Hyundai

Vineri, 05 Mai 2023 | Modele noi

Teaser video cu viitorul Hyundai Ioniq 5 N. Va reda sunete artificiale ale unui motor termic

Hyundai a publicat un clip nou cu viitorul său hot hatch electric Ioniq 5 N. Noul model de performanță va primi un sistem prin care vor fi redate sunete artificiale ale unui motor termic în habitaclu.
Vineri, 28 Aprilie 2023 | General

Hyundai va părăsi piața din Rusia. Uzinele, vândute unei firme din Kazahstan

Potrivit informațiilor oficiale, Hyundai se pregătește să părăsească piața auto din Rusia. Constructorul sud-coreean, unul dintre cei mai mari producători de mașini din această țară înainte de războiul din Ucraina, urmează să-și vândă uzinele către o firmă din Kazahstan.
Vineri, 21 Aprilie 2023 | Modele noi

Hyundai Ioniq 5 N: versiunea de performanță va debuta la Festivalul de Viteză de la Goodwood

Hyundai a confirmat oficial data lansării noului Ioniq 5 N, versiunea de performanță a modelului electric. Noua versiune va fi prezentată oficial în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood din Marea Britanie, eveniment programat în perioada 13-16 iulie.
Miercuri, 19 Aprilie 2023 | Modele noi

Noua Hyundai Elantra N facelift: parte frontală revizuită și jante de 19 inch

Constructorul asiatic a publicat primele imagini și informații despre noua Elantra N facelift, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai. Acest model va fi comercializat, printre altele, în China, America de Nord, Coreea de Sud și Australia.
Marti, 11 Aprilie 2023 | Industrie

Grupul Hyundai promite 31 de electrice, lansate până în 2030

Grupul Hyundai Motor intenționează ca, până în 2030, să fie în top 3, la nivel global, în ceea ce privește vânzările de mașini electrice. Mai mult, până la finalul acestui deceniu, Grupul va lansa pe piață 31 de modele cu zero emisii.
Joi, 06 Aprilie 2023 | Concepte

Hyundai prezintă conceptul Ioniq 5 Disney100 Platinum: faruri animate și trapă cu sclipici magic digital

Hyundai a dezvăluit un nou concept bazat pe modelul electric Ioniq 5. Mai exact, noul concept Ioniq 5 Disney100 Platinum a fost creat în colaborare cu Disney, iar acesta urmează să fie transformat într-un model de serie limitat.
Joi, 06 Aprilie 2023 | Premii auto

OFICIAL: Hyundai Ioniq 6 este Mașina Anului 2023 în lume

Hyundai Ioniq 6 a fost numit câștigătorul titlului Mașina Anului 2023 în lume. Modelul electric a câștigat și titlurile pentru Vehiculul Electric al Anului și Designul Auto al Anului.
Marti, 04 Aprilie 2023 | Intern

Ce mașini au înmatriculat românii în luna martie: Hyundai pe podium

În a treia lună din 2023, românii au înmatriculat 17.371 de autovehicule, cu 12.43% mai multe decât în martie 2022. Dintre acestea, 12.251 de unități au fost autoturisme.
Joi, 30 Martie 2023 | Modele noi

Hyundai anunță motorizările pentru noua Sonata facelift

Cu ocazia debutului din cadrul Salonului de Mobilitate de la Seul, Hyundai a anunțat motorizările pentru noua Sonata facelift. Clienții vor avea de ales dintre 3 unități.
Joi, 30 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Imagini cu Hyundai Ioniq 5 de performanță: mod dedicat pentru drift

Constructorul asiatic de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul model electric de performanță Ioniq 5 N. Acestea au fost realizate în timpul testelor în condiții de iarnă.
Luni, 27 Martie 2023 | Modele noi

Noul Hyundai Sonata facelift: versiune N Line și instrumentar digital curbat

Hyundai a lansat oficial noul Sonata facelift pentru piețele din Coreea de Sud și din America de Nord. Noul model aduce un design nou, alături de o nouă versiune N Line și un instrumentar digital curbat.
Miercuri, 22 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Hyundai a creat un robot automat de încărcare pentru mașinile electrice

Grupul Hyundai a dezvăluit o tehnologie care să înlocuiască stațiile de încărcare electrice. Este vorba despre un robot automat de încărcare, ce funcționează de la distanță și alături de tehnologia de parcare automată văzută la astfel de mașini.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Martie 2023 | Industrie

Șeful de design Hyundai: Nu renunțăm la butoane, din motive de siguranță

Constructorul asiatic de automobile nu renunță, cel puțin momentan, la butoanele convenționale. Totul, din motive de siguranță.
Luni, 13 Martie 2023 | Modele noi

Hyundai Elantra facelift: cheie digitală și cameră de bord integrată

Constructorul asiatic a publicat mai multe detalii despre noul Avante facelift sau, cu alte cuvinte, fratele coreean a lui Elantra. Dotările se vor regăsi, cel mai probabil, și pe varianta îmbunătățită a acestuia din urmă.
Miercuri, 08 Martie 2023 | Premii auto

Finaliștii World Car of the Year 2023: lupta se dă între BMW X1, Kia Niro și Hyundai Ioniq 6

Juriul concursului World Car of the Year a anunțat oficial finaliștii ediției din acest an. Astfel, BMW X1, Kia Niro și Hyundai Ioniq 6 sunt modelele care se bat în acest an pentru titlul suprem.
Marti, 07 Martie 2023 | Modele noi

Noul Hyundai Kona Electric: autonomie de peste 490 de kilometri

Hyundai tocmai a dezvăluit informații tehnice proaspete despre noul Kona Electric, versiunea cu zero emisii a noului crossover. Noua mașină este disponibilă cu două baterii de capacități diferite. Cea mai mare oferă o autonomie de peste 490 de kilometri.
Marti, 07 Martie 2023 | Industrie

Hyundai confirmă o generație nouă pentru i10, i20 și i30

Șeful diviziei Hyundai din Europa confirmă noua generație a modelelor i10, i20 și i30. Din 2035, constructorul asiatic va comercializa numai modele cu zero emisii pe Bătrânul Continent.
Joi, 02 Martie 2023 | Intern

Piața auto din România, creștere de 45% în februarie: Renault rămâne liderul mărcilor din import

Potrivit celor mai noi date furnizate de ACAROM, piața auto din România a crescut cu aproape 45% în luna februarie. După primele două luni din an, piața din țara noastră a înregistrat o creștere de peste 37%.
Luni, 27 Februarie 2023 | Modele noi

Noua față a lui Hyundai Elantra facelift apare deja pe fratele din Coreea, Hyundai Avante

Hyundai a publicat primele imagini și informații despre noul Avante facelift, geamănul coreean al modelului Elantra. Cele mai multe modificări au fost operate la nivelul părții frontale.
Luni, 27 Februarie 2023 | Modele noi

Noul Hyundai i10 facelift: față retușată și ecran de 4.2 inch pentru instrumentarul de bord

Hyundai a publicat primele imagini și informații despre noul i10 facelift. Designul exterior a fost revizuit, iar gama include în continuare și o versiune cu valențe sportive i10 N Line.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru