Lancia Stratos

Joi, 14 Martie | Oameni si masini

Rămas bun, Marcello Gandini. Omul care a desenat Lamborghini Miura, Countach și Lancia Stratos a murit la 85 de ani

Marcello Gandini, legendarul designer italian care a desenat mașini precum Lamborghini Miura, Countach și Lancia Stratos, s-a stins din viață. Designer-ul italian avea 85 de ani.
Joi, 16 Martie 2023 | Concepte

Renaște Lancia Stratos? Italienii anunță un nou concept, programat să debuteze în aprilie

Lancia a publicat o imagine sugestivă cu un viitor concept. Indiciile arată că mașina ar putea fi o reinterpretare modernă a legendarului Lancia Stratos. Conceptul va fi dezvăluit în aprilie.
Vineri, 15 Iulie 2011 | General

Ferrari: "Nu vom colabora la producţia modelului Lancia Stratos"

Oficialii din Maranello au publicat astăzi un comunicat oficial în care îşi exprimă dezacordul privind producţia de serie a unicului Lancia Stratos.
Joi, 14 Iulie 2011 | General

Pininfarina: "Nu vom lua parte la producţia lui Lancia Stratos"

Pininfarina a declarat astăzi oficial că nu va lua parte la presupusa producţie în serie a modelului Lancia Stratos, creat în urmă cu câteva luni în exemplar unic pentru un om de afaceri german.
Miercuri, 13 Iulie 2011 | General

Ferrari blochează producţia supercarului Lancia Stratos

Deşi Lancia Stratos a fost promisă publicului într-un număr redus de exemplare, proiectul ar putea să fie abandonat din cauza celor de la Ferrari, care pun piedici procesului de producţie.
Duminica, 05 Decembrie 2010 | Modele noi

Noul Lancia Stratos ar putea primi o versiune de competiţie

Admiraţia cu care este privit noul Lancia Stratos, l-a determinat pe Michael Stoschek, proprietarul acestuia, să se gândească la crearea unei versiuni care să concureze în cursele de GT2.
Duminica, 28 Noiembrie 2010 | Video

VIDEO: Luca di Montezemolo la volanul noului Lancia Stratos

Luca di Montezemolo, directorul executiv Ferrari, a realizat un drive test la volanul noului Lancia Stratos. Versiunea contemporană a legendei italiene ascunde sub capotă un propulsor V8 de 4.3 litri de provenienţă Ferrari.
Luni, 15 Noiembrie 2010 | Modele noi

Pininfarina a vândut singurul Lancia Stratos Fenomeno

Modelul Lancia Stratos desenat în 2005 de Chris Hrabalek a devenit realitate în mâinile celor de la Pininfarina şi a fost cumpărat de un multimilionar german.
Duminica, 12 Septembrie 2010 | General

Primul film pe circuit cu modelul unicat Lancia Stratos

Versiunea contemporană a lui Lancia Stratos ne arată de ce este capabilă pe circuit. Modelul unicat dispune de un propulsor V8 de provenienţă Ferrari.
Luni, 16 August 2010 | Modele noi

Primele imagini ale modelului unic Lancia Stratos

Pininfarina a livrat weekendul acesta interpretarea contemporană a modelului Lancia Stratos. Aşa cum se anticipa, sub caroseria cu linii sportive se află de fapt un Ferrari 430 Scuderia.
Marti, 03 August 2010 | Autoipoteze

Lancia ar putea crea un succesor al lui Stratos

Celebrul Lancia Stratos ar putea avea un succesor. Modelul a fost testat pe circuitul Balocco al Grupului Fiat. Un pasionat al mărcii a obţinut imagini spion cu acest prototip care aminteşte de celebrul model Lancia.

Tag-uri similare

fotospion, Lancia, modele noi Lancia, Lancia Stratos, Stratos
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru