Hibrizi Toyota

Luni, 22 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Studiu despre eficiența sistemelor hibride Toyota: un Prius parcurge în regim electric 62% din timp și 40% din distanță

O mașină Toyota Prius cu sistem hibrid propulsie parcurge în medie în regim electric peste 62% din timp și peste 40% din distanță, potrivit unui studiu realizat în diverse condiții de trafic în Irlanda.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Economic

Toyota raportează vânzări excelente în Europa: aproape jumătate dintre mașinile vândute sunt hibrizi

Toyota a vândut aproape un milion de mașini în Europa în 2017, dintre care 39% au propulsie hibridă. În Europa de Vest, propulsia alternativă are o cotă de piață de 50%.
Miercuri, 07 Decembrie 2016 | Tehnologie

Toyota promite reducerea consumului cu 20% pentru noua generaţie de motoare şi sisteme hibride

Toyota va introduce anul viitor un motor pe benzină cu 4 cilindri de 2.5 litri, un nou sistem hribrid şi cutii de viteze automate cu 8 şi 10 trepte care vor permite o reducere cu până la 20% a consumului de carburant.
Duminica, 12 Iunie 2016 | Industrie

Toyota profită de Dieselgate: japonezii vor ca jumătate dintre maşinile pe care le vor vinde în Europa în 2020 să fie hibride

Toyota susţine că, după scandalul Volkswagen, europenii se îndepărtează de maşinile diesel în favoarea hibrizilor. Japonezii speră ca jumătate dintre maşinile pe care le vor vinde în 2020 să aibă o astfel de propulsie.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Modele noi

Toyota Mirai va naște o familie întreagă de modele alimentate cu hidrogen

Toyota vrea să replice succesul lui Prius și în gama Mirai. Inginerul șef din spatele proiectului primei mașini de serie de la Toyota alimentată cu hidrogen estimează că vor trece 20 de ani până când se va întâmpla acest lucru.
Miercuri, 09 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Toyota Prius a primit o nouă generație: primele imagini și informații oficiale

Toyota Prius, cel mai popular model hibrid din lume, a ajuns la cea de-a patra generație. Modelul are o platformă nouă și un design diferit de cel al predecesorului său.
Vineri, 21 August 2015 | Modele noi

Toyota despre primul prototip hibrid al mărcii: "Nu am reuşit să-l mişcăm pentru 49 de zile şi nu ştiam de ce"

Toyota anunţă atingerea bornei de 8 milioane de hibrizi vânduţi în istoria mărcii. Cu această ocazie, şeful mărcii rememorează un episod amuzant petrecut acum 20 de ani legat de primul prototip hibrid Toyota.
Luni, 13 Octombrie 2014 | Industrie

Toyota a produs nouă milioane de vehicule în Europa

Fabricile Toyota din Europa au realizat o producţie cumulată de nouă milioane de unităţi pe parcursul întregii activităţi. Două din trei modele Toyota de pe Bătrânul Continent sunt produse de europeni.
Marti, 01 Iulie 2014 | Modele noi

Toyota a amânat lansarea celei de-a patra generaţii a lui Prius pentru 2016

Lansarea celei de-a patra generaţii a lui Prius a fost amânată cu şase luni, spun surse din cadrul mărcii Toyota. Hibridul japonez este aşteptat să debuteze în prima parte a anului 2016.
Joi, 19 Iunie 2014 | Modele noi

Toyota l-ar putea înlocui pe Avensis cu un model hibrid

Deoarece vânzările lui Avensis sunt în scădere, iar o versiune hibridă nu este în plan, analiştii auto spun că Toyota va renunţa la Avensis în 2018. Reprezentanţii Toyota au confirmat tangenţial informaţia, spunând că Avensis nu va primi o versiune hibridă, dar că vor lansa o berlină de segment D cu sistem de propulsie hibrid.
Marti, 10 Iunie 2014 | Modele noi

Toyota s-a răzgândit: GT86 nu va primi o versiune hibridă

În ciuda faptului că unele zvonuri anunţau o versiune hibridă a lui GT86, reprezentanţii Toyota au infirmat lansarea unui asemenea model, un GT86 hibrid nu ar fi reuşit să atragă suficienţi clienţi.
Miercuri, 17 Aprilie 2013 | Industrie

Toyota a depăşit pragul de cinci milioane de maşini hibride vândute

Toyota a anunţat că a vândut peste cinci milioane de vehicule hibride de la începerea comercializării acestei categorii de modele.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 16 Aprilie 2013 | Industrie

Toyota: 20% dintre maşinile vândute de noi în Europa în primul sfert al anului sunt hibride

Reprezentanţii Toyota Motor Corporation au anunţat că 20% dintre maşinile vândute de grupul nipon în Europa în primul sfert al anului sunt echipate cu un sistem de propulsie hibrid.
Vineri, 29 Iunie 2012 | Modele noi

OFICIAL: BMW şi Toyota vor dezvolta împreună un model sport

BMW şi Toyota au semnat astăzi un memorandum de înţelegere privind noul lor parteneriat. Reprezentanţii celor două concerne au anunţat că vor dezvolta împreună un model sport.
Marti, 27 Martie 2012 | Industrie

BMW şi Toyota lucrează la următoarea generaţie de baterii pentru hibrizi

Oficialii BMW au anunţat că lucrează deja la o nouă generaţie de baterii litiu-ion pentru hibrizi şi modele electrice alături de partenerii lor de la Toyota.
Luni, 23 Ianuarie 2012 | Tehnologie

Toyota ar putea renunţa la metalele rare utilizate de motoarele hibrizilor

Cei de la Toyota spun că au găsit o soluţie pentru a renunţa la neodymium şi dysprosium, două metale rare necesare vehiculelor hibride şi electrice. Noua tehnologie este mai prietenoasă cu mediul şi va debuta peste doi ani.
Marti, 13 Decembrie 2011 | Industrie

Toyota: Prea multe Prius-uri ar putea strica imaginea mărcii

Oficialii Toyota se tem că popularitatea modelului Prius ar putea afecta imaginea mărcii care l-a creat. Modelul ar putea primi propria sa sub-marcă pentru a evita problemele de imagine.
Vineri, 02 Decembrie 2011 | Industrie

OFICIAL: BMW va furniza motoare diesel pentru Toyota şi primeşte în schimb sisteme hibride

BMW şi Toyota au oficializat parteneriatul lor. Nemţii vor furniza motoare diesel, iar japonezii vin cu tehnologie hibridă. Primele motoare BMW debutează în gama Toyota în 2014.
Miercuri, 29 Iunie 2011 | Siguranta

Toyota va rechema în service 110.000 de hibrizi la nivel global

Toyota va organiza un recall în această vară pentru a verifica şi repara 110.000 de vehicule hibride. Printre modelele afectate se numără Highlander Hybrid şi Lexux RX400h.
Joi, 14 Aprilie 2011 | Industrie

Europa: Vânzarile Toyota au crescut cu 13% în primul sfert al anului

Pentru prima dată din martie 2009, Toyota a reuşit să vândă peste 100.000 de unităţi într-un sfert de an pe piaţa din Europa. Mai mult decât atât, japonezii au avut o creştere a vânzărilor de 13%.

Tag-uri similare

Toyota, hibrid, Prius, Toyota Prius, vanzari Toyota, productie Toyota, hibrizi Toyota, fabrica Toyota, vanzari hibrizi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru