Hyundai

Luni, 13 Februarie 2023 | General

Hyundai donează 1.8 milioane de euro către victimele cutremurului din Turcia

Grupul Hyundai a anunțat că donează 1.8 milioane de euro către Crucea Roșie Coreeană pentru a fi trimiși către victimele cutremurului din Turcia. Filiala Hyundai din această țară va face și aceasta o donație către cei care se ocupă cu operațiunile de salvare.
Marti, 07 Februarie 2023 | Intern

Piața auto din România a crescut cu 31% în ianuarie. Renault, liderul mărcilor de import

Potrivit celor mai noi date furnizate de DRPCIV, în ianuarie au fost înmatriculate peste 12.000 de mașini noi. De aici rezultă o creștere de peste 31% față de anul trecut. În ceea ce privește clasamentul mărcilor, Renault a fost cea mai vândută marcă de import.
Miercuri, 18 Ianuarie 2023 | Modele noi

Detalii proaspete despre noua generație Hyundai Kona: motorizări termice și hibride cu până la 195 CP

Hyundai a dezvăluit mai multe detalii despre noua generație Kona. Momentan, aceste informații sunt despre versiunea comercializată pe piața din Coreea de Sud, urmând ca despre modelul vândut la nivel global să aflăm mai multe în luna martie.
Joi, 12 Ianuarie 2023 | Siguranta

Euro NCAP: Cele mai sigure mașini testate în 2022. Lista include, în premieră, două modele chinezești

Euro NCAP a desemnat lista celor mai sigure mașini testate în 2022, adică modelele care au obținut cele mai mari punctaje generale. În premieră, printre câștigători avem două modele Tesla și două modele chinezești.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | WRC

Hyundai dezvăluie noul i20 N Rally1 pentru sezonul 2023 din WRC

Hyundai a dezvăluit oficial noua versiune a lui i20 N Rally1 pentru sezonul 2023 al Campionatului Mondial de Raliuri. Modelul de concurs primește îmbunătățiri tehnice, iar echipa sud-coreeană va avea și doi piloți noi.
Miercuri, 04 Ianuarie 2023 | Tehnologie

Hyundai, Kia, Genesis, Polestar și BYD vor avea platformă de gaming Nvidia bazată pe cloud

Hyundai, Kia, Genesis, Polestar și BYD au încheiat un parteneriat cu Nvidia și vor avea o platformă de gaming bazată pe cloud. Denumită GeForce Now, aceasta oferă peste 1.500 de jocuri.
Vineri, 30 Decembrie 2022 | Industrie

Hyundai va vinde doar mașini electrice în Norvegia, din ianuarie 2023

Constructorul asiatic anunță, în premieră, că va comercializa numai modele electrice în Norvegia, începând cu 1 ianuarie 2023.
Marti, 20 Decembrie 2022 | Modele noi

Noua generație Hyundai Kona este aici: design complet nou și 4 versiuni diferite, inclusiv una electrică

Hyundai a prezentat oficial cea de-a doua generație a SUV-ului urban Kona. Noul model aduce un design complet diferit față de vechea generație și este disponibil în 4 versiuni de motorizare: clasic, hibrid, electric și o versiune mai performantă N Line.
Joi, 15 Decembrie 2022 | Economic

Dacia a depășit Skoda, Opel și Hyundai la numărul de mașini vândute în Europa, în noiembrie

Potrivit celor mai noi date ale Asociației Constructorilor Europeni de Automobile, piața auto din Europa a crescut cu peste 17% în luna noiembrie. Același raport relevă și faptul că Dacia s-a apropiat de 40.000 de mașini vândute în noiembrie la nivelul Uniunii Europene și a reușit să depășească mărci consacrate precum Skoda, Opel și Hyundai.
Luni, 12 Decembrie 2022 | Industrie

Viitoarea generație Hyundai Elantra N va păstra motorul termic. Hot hatch-ul i30 N, în pericol

Potrivit lui Albert Biermann, consilier tehnic executiv în cadrul Hyundai, viitoarea generație Elantra N va fi oferită alături de un motor termic, pe benzină. În ceea ce privește hot hatch-ul i30 N, viitorul nu sună prea bine pentru el.
Luni, 05 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Teaser cu viitorul model electric de performanță Hyundai Ioniq 5 N

Constructorul asiatic de automobile a publicat un scurt clip în care apare, pentru câteva secunde, și viitorul model de performanță, cu zero emisii, Ioniq 5 N.
Vineri, 25 Noiembrie 2022 | Concepte

Hyundai va readuce la viață primul concept al mărcii, Pony Coupe, din 1974

Hyundai, alături de compania de design italiană GFG Style, va reconstrui primul concept din istoria mărcii. Este vorba despre conceptul Pony Coupe din 1974, o mașină care a anunțat debutul mărcii sud-coreene în lumea auto.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 21 Noiembrie 2022 | Industrie

Hyundai a produs 4 milioane de mașini în Cehia

Constructorul asiatic de automobile anunță că a produs 4 milioane de mașini la uzina din Nosovice, Cehia. Exemplarul aniversar este un Tucson N Line.
Marti, 15 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Hyundai Ioniq 6 First Edition, limitată la 2.500 de exemplare, sold-out în mai puțin de 24 de ore

Ediția de lansare pe piața europeană a modelului electric Hyundai Ioniq 6, botezată First Edition, s-a vândut în mai puțin de 24 de ore. Producția este limitată la 2.500 de exemplare.
Luni, 14 Noiembrie 2022 | Intern

Ce mașini au cumpărat românii în primele 10 luni: Toyota și Hyundai, în fruntea mărcilor de import

Datele Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile din România arată o creștere a vânzărilor de mașini noi cu peste 8%. Dacia a fost cea mai bine vândută marcă, urmată de Toyota și de Hyundai.
Miercuri, 02 Noiembrie 2022 | Industrie

Viitoarea generație Hyundai Santa Fe ar putea renunța la motorizările diesel

Hyundai pregătește cea de-a cincea generație pentru SUV-ul popular Santa Fe. Noul model va aduce un limbaj de design nou, însă acesta ar putea fi primul care ar urma să renunțe complet la motoarele diesel. O eventuală lansare este programată în 2024.
Vineri, 28 Octombrie 2022 | Modele noi

Noul Hyundai Ioniq 6 First Edition. Producție de 2500 de exemplare

Hyundai a lansat oficial prima ediție limitată pentru noul model electric Ioniq 6. Aceasta se numește First Edition și marchează debutul comercial al modelului electric pe piața europeană. Doar 2500 de exemplare vor fi produse.
Vineri, 21 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Hyundai, partener oficial al Cupei Mondiale de Fotbal. Jumătate din mașinile furnizate vor fi electrificate

Hyundai va fi unul dintre partenerii principali ai ediției din 2022 a Cupei Mondiale de Fotbal din Qatar. În eforturile de face evenimentul mai sustenabil, marca sud-coreeană vrea ca 50% din vehiculele oficiale să fie electrice sau hibride.
Joi, 20 Octombrie 2022 | General

Hyundai își deschide propriul hotel în natură. Curentul electric provine de la Ioniq 5

Hyundai și-a deschis, în mod neobișnuit, un hotel în natură. Acesta se află în Marea Britanie, iar curentul electric provine de la două exemplare Ioniq 5. Cu ocazia deschiderii noului hotel, Hyundai organizează și o competiție pentru câștigarea unei nopți petrecute în acesta.
Miercuri, 19 Octombrie 2022 | Modele noi

Hyundai prezintă noua generație Grandeur, noul etalon al mărcii. Model exclusiv pentru Coreea de Sud

Hyundai a lansat oficial noua generație a limuzinei de lux Grandeur pentru piața din Coreea de Sud. Modelul reprezintă noul etalon al mărcii asiatice și va fi comercializat doar în această țară.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru