Primul film pe circuit cu modelul unicat Lancia Stratos

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 12.09.2010
Versiunea contemporană a lui Lancia Stratos ne arată de ce este capabilă pe circuit. Modelul unicat dispune de un propulsor V8 de provenienţă Ferrari.

Luna trecută vă anunţam că Pininfarina a livrat o interpretare contemporană a modelului Lancia Stratos. Acesta a fost construit la comandă pentru Michael Stoschek, germanul care se află în fruntea companiei de accesorii Brose KG. De această dată, versiunea modernă a lui Lancia Stratos a fost surpinsă într-un tur de forţă pe circuit, reuşind astfel să ne arate de ce este capabilă.

Noul Stratos păstrează liniile generale ale vechiului model, iar sub caroseria acestuia se află un propulsor V8 de provenienţă Ferrari capabil de performanţe impresionante. Momentan nu se ştie dacă Pininfarina va da naştere unei serii limitate ale noului Stratos.

Via | Motorword

Comentarii (9)

  • Nu cred ca o sa fie unicat ca i-au facut si website de promovare : http://www.new-stratos.com/en/
    13 0
  • probabil cei mai mari fani ai acestui model vor fi indivizii de o anumita varsta carora acest model le va aminti de vremurile bune de alta data cand motor-sportul era facut din inima.

    mi-ar place ca acest model sa fie vandut numai daca viitorul proprietar indeplineste niste conditii: varsta, detinerea unui alt model (gen ferrari) urmarea unor cursuri extrem de dure de pilotaj, imposibilitatea de a revinde masina altcuiva decat companiei producatoare.

    mi-ar place ca aceasta masina sa devina o rara-avis si sa nu ajunga pe mana oricarui mucos ce se viseaza in NFS sau unui cocalar roman sau (si mai rau) a unui ciori cu dinti de aur ce vrea sa-si modifice proprietatea auto la West Coast Customs.
    23 1
  • a
    gica zice bine
    9 1
  • made in Italy
    E bine si cum zice gica,dar parca mai bine ar fi sa intre in productia de serie sa vedem o cursa Stratos vs. R8 sau 911,ca sa nu mai aibe una lumea ipresia ca o Lancia sau o Alfa nu poate juca alaturi de tripleta germana.
    15 1
  • :)
    gica sunt fanul tau!! ai pus punctul pe i !!!
    8 1
  • Florin
    :D
    denon, esti de-al meu! ;)
    9 1
  • gica jr
    pt Gica, ca graieste minunat!
    Gica esti ce.L. mai inteligent om de pe acest site!
    Sunt fanul t .A.u, imi place ca nu te feresti sa spui cuvintelor pe nume! Ast o.K.ul tau!
    La reveder.E. Gica jr va pupa!
    6 0
  • pana si logo-ul e bestial
    2 0
  • totusi...
    ca bine zic unii pe aici.. dar acum ce faceti? mai aveti putin si puneti poza cu lancia stratos langa icoana de pe perete si langa posterele cu RBD, la altar. o fi fost masina asta legenda dar asta noo nu a demonstrat nimic, deci zero. NOSTALGIE numa bine!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru