Google

Marti, 23 Decembrie 2014 | Modele noi

Prima imagine a mașinii autonome Google în versiune de producție

Google a prezentat astăzi o primă imagine cu versiunea de serie a mașinii sale autonome. Automobilul capabil să se conducă singur a primit o serie de îmbunătățiri pentru a putea fi omologat pentru șosea.
Vineri, 27 Iunie 2014 | Feature

POVEŞTI AUTO: Maşina autonomă. Cine şi de ce vrea să-ţi fure volanul?

Realitatea unui automobil complet autonom nu este foarte departe. Mai multe companii studiază acest automobil al viitorului, iar timpul când vom fi purtaţi către destinaţie de un automobil autonom nu e departe.
Joi, 26 Iunie 2014 | Tehnologie

Google a prezentat Android Auto, sistemul său de operare pentru maşini

Google se pregăteşte de lansarea unei interfeţe de operare Android pentru automobile, menită să le ia şoferilor ochii de la ecranele telefoanelor mobile în timp condusului pentru a mări nivelul de siguranţă rutieră al şoselelor lumii. Sistemul se numeşte Android Auto şi este aşteptat să debuteze într-o maşină de serie în 2015.
Marti, 17 Iunie 2014 | Tehnologie

Google pregăteşte propriul sistem de operare pentru maşini

Google va anunţa propriul său sistem de operare dedicat unităţilor multimedia ale automobilelor. Acesta va fi rivalul direct al software-ului dezvoltat de Apple, numit CarPlay.
Miercuri, 04 Iunie 2014 | Tehnologie

Carlos Ghosn prezice: "Maşinile autonome vin în Europa după 2020"

Cine poartă vina unui eventual accident în care este implicată o maşină autonomă? Aceasta este dilema pe care constructorii şi autorităţile trebuie să o rezolve pentru ca modelele care se conduc singure să devină parte integrantă a peisajului auto.
Joi, 29 Mai 2014 | General

Şef dezvoltare GM: "Maşina autonomă de la Google ar putea fi o ameninţare"

La doar o zi de la prezentarea maşinii autonome proiectată de Google, au apărut şi primele reacţii publice ale concernelor din domeniu. Un reprezentant al General Motors nu se declară impresionat de maşina de la Google, dar spune că această companie ar putea fi un rival serios dacă se străduieşte.
Miercuri, 28 Mai 2014 | Modele noi

Google a construit o maşină autonomă fără volan şi fără pedale

Americanii de la Google au construit un prototip al unei maşini autonome fără volan şi fără pedale. Aceasta nu are nici oglinzi, torpedo sau CD Player şi va fi un banc de probe pentru tehnologiile companiei americane.
Miercuri, 09 Octombrie 2013 | Tehnologie

Google a înaintat un patent pentru comenzi auto bazate pe gesturi

Google a înaintat un patent care vizează comenzile bazate pe gesturi pentru un automobil. Sistemul foloseşte două camere pentru a urmări mişcările şoferului.
Miercuri, 18 Septembrie 2013 | Tehnologie

Tesla Motors: "Vom dezvolta o maşină autonomă până în 2016"

Maşina electrică dezirabilă nu este singurul proiect al echipei conduse de Elon Musk. Vizionarul inginer de origine sud-africană are în vedere dezvoltarea unei maşini care se va conduce singură în proporţie de 90%. Ţinta de lansare: 2016.
Miercuri, 03 Iulie 2013 | Economic

Google ar putea investi în industria auto

În timp ce acțiunile Tesla Motors au urcat cu 9.2 procente, atingând 117.18 dolari, șefii Google s-au declarat interesați să investească în industria auto, mai ales în tehnologia vehiculelor electrice.
Luni, 20 Mai 2013 | Tehnologie

Studiu Cisco: 83% dintre clienţii de automobile noi preferă să caute informaţii online

Un studiu Cisco Systems derulat la nivelul a zece ţări a relevat faptul că 83% dintre consumatorii intervievaţi se informează online înainte de a achiziţiona un automobil nou.
Joi, 09 Mai 2013 | Tehnologie

Experţii MIT: ”Un accident cu maşina Google ar putea închide întregul program”

Experţii de la MIT avertizează că orice accident în care vor fi implicate autovehicule autonome va avea un impact sever asupra modului în care este văzută tehnologia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 Mai 2013 | Modele noi

Tesla ia în considerare un sistem de conducere autonom

Elon Musk, CEO-ul Tesla Motors, le-a relatat celor de la Bloomberg impresiile sale privind ideea de sisteme de conducere autonomă a vehiculelor şi a anunţat discuţii cu Google în vederea unui parteneriat.
Miercuri, 08 August 2012 | Tehnologie

Google: "Maşinile noastre autonome au cumulat peste 480.000 kilometri fără accidente"

Americanii de la Google au anunţat că maşinile lor autonome au un rulaj cumulat de 482.000 de kilometri, parcurşi fără accidente.
Luni, 02 Iulie 2012 | Tehnologie

Japonezii vor să cumpere maşini care se conduc singure în 2020

Japonia este una dintre primele ţări care încurajează dezvoltarea şi producerea în serie a automobilelor care se conduc singure. Oficialii niponi vor ca aceste modele să debuteze până în 2020.
Luni, 04 Iunie 2012 | Tehnologie

Google folosește modelul Toyota IQ pentru proiectul Street View

Google a folosit o gama variată de modele pentru a crea proiectul Street View. Ultima achiziție este modelul Toyota IQ folosit pentru străzile înguste din Belgia.
Miercuri, 02 Mai 2012 | Tehnologie

Google caută un constructor de automobile dornic să producă maşini autonome

Google şi-a anunţat intenţiile de a semna un parteneriat cu un constructor de automobile pentru a produce automobile care se pot conduce singure. Pentru moment, cei de la Google sunt deschişi la orice propunere.
Luni, 02 Aprilie 2012 | Feature

1 Aprilie în lumea auto: Automarket trece în revistă cele mai bune farse

La fel ca în fiecare an, site-urile auto şi constructorii de automobile au încercat să-şi păcălească fanii cu o farsă tradiţională de 1 aprilie. Automarket trece în revistă cele mai reuşite farse de Ziua Păcălelilor.
Joi, 05 Ianuarie 2012 | Tehnologie

Google a cumpărat primul Focus Electric de serie

Primul exemplar de serie al noului Ford Focus Electric a fost livrat la sediul Google. Oficialii companiei nu au specificat destinaţia acestui model.
Vineri, 16 Decembrie 2011 | Tehnologie

Google a obţinut patentul pentru vehicule autonome

Google se mândreşte cu patentul pentru modul de funcţionare al automobilului autonom. Vehiculele autonome de la Google au parcurs peste 1.600 de kilometri fără şofer.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Romania, WRC, Barrichello, Japonia, tehnologie, Audi A8, Google, A8
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru