Ferrari: "Nu vom colabora la producţia modelului Lancia Stratos"

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 15.07.2011
Oficialii din Maranello au publicat astăzi un comunicat oficial în care îşi exprimă dezacordul privind producţia de serie a unicului Lancia Stratos.

După ce Pininfarina a ţinut să precizeze ieri că nu se va implica în producţia de serie a exemplarului unic Lancia Stratos, a venit rândul celor de la Ferrari să dezmintă zvonurile. Într-un comunicat dat publicităţii astăzi, oficialii Scuderiei au declarat că Ferrari nu este implicat sub nici o formă în proiectul viitorului Stratos de serie.

Comunicatul celor de la Maranello arată că proiectul la care şi-au adus contribuţia în urmă cu un an "a fost demarat special pentru Michael Stoschek şi nu a urmărit niciodată comercializarea mai multor exemplare. Prin urmare, Ferrari nu ar putea fi implicat în continuarea acestui proiect, care prevede multiplicarea unicului Lancia Stratos."

Aşadar, planurile de a produce într-o serie limitată maşina lui Michael Stoschek se lovesc de refuzul celor mai importanţi parteneri ai proiectului. Cel mai probabil planurile vor fi abandonate dacă nu vor fi gasiţi alţi parteneri interesaţi de colaborare.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru