Hyundai

Miercuri, 12 Octombrie 2022 | Industrie

Hyundai: actualizări over-the-air pentru toate modelele Grupului și două platforme electrice

În cadrul evenimentului Unlock the Software Age, Hyundai anunță că toate modelele Grupului, lansate după 2023, vor suporta actualizări over-the air. Totodată, în 2025, marca asiatică va prezenta două platforme electrice.
Miercuri, 05 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Hyundai dezvăluie autonomia lui Ioniq 6: până la 614 kilometri

Hyundai a dezvăluit oficial informații despre autonomia noului său model electric Ioniq 6. Mașina, lansată în iulie, promite o autonomie de până la 614 kilometri în regim WLTP pentru versiunea Long Range cu baterie mai mare și jante de 18 inch.
Joi, 08 Septembrie 2022 | Modele noi

Viitorul Hyundai Ioniq 5 N ar putea dezvolta 600 de cai putere. Va avea și Drift Mode

Potrivit unor surse, Hyundai Ioniq 5 N, viitoarea versiune de performanță a modelului electric, va avea un propulsor de circa 600 de cai putere. De asemenea, viitorul model de performanță va fi echipat și cu Drift Mode, care permite derapaje controlate.
Joi, 01 Septembrie 2022 | Tehnologie

Hyundai/Kia: Modelele din Europa vor utiliza hărți și navigație de la TomTom

Compania TomTom anunță extinderea colaborării cu Grupul Hyundai, astfel încât hărțile și sistemul de navigație vor fi integrate și pe modelele Hyundai și Kia din Europa.
Duminica, 28 August 2022 | Industrie

Hyundai a primit peste 37.000 de pre-comenzi pentru electricul Ioniq 6 în 24 de ore

Producătorul sud-coreean a primit un total de 37.446 de pre-comenzi pentru modelul electric recent anunțat, Ioniq 6, în decursul a doar 24 de ore.
Joi, 18 August 2022 | Industrie

Grupul Hyundai-Kia depășește Renault-Nissan și Stellantis. Devine al treilea producător auto din lume

Grupul Hyundai-Kia a devenit al treilea cel mai mare producător auto din lume în primul semestru din 2022. Grupul sud-coreean a depășit Renault-Nissan și Stellantis și se află doar în spatele celor de la Toyota și Volkswagen.
Vineri, 12 August 2022 | Masini electrice si hibride

Hyundai va lansa două electrice, de dimensiuni mici, în Europa până în 2024

Hyundai va lansa două electrice noi, de dimensiuni mici, în Europa până în 2024. Acestea vor debuta la mijlocul anului viitor, respectiv spre finalul lui 2024.
Marti, 19 Iulie 2022 | Masini electrice si hibride

Hyundai ne promite o electrică accesibilă pentru Europa: va costa circa 20.000 de euro

Potrivit șefului de marketing al Hyundai Motor Europa, constructorul asiatic pregătește un nou model cu zero emisii, de mici dimensiuni, pentru Bătrânul Continent. Acesta ar urma să coste circa 20.000 de euro.
Marti, 19 Iulie 2022 | Industrie

Rolls-Royce și Hyundai vor dezvolta împreună un vehicul electric zburător electric, pe bază de hidrogen

Rolls-Royce și Hyundai au anunțat, oficial, încheierea unui parteneriat în care cele două companii vor dezvolta propulsoare noi. Acestea nu vor fi pentru mașini, ci pentru aeronave, în special pentru piața vehiculelor zburătoare (AAM). Propulsoarele vor fi electrice, în combinație cu tehnologie pe bază de hidrogen, iar primul vehicul zburător rezultat din acest parteneriat va fi prezentat până în 2025.
Luni, 18 Iulie 2022 | Modele noi

Ce mai lansează Hyundai în alte colțuri ale lumii: Stargazer este un monovolum accesibil

Hyundai a lansat noul model Stargazer, un monovolum accesibil de dimensiuni mici. Modelul este disponibil doar pe piața din Indonezia.
Vineri, 15 Iulie 2022 | Modele noi

Hyundai confirmă lansarea lui Ioniq 5 N: va fi primul model electric de performanță

Hyundai a confirmat oficial că va lansa o versiune de performanță a lui Ioniq 5. Aceasta se numește Ioniq 5 N și va fi primul model de performanță electric al mărcii sud-coreene. Noul model va fi lansat în 2023.
Vineri, 15 Iulie 2022 | Concepte

Hyundai ne surprinde cu două concepte ale diviziei de performanță N: se numesc RN22e și N Vision 74

Divizia de performanță Hyundai N a publicat imagini oficiale cu două concepte electrice noi. Acestea se numesc RN22e, respectiv N Vision 74 și anunță viitoare modele electrice de performanță.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 14 Iulie 2022 | Modele noi

Noi detalii despre Hyundai Ioniq 6: va avea 325 de cai putere și autonomie de peste 610 kilometri

Hyundai a lansat, oficial, noul model electric Ioniq 6. Totodată, constructorul sud-coreean a oferit detalii tehnice noi despre acest model. Astfel, noul Ioniq 6 este oferit cu două versiuni de putere a propulsorului electric, cel mai puternic fiind de 325 de cai putere. Noul model promite o autonomie de peste 610 kilometri.
Miercuri, 13 Iulie 2022 | Industrie

Hyundai va construi o fabrică nouă de mașini electrice în Coreea de Sud. Va fi gata până în 2025

Hyundai a anunțat că va construi o fabrică nouă de mașini electrice în Coreea de Sud. Aceasta va fi prima uzină nouă a companiei în statul asiatic din 1996, iar fabrica va fi gata până în 2025.
Miercuri, 06 Iulie 2022 | Modele noi

TEASER: Hyundai anunță un nou model sportiv N

Hyundai a publicat câteva imagini teaser cu o viitoare mașină sport, creată de divizia de performanță Hyundai N. Noul model va fi dezvăluit în 15 iulie, în ziua în care constructorul asiatic va organiza evenimentul N Day.
Joi, 30 Iunie 2022 | Industrie

Hyundai Nexo: debutul noii generații a SUV-ului electric pe hidrogen ar fi fost amânată

Potrivit celor mai recente informații, Hyundai ar fi amânat pentru 2024 debutul celei de-a doua generații a SUV-ului electric pe hidrogen Nexo.
Miercuri, 29 Iunie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Hyundai Ioniq 6, rival pentru Tesla Model 3

Constructorul asiatic de automobile a publicat primele imagini cu noul sedan electric Ioniq 6. Când va debuta pe piață, acesta va fi un rival pentru Tesla Model 3.
Luni, 27 Iunie 2022 | Modele noi

Hyundai publică noi imagini teaser cu viitorul Ioniq 6. Rival pentru Tesla Model 3

Constructorul asiatic publică o nouă serie de imagini teaser cu viitorul Ioniq 6, un rival pentru Tesla Model 3. Debutul ar fi programat pentru această săptămână.
Marti, 21 Iunie 2022 | Modele noi

Viitoarea Hyundai Ioniq 6 apare în noi schițe de design

Constructorul asiatic a publicat o schiță de design cu viitorul model electric Ioniq 6. Acesta va fi dezvoltat pe arhitectura E-GMP, aceeași pe care o utilizează și Ioniq 5.
Sambata, 18 Iunie 2022 | Modele noi

SURSE: Noul Hyundai Ioniq 6 va fi dezvăluit în luna iulie

Potrivit unei publicații din Coreea de Sud, viitorul model electric Hyundai Ioniq 6 ar urma să fie dezvăluit în 14 iulie. Mașina va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Busan și va fi un sedan bazat pe platforma E-GMP, împărtășită cu Ioniq 5 și Kia EV6.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru