Honda

Luni, 09 Mai 2022 | Modele noi

OFICIAL: Noul Honda Civic Type R va fi dezvăluit în vara acestui an. Motor pur termic și cutie de viteze manuală

Honda va dezvălui, oficial, noua generație Civic Type R în luna iunie a acestui an. Anunțul a fost făcut de către Stephen Collins, directorul Honda din Australia. Noul hot hatch japonez va debuta în Europa cu un motor pur termic și o cutie de viteze manuală.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Siguranta

Euro NCAP: Honda HR-V și DS4 primesc 4 stele la testele de siguranță

Euro NCAP a punctat cu patru stele la testele de siguranță noile Honda HR-V și DS4. Modelul premium al grupului Stellantis a fost testat și cu pachetul Safety Plus, obținând în acest caz 5 stele.
Marti, 12 Aprilie 2022 | Modele noi

Honda publică un teaser cu două mașini sport electrice. Unul dintre modele, înlocuitor al lui NSX

Honda a prezentat un nou plan de electrificare a gamei sale de modele până în 2030. În cadrul prezentării, constructorul japonez a lansat și câteva imagini cu două mașini sport electrice. Unul dintre acestea ar urma să îl înlocuiască pe NSX, iar celălalt va fi noua navă-amiral a companiei.
Joi, 07 Aprilie 2022 | Modele noi

Noua Honda Civic Type R, record de timp pentru mașinile cu tracțiune față pe circuitul Suzuka

Un prototip al noii generații Honda Civic Type R a stabilit un record de timp, pentru mașinile cu roți motrice față, pe legendarul circuit Suzuka din Japonia. Vechiul record îi aparținea versiunii Civic Type R Limited Edition.
Miercuri, 06 Aprilie 2022 | Industrie

Honda și General Motors vor dezvolta împreună mașini electrice

Honda și General Motors au încheiat un parteneriat prin care vor dezvolta o platformă comună dedicată mașinilor electrice. Primul model care va beneficia de această platformă va debuta în 2027, în Statele Unite.
Luni, 04 Aprilie 2022 | Modele noi

Honda prezintă noua generație HR-V pentru America de Nord. Ar putea ajunge în Europa sub o altă denumire

Constructorul japonez de automobile a publicat primele informații și imagini cu noua generație HR-V, destinată pieței nord-americane. Potrivit informațiilor din presă, acest nou model va fi comercializat și pe anumite piețe din Europa, dar sub alt nume.
Joi, 24 Martie 2022 | Modele noi

Prototipul e:Ny1 anunță un nou SUV electric Honda. Debut în 2023

Portofoliul european al japonezilor de la Honda va include trei noi modele electrificate în 2023. Primul dintre ele va fi un SUV compact, cu zero emisii, anunțat de prototipul e:Ny1.
Miercuri, 23 Martie 2022 | Modele noi

Noua generație Honda Civic e:HEV: interior nou și motor hibrid de 183 de cai

Honda a lansat oficial noua generație Civic e:HEV în Europa. Așa cum reiese din nume, noul model dispune de un ansamblu hibrid, care dezvoltă 183 de cai putere.
Joi, 10 Martie 2022 | Reportaj

REPORTAJ: Lecție de cultură japoneză cu Honda HR-V, la Castelul Cantacuzino

Ce caută un SUV japonez la Castelul Cantacuzino? Am luat la test Honda HR-V și am mers la vechea reședință a lui Grigore Cantacuzino pentru a vedea o expoziție de stampe japoneze extrem de valoroase. Vă invităm să aflați atuurile modelului japonez, dar și ce sunt stampele japoneze.
Vineri, 04 Martie 2022 | Industrie

Parteneriat Sony - Honda pentru dezvoltarea de mașini electrice. Prima debutează pe piață în 2025

Sony a încheiat un parteneriat cu Honda pentru dezvoltarea de mașini cu zero emisii. Potrivit informațiilor, noul "joint venture" poartă numele New Company, iar primul model va fi comercializat în 202
Luni, 28 Februarie 2022 | Siguranta

Recall masiv la Honda: aproape 2 milioane de mașini au probleme cu sistemul automat de frânare de urgență

Constructorul japonez a inițiat o campanie de rechemare masivă după ce a fost raportată o problemă cu sistemul automat de frânare de urgență (AEB). Mai mulți posesori s-au plâns că sistemul s-a activat singur în mers, fără niciun motiv. Problema afectează circa 1.7 milioane de mașini.
Luni, 27 Decembrie 2021 | Modele noi

Prototipul viitoarei Honda Civic Type R, debut public la Salonul Auto de la Tokyo

Constructorul japonez de automobile va prezenta public prototipul viitoarei Civic Type R la Salonul Auto de la Tokyo. Evenimentul va avea loc la jumătatea lunii ianuarie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 17 Decembrie 2021 | Tehnologie

Honda lucrează la un sistem de monitorizare a drumului. Imaginile vor fi transmise autorităților care se ocupă de șosele

Constructorul japonez lucrează la proiectarea unui sistem care monitorizează starea marcajelor de pe șosele. Imaginile vor fi adunate cu ajutorul unei camere amplasate în fața mașinii și vor fi transmise autorităților care se ocupă cu îngrijirea șoselelor.
Luni, 13 Decembrie 2021 | Modele noi

Imagini cu prototipul viitoarei Honda Civic Type R din timpul testelor

Constructorul japonez de automobile a publicat o serie de imagini cu prototipul viitoarei Honda Civic Type R. Acestea au fost realizate în timpul testelor de pe legendarul circuit Suzuka.
Marti, 19 Octombrie 2021 | Modele noi

Honda prezintă noua Civic Si: 202 CP și sistem Rev-Match împrumutat de la Civic Type R

Constructorul nipon de automobile a publicat primele imagini și informații despre noua Civic Si. Aceasta ascunde sub capotă un motor de 1.5 litri, turbo, care dezvoltă 202 cai putere, mai puțin decât vechiul model.
Vineri, 15 Octombrie 2021 | Siguranta

Honda Sensing 360: noul pachet de sisteme de siguranță al niponilor elimină punctele oarbe din jurul mașinii

Constructorul japonez de automobile lansează un nou pachet de sisteme de siguranță. Denumit Honda Sensing 360, acesta folosește 5 radare și o cameră video pentru a elimina punctele oarbe din jurul mașinii și, mai ales, pentru a evita coliziunile.
Joi, 14 Octombrie 2021 | Masini electrice si hibride

Honda publică imagini cu versiunea europeană a noului HR-V hibrid

Constructorul japonez de automobile a publicat o serie de imagini cu versiunea dedicată pieței din Europa a noului SUV HR-V, echipat cu motorizare hibrid. Debutul comercial este programat până la finalul acestui an.
Miercuri, 13 Octombrie 2021 | Masini autonome

Prototipurile semi-autonome Honda au parcurs peste 25.900 de kilometri în Germania

Constructorul japonez de automobile a expus patru prototipuri, dotate cu tehnologie de condus autonom de nivel 3 și 4, în cadrul evenimentului ITS World Congress 2021 din Germania. Până acum, prototipurile au parcurs peste 25.900 de kilometri pe drumurile din această țară.
Joi, 07 Octombrie 2021 | F1 TOP

Monoposturile Red Bull Racing vor purta o grafică specială în Marele Premiu de Formula 1 al Turciei

Drumurile celor de la Red Bull Racing și Honda se vor despărți după acest sezon. Ca un tribut adus furnizorului de motoare nipon, echipa austriacă va concura cu o grafică specială în Marele Premiu de Formula 1 al Turciei.
Luni, 04 Octombrie 2021 | Modele noi

Honda Civic Type R - primele imagini cu viitorul model de performanță

Honda a dezvăluit primele imagini cu viitorul Civic Type R. Chiar dacă vorbim despre un camuflaj complex, e clar că avem de a face cu un design cumințit.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru