Google

Sambata, 10 Octombrie 2020 | Masini autonome

Serviciul de ride-hailing cu mașini autonome Waymo devine public: "Ne așteptăm ca cererea să fie foarte mare"

Serviciul de ride-hailing cu mașini autonome operat în Statele Unite de Waymo, companie deținută de Google, a devenit public. Oficialii Waymo anticipează o cerere ridicată pentru curse cu mașini fără șofer.
Luni, 05 Octombrie 2020 | Tehnologie

Google pregătește o nouă interfață pentru aplicația Maps: butoane mai mari și acces mai facil la anumite funcții folosite la volan

Google Maps va veni în curând cu o nouă interfață pentru șoferi și promite simplificarea serviciului de ghidare și a altor funcții în timpul condusului. Noua interfață este testată în prezent, urmând să fie lansată la nivel global în perioada următoare.
Miercuri, 12 August 2020 | General

Google anunță îmbunătățiri pentru Android Auto: vor fi lansate aplicații pentru încărcarea mașinilor electrice, parcări și navigație

Google a anunțat că sistemul Android Auto va beneficia în curând de numeroase aplicații pentru încărcarea mașinilor electrice, parcări și sisteme de navigație.
Sambata, 31 August 2019 | Masini autonome

Divizia Google pentru mașini autonome solicită schimbarea legislației: "Volanul și pedalele nu ar trebui să fie obligatorii pe mașini"

Waymo, divizia de mașini autonome a Google, solicită autorităților americane să elimine din legislația rutieră obligativitatea ca o mașină să aibă volan și pedale, pentru a accelera dezvoltarea mașinilor autonome.
Joi, 20 Iunie 2019 | Masini autonome

Alianța Renault-Nissan a semnat un parteneriat cu divizia Waymo de la Google: servicii de mobilitate cu mașini autonome

Renault și Nissan vor colabora cu divizia Waymo de la Google pentru dezvoltarea unor servicii de mobilitate cu mașini autonome, atât pentru pasageri, cât și pentru transportul de mărfuri. Mașinile autonome ar putea fi testate în Franța și Japonia, însă oficialii companiilor nu au stabilit o dată pentru lansarea comercială a vehiculelor.
Duminica, 12 Mai 2019 | Tehnologie

Google Assistant va primi un mod de utilizare pentru condus: interfață personalizată și integrare cu Waze

Google Assistant va primi în această vară un mod de utilizare special pentru cei care se află la volan, prin care va oferi asistență personalizată și posibilitatea de a interacționa cu Waze prin comenzi verbale.
Marti, 07 Mai 2019 | Tehnologie

Google anunță schimbări majore pentru Android Auto: interfața va primi numeroase opțiuni și funcții disponibile pe smartphone-uri

Android Auto va primi în această vară un nou launcher, o bară de navigație în partea de jos a ecranului și un nou centru de notificări, prin care sistemul de infotainment va fi foarte asemănător cu cel de pe smartphone-urile cu Android.
Joi, 02 Mai 2019 | Tehnologie

Fiat Chrysler va folosi tehnologie Google și Samsung pentru conectarea tuturor modelelor, până în 2022: noile funcții vor fi disponibile începând cu 2019

Fiat Chrysler va utiliza tehnologie de la Google şi Samsung pentru conectarea tuturor vehiculelor sale, până în 2022, oferind servicii de muzică şi video, precum şi, ulterior, servicii de car-sharing şi posibilități de conducere autonomă.
Joi, 07 Februarie 2019 | Masini autonome

Renault și Nissan ar putea dezvolta mașini autonome împreună cu Google: parteneriatul va fi anunțat în primăvară

Alianța Renault-Nissan va semna un parteneriat cu Google pentru dezvoltarea unor mașini autonome care să fie folosite ca taxi-uri și pentru alte servicii, potrivit unor informații neoficiale.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Masini autonome

“Mașinile complet autonome nu vor exista niciodată”: declarația îi aparține chiar șefului diviziei de vehicule autonome de la Google

Șeful Waymo, divizia de vehicule autonome de la Waymo, a declarat că mașinile complet autonome nu vor exista niciodată. Potrivit lui John Krafcik, mașinile autonome vor avea întotdeauna constrângeri, iar șoferii sunt o condiție obligatorie pentru ca acestea să circule în siguranță.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | General

Cele mai căutate mărci auto pe Google: Volkswagen este lider în România, Toyota câștigă în cele mai multe țări

Volkswagen este marca auto pe care românii o caută cel mai des pe Google, în timp ce Toyota ocupă prima poziție în top în 57 dintre cele 171 de tari incluse în statistică.
Vineri, 26 Octombrie 2018 | Industrie

Volkswagen se gândește la o colaborare europeană cu Google: constructorul vrea să cumpere acțiuni la divizia de mașini autonome Waymo

Grupul Volkswagen ia în calcul o colaborare europeană cu Waymo, divizia de mașini autonome de la Google. Compania germană ar dori să cumpere un pachet de 10% din acțiunile Waymo, în schimbul a 12 miliarde de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 18 Septembrie 2018 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi colaborează cu Google: parteneriat tehnologic pentru dezvoltarea următoarei generații de sisteme de infotainment

Viitoarele modele dezvoltate de Renault, Nissan și Mitsubishi vor avea sisteme de infotainment bazate pe sistemul de operare Android dezvoltat de Google pentru platforme mobile. Google a anunțat anul trecut că modele de la Audi și Volvo vor beneficia și ele de un sistem asemănător în viitor.
Marti, 19 Iunie 2018 | Intern

Mașinile Google Street View se întorc în România: vehiculele vor actualiza imaginile din Google Maps timp de două luni

Google a anunțat că va retrimite în România cunoscutele sale mașini Street View, începând cu data de 25 iunie. Timp de două luni, mașinile se vor plimba prin toată țara și vor actualiza imaginile din Google Maps.
Joi, 07 Iunie 2018 | Masini autonome

Google vrea să-și aducă mașinile autonome în Europa: Fiat-Chrysler și Jaguar Land Rover, posibili parteneri pentru divizia Waymo

Waymo, divizia de mașini autonome a Google, vrea să-și extindă activitatea în afara Statelor Unite. Americanii caută parteneri în Europa astfel încât să ofere servicii de mobilitate cu mașini “care se conduc singure”.
Luni, 07 Mai 2018 | Tehnologie

Volvo va integra Google Maps și alte aplicații Android în viitoarea generație a sistemului de infotainment Sensus

Volvo a anunțat că următoarea generație a sistemului de infotainment Sensus va integra aplicații Google, printre care și Maps, astfel că acestea vor fi disponibile inclusiv pentru utilizatorii care nu au telefon cu sistem de operare Android.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Masini autonome

Google și Jaguar vor să creeze o flotă de mașini autonome: 20.000 de unități I-Pace vor fi testate în SUA

Google, prin divizia sa Waymo, a semnat un parteneriat cu Jaguar Land Rover prin care va dezvolta o flotă de mașini autonome. Colaborarea presupune 20.000 de unități Jaguar I-Pace care vor fi echipate cu tehnologii autonome și care vor fi testate pe drumurile publice din Statele Unite.
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 | Masini autonome

Robo-taxi: grupul care deține Google va lansa primul serviciu de taximetrie cu mașini fără șoferi

Grupul Alphabet, care deține și Google, va lansa primul serviciu de taximetrie cu mașini fără șoferi prin divizia sa de vehicule autonome Waymo.
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 | Tehnologie

Tehnologia computerelor cuantice: Volkswagen vrea să dezvolte bateriile pentru mașinile electrice printr-un parteneriat cu Google

Volkswagen a anunțat un parteneriat cu Google prin care vrea să dezvolte tehnologia bateriilor electrice cu ajutorul computerului cuantic al americanilor.
Miercuri, 11 Octombrie 2017 | Tehnologie

Siguranță prin tehnologie: Ford și Google vor să combată neatenția la volan cu ajutorul realității virtuale

Ford, Google și studiourile Happy Finish au lansat Ford Reality Check, o aplicație VR (Virtual Reality) care îți arată consecințele neatenției la volan.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Romania, WRC, Japonia, Barrichello, tehnologie, Google, Audi A8, A8
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru