2017 | Tehnologie

Comenzi vocale pentru mașina ta: noile modele Mercedes vor integra asistenții vocali Google Assistant și Amazon Alexa

Noile modele Mercedes vor fi compatibile cu asistenții vocali Google Asistant și Amazon Alexa începând de la sfârșitul acestui an.
Vineri, 07 Aprilie 2017 | Masini autonome

Google și-a plătit un inginer cu 120 de milioane de dolari și acum îl acuză de furtul intelectual al tehnologiei sale de rulare autonomă

Google a acționat în judecată Uber după ce a ajuns la concluzia că unul dintre inginerii săi, pe care l-a plătit cu 120 de milioane de dolari, a furat tehnologie pe care a vândut-o mai apoi gigantului din domeniul car-sharing.
Marti, 20 Decembrie 2016 | Masini autonome

Fiat intră în hora maşinilor autonome: Grupul Fiat-Chrysler dezvăluie Pacifica Hybrid, minivanul autonom dezvoltat împreună cu Google

Grupul Fiat-Chrysler a prezentat primele imagini cu noul Pacifica Hybrid, minivanul autonom dezvoltat în parteneriat cu Google care urmează să fie testat în Statele Unite.
Marti, 13 Decembrie 2016 | Masini autonome

Pe urmele lui Apple: Google renunţă la dezvoltarea maşinilor autonome şi se va concentra pe un serviciu de transport

Google nu va mai dezvoltă o maşină autonomă fără frâne şi pedale. În schimb, compania americană va analiza lansarea unui serviciu de transport la sfârşitul anului viitor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 26 Septembrie 2016 | Masini autonome

Un nou accident, aceeași concluzie: prototipurile autonome Google ne arată de ce șoferii vor fi înlocuiți în final de mașinile care se conduc singure

Una dintre mașinile autonome pe care Google le testează în trafic în SUA a fost lovită de un șofer care a trecut pe roșu în intersecție. Motiv pentru Google să ne reamintească faptul că 94% dintre accidentele din orașe sunt cauzate de șoferi neatenți.
Vineri, 20 Mai 2016 | Siguranta

Să râdem cu Google: americanii au patentat capota care lipește pietonii de mașină în caz de impact

Siguranța pietonilor este un sbiect din ce în ce mai discutat. Iar Google ne dă apă la moară gândind o capotă ultra-adezivă care lipește pietonii de ea în caz de impact.
Joi, 19 Mai 2016 | Tehnologie

Google dezvoltă propriul Virtual Cockpit: Android va controla toate sistemele maşinii şi va putea fi personalizat de producători

Android N, viitoarea versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google, va permite controlarea celor mai multe funcţii ale maşinii, asemănător conceptului Virtual Cockpit disponibil pe unele modele Audi.
Marti, 17 Mai 2016 | Masini autonome

Jobul de vis? Google angajează "șoferi" în mașinile care se conduc singure

Teoretic, un șofer nu prea are ce să facă într-o mașină care se autopilotează. Și totuși, Google le oferă doritorilor 20 de dolari pe oră pentru a monitoriza constant funcțiile mașinilor testate de gigantul american pe străzile orașelor de peste Ocean.
Miercuri, 04 Mai 2016 | Masini autonome

Premieră în industria auto: Fiat se aliază cu compania de tehnologie Google pentru dezvoltarea maşinilor autonome

Google şi Fiat vor dezvolta împreună un model special Chrysler Pacifica pentru testarea funcţiilor de condus autonom ale maşinilor pe drumurile publice din Statele Unite.
Vineri, 29 Aprilie 2016 | Industrie

Fiat negociază un parteneriat cu Google pentru maşini autonome: "Toate discuţiile sunt confidenţiale"

Grupul Fiat-Chrysler negociază un parteneriat tehnologic cu Google, însă CEO-ul Sergio Marchionne a refuzat să ofere detalii, întrucât discuţiile sunt confidenţiale.
Sambata, 09 Aprilie 2016 | General

Ce mărci auto caută lumea pe Google? BMW domină la nivel mondial, România e fană Volkswagen

BMW și Toyota domină autoritar clasamentul mondial la capitolul Google Search. Cele două mărci sunt preferate în 117 țări atunci când vine vorba de căutări pe internet. Volkswagen este câștigătoare în căutările online din România.
Duminica, 06 Martie 2016 | General

Mașina autonomă Google a acroșat un autobuz: ”Ne asumăm responsabilitatea pentru acest accident”

Google a recunoscut că una dintre mașinile sale autonome a fost implicată într-un accident pentru care poartă o oarecare responsabilitate.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Romania, WRC, Barrichello, Japonia, tehnologie, Audi A8, Google, A8
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru