Hyundai

Marti, 04 Ianuarie 2022 | Industrie

OFICIAL: Hyundai nu oprește dezvoltarea motoarelor termice

Hyundai a confirmat că nu oprește dezvoltarea motoarelor termice. Acest anunț vine după ce în presa din Coreea de Sud au apărut informații potrivit cărora, marca asiatică și-ar fi închis departamentul de dezvoltare a motoarelor cu combustie internă.
Duminica, 02 Ianuarie 2022 | Industrie

Hyundai va continua dezvoltarea motoarelor alimentate cu hidrogen

Constructorul coreean a confirmat că va continua dezvoltarea motoarelor alimentate cu hidrogen. Acest lucru vine după ce au apărut speculații în presa coreeană potrivit cărora Hyundai ar fi renunțat la dezvoltarea acestei tehnologii.
Marti, 28 Decembrie 2021 | Industrie

Surse neoficiale: Hyundai ar fi închis departamentul de dezvoltare a motoarelor termice

Potrivit unor informații venite din Coreea de Sud, Hyundai și-ar fi închis departamentul de dezvoltare a motoarelor cu combustie internă din cadrul Institutului de Cercetare Namyang.
Duminica, 19 Decembrie 2021 | Industrie

Hyundai și Kia câștigă teren în Europa, mulțumită producătorilor coreeni de semiconductori

În ciuda scăderii de 20,5% a pieței europene de automobile înregistrate în luna noiembrie, Hyundai și Kia au reușit să își îmbunătățească vânzările destul de consistent.
Sambata, 11 Decembrie 2021 | Industrie

Hyundai: "Taxiurile zburătoare" ar putea deveni realitate până în 2030

Directorul de operațiuni al Hyundai Europa este de părere că primele taxiuri zburătoare ar putea apărea până în 2030. Constructorul asiatic are deja un concept pentru un asemenea vehicul, denumit S-A1.
Joi, 02 Decembrie 2021 | Intern

Ce mașini au înmatriculat românii în primele 11 luni ale anului: Hyundai, pe locul 2

Potrivit datelor oferite de către Asociația Constructorilor de Automobile din România și DRPCIV, românii au înmatriculat 11.480 de mașini noi în luna noiembrie, în scădere față de aceeași lună din 2020. Dacia conduce topul constructorilor, dar Hyundai a urcat pe doi, în fața Toyota și Ford.
Miercuri, 24 Noiembrie 2021 | General

Modelele Hyundai Ioniq 5 și Tucson vor apărea în filmul „Spider-Man: No Way Home”

Producătorul coreean de automobile va avea două dintre modelele sale în noul film „Spider-Man: No Way Home”. Electricul Ioniq 5 și SUV-ul Tucson își vor face apariția în acest film, după un acord încheiat între Hyundai, Sony Pictures și Marvel Studios.
Joi, 18 Noiembrie 2021 | Concepte

Hyundai lansează conceptul electric Seven cu autonomie de 480 de kilometri

Hyundai lansează, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, conceptul electric Seven. Geamănul lui Kia EV9 anunță un viitor SUV electric de serie care ar putea primi numele Ioniq 7.
Joi, 11 Noiembrie 2021 | Masini autonome

Las Vegas va avea taxiuri fără șofer din 2023

Las Vegas va deveni primul oraș din lume unde vor rula taxiuri fără șofer. Serviciul de taximetrie complet autonom va debuta în 2023 și va fi controlat de către firmele de ride-sharing Motional și Lyft. Flota va fi alcătuită din modele Hyundai Ioniq 5.
Miercuri, 10 Noiembrie 2021 | Industrie

Hyundai vrea să lanseze un vehicul electric zburător în 2028

Constructorul asiatic de automobile intenționează să lanseze un vehicul electric zburător, pentru transportul pasagerilor, în 2028. Acesta va fi dezvoltat pe baza conceptului S-A1 prezentat de Hyundai anul trecut la CES.
Joi, 04 Noiembrie 2021 | Concepte

Hyundai Seven: primele imagini anunță un viitor SUV electric

Constructorul asiatic de automobile a publicat o serie de imagini teaser cu noul concept Seven. Acesta va debuta în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, în 17 noiembrie, și anunță un viitor SUV cu zero emisii din familia Ioniq.
Luni, 11 Octombrie 2021 | Tehnologie

Hyundai reinventează volanul: patent pentru un volan cu display integrat

Constructorul asiatic de automobile a înaintat un patent pentru un volan cu display integrat. Momentan nu este clar dacă această invenție va fi văzută prea curând pe o mașină de serie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 07 Octombrie 2021 | Reportaj

O vizită prin Micul Paris alături de noul Hyundai Bayon: de la Catedrala Neamului, la Arcul de Triumf

Noul Hyundai Bayon avea nevoie de o primire călduroasă în România. Așa că i-am făcut un tur al Capitalei pentru a vedea principalele atracții turistice, dar și pentru a afla de ce Bucureștiul era alintat Micul Paris.
Vineri, 17 Septembrie 2021 | Tehnologie

Hyundai pune la treabă roboții Boston Dynamics: primul exemplar va patrula printr-o fabrică din Coreea

Hyundai a început deja să profite de tehnologia celor de la Boston Dynamics, companie specializată în construirea de roboți și cumpărată de sud-coreeni în această vară.
Vineri, 17 Septembrie 2021 | Industrie

Bateriile uzate ale mașinilor electrice Hyundai, refolosite în parcuri fotovoltaice

Hyundai a semnat un memorandun de înțelegere cu doi giganți din domeniul energiei verzi pentru a le oferi o nouă viață bateriilor după ce nu mai pot fi folosite de mașinile cu zero emisii. Cei trei vor să vadă dacă acestea pot fi utilizate în cadrul parcurilor fotovoltaice.
Luni, 13 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Urmașul lui Hyundai Kona EV, un nou model al brandului electric Ioniq

Hyundai pregătește noi modele electrice sub brandul Ioniq, pe listă fiind și un succesor pentru Kona EV, potrivit declarațiilor făcute de oficialii producătorului asiatic.
Joi, 09 Septembrie 2021 | Intern

Hyundai Ioniq 5 poate fi văzut pentru prima dată în România în acest weekend

În 10 septembrie, noul Hyundai Ioniq 5 debarcă oficial în România. Modelul electric va fi expus în cadrul expoziției auto în aer liber de la galeria Țiriac Collection.
Marti, 07 Septembrie 2021 | Concepte

Hyundai cochetează cu hidrogenul: conceptul Vision FK are 680 CP și autonomie de 600 km

Hyundai a dezvăluit Vision FK, un concept echipat cu un sistem de pile de combustie pe bază de hidrogen. Prototipul dezvoltă 680 de cai putere și promite o autonomie de peste 600 de kilometri.
Luni, 06 Septembrie 2021 | Industrie

Hyundai va deveni brand 100% electric în Europa din 2035

Hyundai va opri vânzările de mașini diesel și pe benzină în Europa începând din 2035. Din acel moment, toată gama constructorului va fi formată doar din modele 100% electrice.
Vineri, 27 August 2021 | Concepte

Hyundai nu renunță la hidrogen. Teaser cu un nou concept echipat cu sistem de propulsie electric cu pile de combustie

Constructorul asiatic a publicat o imagine teaser cu conceptul unui vehicul de performanță echipat cu sistem de propulsie cu pile de combustie. Totodată, Hyundai va organiza în 7 septembrie un eveniment online denumit Hydrogen Wave.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru