Hyundai

Vineri, 10 Iunie 2022 | General

Hyundai lansează un serviciu de taxiuri fără șofer în Coreea de Sud

Hyundai a lansat un nou serviciu de ride-hailing cu taxiuri complet autonome în Coreea de Sud. Noul serviciu se numește RoboRide, iar flota companiei este alcătuită din două exemplare Hyundai Ioniq 5 cu autonomie de nivel 4. Serviciul este activ doar în Seul, capitala țării asiatice.
Marti, 07 Iunie 2022 | Industrie

Hyundai renunță la modelul Ioniq în vara acestui an

Hyundai a anunțat că va opri producția modelului Ioniq în luna iulie a acestui an. Modelul a fost lansat în 2016 și a fost unul dintre primele modele oferite cu trei tipuri diferite de propulsoare electrificate: hibrid convențional, hibrid cu încărcare la priză și electric.
Luni, 06 Iunie 2022 | Industrie

Hyundai, Kia și Genesis vor construi mai multe modele în Europa, pentru clienții europeni

Potrivit celor mai recente informații, Hyundai, Kia și Genesis ar urma să dezvolte mai multe modele în Europa și, cel mai important, pentru clienții de pe Bătrânul Continent.
Luni, 09 Mai 2022 | Industrie

Informații despre versiunea de performanță Hyundai Ioniq 5 N

Constructorul asiatic lucrează la o versiune de performanță pentru modelul cu zero emisii Ioniq 5. Prototipurile au fost surprinse în teste, de mai multe ori, iar debutul ar putea avea loc până la finalul acestui an.
Luni, 09 Mai 2022 | General

Hyundai și Rimac dezmint zvonurile cu privire la încheierea parteneriatului

Hyundai și Rimac au negat zvonurile recente cu privire la încetarea parteneriatului dintre cei doi constructori. Atât Mate Rimac, fondatorul și șeful Rimac, cât și Hyundai au anunțat oficial că parteneriatul dintre cele două companii va continua.
Marti, 03 Mai 2022 | Industrie

Parteneriatul dintre Hyundai și Rimac ar fi pe cale să se încheie

Potrivit celor mai recente informații, parteneriatul dintre Hyundai și Rimac ar fi pe cale să se încheie. Cele două companii și-au unit forțele în 2019 pentru a dezvolta mai multe proiecte cu zero emisii.
Luni, 02 Mai 2022 | Modele noi

Noua ediție limitată Hyundai i30 N Drive-N: vor fi produse doar 800 de exemplare

Hyundai a publicat primele imagini și informații despre noua i30 N Drive-N Limited Edition. Vor fi construite 800 de exemplare la nivel global, dintre care 620 de unități vor ajunge în Europa.
Miercuri, 20 Aprilie 2022 | Modele noi

Hyundai lansează Staria Lounge Camper, un rival pentru Volkswagen California

Hyundai a publicat imagini cu o variantă camper van a monovolumului Staria. Noul model poate fi considerat un rival pentru Volkswagen California și Mercedes-Benz Clasa V Marco Polo. Acesta este disponibil doar în Coreea de Sud.
Joi, 14 Aprilie 2022 | General

Hyundai Ioniq 5 este Mașina Anului 2022 în lume

Hyundai Ioniq 5 a fost desemnat câștigătorul premiului Mașina Anului 2022 în lume. Printre finaliști se află Ford Mustang Mach-E și Kia EV6. Cel din urmă model a câștigat titlul Mașina Anului 2022 în Europa, în luna martie.
Miercuri, 06 Aprilie 2022 | Industrie

Hyundai: 20% dintre mașinile vândute în Europa, în primele două luni ale anului, au fost electrice

Potrivit presei din Coreea de Sud, care citează documente oficiale, 20% dintre mașinile vândute de Hyundai în Europa, în primele două luni ale anului 2022, au fost electrice.
Vineri, 01 Aprilie 2022 | Intern

Ce mașini au înmatriculat românii în primele 3 luni ale anului: Hyundai și Ford pe podium

În luna martie, românii au înmatriculat 11.025 autoturisme noi, cu 40.25% mai multe decât în aceeași perioadă a anului trecut. După 3 luni, Dacia rămâne lider în clasamentul celor mai vândute mărci, fiind urmată de Hyundai și Ford.
Vineri, 11 Martie 2022 | Industrie

Rusia interzice exporturile de mașini. Hyundai și Stellantis opresc importurile și exporturile din această țară

Ca urmare a sancțiunilor economice impuse Rusiei pentru declanșarea războiului în Ucraina, Kremlinul a interzis exporturile de produse, inclusiv de automobile, potrivit agenției de știri TASS. De asemenea, Hyundai și Stellantis au anunțat că opresc livrările de mașini către Rusia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 06 Martie 2022 | Economic

ANALIZĂ: Cu cât au crescut prețurile mașinilor pe piața din Rusia

O analiză a pieței auto din Rusia ne arată că prețurile au explodat de la 1 martie, odată cu aplicarea sancțiunilor și cu prăbușirea rublei. Unele mașini s-au scumpit chiar și cu 6000 de euro.
Joi, 03 Martie 2022 | Masini electrice si hibride

Hyundai și Genesis vor lansa împreună 17 modele electrice noi până în 2030

Hyundai și Genesis au prezentat un plan comun pentru tranziția către o gamă de modele pur electrice până în 2030. Astfel, Hyundai va lansa 11 modele electrice noi, iar Genesis va lansa 6 mașini electrice până la sfârșitul deceniului curent.
Miercuri, 02 Martie 2022 | Intern

Ce mașini au înmatriculat românii în luna februarie. Hyundai pe 2, în fața Skoda și Volkswagen

În a doua lună din 2022, românii au înmatriculat 8.616 mașini noi și 24.707 mașini second-hand. Dacia rămâne marca preferată a românilor, însă Hyundai a bătut Skoda și Volkswagen și a încheiat luna februarie pe locul 2.
Joi, 10 Februarie 2022 | Modele noi

Noutăți pentru Hyundai Ioniq 5: baterie de 77.4 kWh și camere video în loc de oglinzi laterale

Modelul cu zero emisii Hyundai Ioniq 5 a primit o serie de îmbunătățiri, inclusiv o baterie cu capacitate brută mai mare. Totodată, clienții (nu numai cei din Coreea de Sud) pot opta acum pentru oglinzi exterioare digitale.
Vineri, 04 Februarie 2022 | Siguranta

Hyundai Santa Fe, rechemată în service: instrumentarul de bord digital poate fi afișa inversat

Mai multe exemplare Hyundai Santa Fe vor fi rechemate în service după ce a fost descoperită o problemă la instrumentarul de bord digital. Mai exact, în anumite condiții, instrumentarul este afișat inversat și devine ilizibil.
Miercuri, 02 Februarie 2022 | Intern

Ce mașini au înmatriculat românii în luna ianuarie: Dacia și Hyundai, favorite

În prima lună a lui 2022, românii au înmatriculat cu 55.51% mai multe mașini noi decât în aceeași lună a anului trecut. Dacia conduce detasat în preferințele românilor, dar Hyundai a încheiat luna pe poziția a doua, în fața Renault și Toyota.
Marti, 11 Ianuarie 2022 | WRC

Hyundai dezvăluie noul i20 WRC Hybrid pentru sezonul 2022 al Campionatului Mondial de Raliuri

Echipa coreeană a dezvăluit noul i20 N Rally1 2022 Edition pentru noul sezon din Campionatul Mondial de Raliuri. În acest an, competiția intră, oficial, în epoca hibridă, astfel încât avem parte de o schimbare majoră de regulament tehnic.
Marti, 04 Ianuarie 2022 | Industrie

OFICIAL: Hyundai nu oprește dezvoltarea motoarelor termice

Hyundai a confirmat că nu oprește dezvoltarea motoarelor termice. Acest anunț vine după ce în presa din Coreea de Sud au apărut informații potrivit cărora, marca asiatică și-ar fi închis departamentul de dezvoltare a motoarelor cu combustie internă.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru