Lamborghini Urus

Joi, 17 Mai 2012 | Industrie

Aston Martin: "Nu am renunţat la ideea unui SUV de lux"

Următorii ani vor fi unii interesanţi în zona SUV-urilor de lux. Bentley, Lamborghini şi Aston Martin şi-au anunţat deja interesul pentru acest tip de modele prin concepte mai mult sau mai puţin interesante, iar Maserati urmează să lanseze un proptotip propriu în următoarele luni.
Vineri, 27 Aprilie 2012 | Modele noi

Maserati: "Versiunea de serie a lui Kubang va avea alt nume"

Italienii de la Maserati au anunţat că nu vor mai expune conceptul Kubang la niciun salon auto până când nu vor pregăti versiunea de serie a acestuia. Potrivit unor surse, aceasta debutează în 2014 la Salonul Auto de la Detroit.
Joi, 26 Aprilie 2012 | Industrie

Şeful Ferrari: "Nu vom construi SUV-uri sau maşini electrice"

Luca di Montezemolo, şeful Ferrari, a declarat că nu va dilua spiritul mărcii cu un SUV. Ipoteza unui Ferrari electric a fost eliminată rapid pe fondul autonomiei scăzute a unui asemenea model.
Duminica, 22 Aprilie 2012 | Concepte

Lamborghini Urus Concept - primele imagini oficiale cu SUV-ul italian

Lamorghini Urus Concept prefigurează primul SUV din gama mărcii italiene. Primele imagini au apărut pe internet înaintea debutului de la Beijing, Lamborghini confirmând astăzi conceptul.
Vineri, 20 Aprilie 2012 | Modele noi

Lamborghini SUV: prima schiţă oficială

Lamborghini lansează luni primul SUV din istoria mărcii. Modelul va fi prezentat la Salonul Auto de la Beijing şi este anunţat de o schiţă interesantă publicată azi.
Joi, 19 Aprilie 2012 | Modele noi

Presa din China: SUV-ul Lamborghini se va numi Urus

Lamborghini aduce la Salonul Auto de la Beijing un concept special. Potrivit presei din China, vorbim de un SUV care se numeşte Urus.

Tag-uri similare

Lamborghini, Salon Auto, China, Salonul Auto, Lamborghini Urus, Urus, Beijing, modele noi Lamborghini, Salon Auto Beijing, SUV lamborghini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru