Lamborghini SUV: prima schiţă oficială

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 20.04.2012
Lamborghini lansează luni primul SUV din istoria mărcii. Modelul va fi prezentat la Salonul Auto de la Beijing şi este anunţat de o schiţă interesantă publicată azi.

După câţiva ani de ipoteze şi desene imaginate de diferiţi designeri, Lamborghini ne oferă astăzi prima imagine-teaser oficială care prefaţează lansarea primului SUV al gamei constructorului italian. Este vorba de un desen-schiţă care ne oferă un prim contact cu profilul noului model al gamei, unul de la care producătorul din Sant'Agata Bolognese are aşteptări foarte mari în materie de vânzări.

Debutul oficial al modelului italian va avea loc luni, la Salonul Auto de la Beijing, iar fotografiile oficiale vor apărea tot atunci. Deocamdată, însă, detaliile oficiale legate de noul model lipsesc cu desăvârşire.

La capitolul zvonuri de presă se încadrează însă atât un viitor nume al SUV-ului Lamborghini - Urus - cât şi faptul că motorul de sub capotă va fi un V10 de 600 de cai putere derivat din cel al lui Gallardo, acesta fiind ajutat să pună puterea pe şosea de un sistem de tracţiune integrală similar cu cel pe care îl regăsim pe gama Porsche Cayenne.

Automarket vă va oferi mai multe detalii despre noul SUV Lamborghini în momentul în care acestea vor fi disponibile.

via | Lamborghini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru