Google

Joi, 27 August 2015 | Tehnologie

Google a patentat un sistem de cartografiere a gropilor

Google a înaintat un patent pentru un sistem de cartografiere în timp real a gropilor. Acesta funcționează prin crowdsourcing, baza de date cu gropi fiind generată automat folosind sistemele de navigație ale mașinilor.
Vineri, 21 August 2015 | Industrie

Șeful Mercedes-Benz vrea să colaboreze cu Apple și cu Google

Dieter Zetsche, șeful concernului Daimler, și-a declarat interesul pentru colaborarea cu Apple și Google pe diferite direcții de dezvoltare.
Miercuri, 19 August 2015 | Tehnologie

Pe lângă mașina autonomă, Google promite și roboți care imită perfect mobilitatea umană (VIDEO)

Google și subsidiarul său Boston Dynamics au reușit să dezvolte o generație de roboți care imită perfect mobilitatea umană sau pe cea a animalelor.
Marti, 18 August 2015 | Modele noi

The Guardian: "Apple caută un loc pentru testarea de mașini autonome"

Apple lucrează la propria sa mașină autonomă, iar compania americană este în cautarea unui loc în care poate testa noile sale tehnologii departe de ochii curioșilor, titrează The Guardian.
Vineri, 17 Iulie 2015 | Tehnologie

Mașinile autonome testate de Google în SUA au depășit 3 milioane de kilometri parcurși fără a cauza vreun accident

Rapoartele mașinilor autonome testate de Google în California arată că în cei 6 ani de teste au fost realizate peste 3 milioane de kilometri de teste. Prototipurile au fost implicate în 14 accidente, toate cauzate de alți șoferi neatenți sau distrași.
Joi, 04 Iunie 2015 | Tehnologie

Toyota și Ford se vor alia pentru a respinge ofensiva sistemelor Apple CarPlay și Android Auto

Toyota și Ford au anunțat că vor colabora pentru a da naștere unor tehnologii capabile să conecteze telefoanele mobile ale clienților. Cele două companii vor să oprească astfel invazia Apple CarPlay și Android Auto.
Miercuri, 27 Mai 2015 | Economic

Surpriză în topul celor mai valoroase branduri auto: Toyota, Ford şi Nissan, mai sus decât Volkswagen

Un top al celor mai valoroase 10 branduri auto la nivel mondial plasează Toyota pe prima poziţie. Volkswagen este abia pe poziţia a opta, în spatele unor nume ca Ford, Nissan şi Honda.
Luni, 18 Mai 2015 | Modele noi

Primele maşini autonome Google vor debuta pe stradă în vara acestui an

Google a anunţat că proiectul său pentru o maşină autonomă este aproape de final. Primele exemplare ale automobilului care se conduce singur vor ajunge pe străzile din SUA în vara acestui an.
Marti, 12 Mai 2015 | Tehnologie

Raportul maşinilor autonome testate de Google: 6 ani de teste, 2.7 milioane de kilometri, 11 accidente, toate din vina altor şoferi

Google a răspuns unor critici legate de secretomania care înconjoară proiectul prin care compania americană testează maşini complet autonome pe şoselele americane. Iar statisticile reprezintă veşti bune pentru cei care cred în tehnologiile noi.
Marti, 10 Martie 2015 | Industrie

Şeful Volkswagen Group nu e îngrijorat de o eventuală maşină Google sau Apple: "Vom fi întotdeauna suverani în industrie"

Martin Winterkorn, CEO-ul Volkswagen Auto Group, susţine că eforturile Google sau Apple de a dezvolta o maşină proprie nu-i sperie pe marii jucători din piaţă. "Maşinile sunt produse foarte complexe, ne vom menţine suveranitatea", spune germanul.
Luni, 09 Februarie 2015 | Tehnologie

Şeful Daimler: "Google poate să facă valuri în industria auto, dar nu este un concurent real"

Dieter Zetsche, CEO-ul Daimler AG, consideră că Google nu va fi un oponent al jucătorilor importanţi din industria auto, în ciuda faptului că va aduce pe masă tehnologie complet nouă în domeniul vehiculelor autonome.
Marti, 23 Decembrie 2014 | Modele noi

Prima imagine a mașinii autonome Google în versiune de producție

Google a prezentat astăzi o primă imagine cu versiunea de serie a mașinii sale autonome. Automobilul capabil să se conducă singur a primit o serie de îmbunătățiri pentru a putea fi omologat pentru șosea.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 27 Iunie 2014 | Feature

POVEŞTI AUTO: Maşina autonomă. Cine şi de ce vrea să-ţi fure volanul?

Realitatea unui automobil complet autonom nu este foarte departe. Mai multe companii studiază acest automobil al viitorului, iar timpul când vom fi purtaţi către destinaţie de un automobil autonom nu e departe.
Joi, 26 Iunie 2014 | Tehnologie

Google a prezentat Android Auto, sistemul său de operare pentru maşini

Google se pregăteşte de lansarea unei interfeţe de operare Android pentru automobile, menită să le ia şoferilor ochii de la ecranele telefoanelor mobile în timp condusului pentru a mări nivelul de siguranţă rutieră al şoselelor lumii. Sistemul se numeşte Android Auto şi este aşteptat să debuteze într-o maşină de serie în 2015.
Marti, 17 Iunie 2014 | Tehnologie

Google pregăteşte propriul sistem de operare pentru maşini

Google va anunţa propriul său sistem de operare dedicat unităţilor multimedia ale automobilelor. Acesta va fi rivalul direct al software-ului dezvoltat de Apple, numit CarPlay.
Miercuri, 04 Iunie 2014 | Tehnologie

Carlos Ghosn prezice: "Maşinile autonome vin în Europa după 2020"

Cine poartă vina unui eventual accident în care este implicată o maşină autonomă? Aceasta este dilema pe care constructorii şi autorităţile trebuie să o rezolve pentru ca modelele care se conduc singure să devină parte integrantă a peisajului auto.
Joi, 29 Mai 2014 | General

Şef dezvoltare GM: "Maşina autonomă de la Google ar putea fi o ameninţare"

La doar o zi de la prezentarea maşinii autonome proiectată de Google, au apărut şi primele reacţii publice ale concernelor din domeniu. Un reprezentant al General Motors nu se declară impresionat de maşina de la Google, dar spune că această companie ar putea fi un rival serios dacă se străduieşte.
Miercuri, 28 Mai 2014 | Modele noi

Google a construit o maşină autonomă fără volan şi fără pedale

Americanii de la Google au construit un prototip al unei maşini autonome fără volan şi fără pedale. Aceasta nu are nici oglinzi, torpedo sau CD Player şi va fi un banc de probe pentru tehnologiile companiei americane.
Miercuri, 09 Octombrie 2013 | Tehnologie

Google a înaintat un patent pentru comenzi auto bazate pe gesturi

Google a înaintat un patent care vizează comenzile bazate pe gesturi pentru un automobil. Sistemul foloseşte două camere pentru a urmări mişcările şoferului.
Miercuri, 18 Septembrie 2013 | Tehnologie

Tesla Motors: "Vom dezvolta o maşină autonomă până în 2016"

Maşina electrică dezirabilă nu este singurul proiect al echipei conduse de Elon Musk. Vizionarul inginer de origine sud-africană are în vedere dezvoltarea unei maşini care se va conduce singură în proporţie de 90%. Ţinta de lansare: 2016.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Romania, WRC, Japonia, Barrichello, tehnologie, Google, Audi A8, A8
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru