Le Mans

Sambata, 25 Iunie 2016 | General

Demonstrație de forță: Bugatti Chiron a depășit cu 30 de km/h viteza maximă atinsă de cel mai rapid prototip din cursa de la Le Mans

Bugatti Chiron a atins 380 km/h pe linia dreaptă a circuitului La Sarthe înaintea începerii cursei de 24 de ore de la Le Mans. Cel mai rapid prototip Porsche a atins abia 333.9 km/h în cursă.
Vineri, 24 Iunie 2016 | Reportaj

Și bărbații plâng câteodată. Cum s-a văzut de la circuit cursa de 24 de ore de la Le Mans

Cursa de 24 de ore de la Le Mans este o experiență pe care fiecare iubitor al mașinilor ar trebui să o trăiască măcar o dată în viață. Pentru că atmosfera de la Le Mans nu se compară cu nimic din ceea ce întâlnești pe celelalte circuite ale lumii.
Sambata, 18 Iunie 2016 | Motorsport

Start în cursa de 24 de ore de la Le Mans 2016. Porsche e în pole position și vrea a doua victorie consecutivă și a 18-a în istorie

Circuitul La Sarthe de la Le Mans va găzdui în acest weekend cea mai populară cursă de 24 de ore din lume. Porsche, Toyota și Audi se bat iar în clasa regină, în timp ce Ford promite o victorie la revenire în categoria LMGTE Pro în fața celor mașinilor Ferrari, Porsche și a Corvette-urilor.
Marti, 10 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Cursă de 24 de ore cu mașini electrice? Organizatorii Le Mans plănuiesc introducerea unor prototipuri electrice în competiție

Cursa de la Le Mans se va îndrepta spre reguli care vor obliga prototipurile participante să fie full-electrice. "Așa ajutăm dezvoltarea mașinilor de stradă", spun organizatorii.
Luni, 26 Octombrie 2015 | Motorsport

BMW vrea să revină în Cursa de 24 de ore de la Le Mans: "E pe listă"

După ce Porsche a reintrat cu succes în Le Mans şi a câştigat în al doilea an după întoarcerea în cea mai dură cursă de anduranţă din lume, BMW vizează la rândul său o revenire. Încă nu se ştie când şi la ce categorie.
Marti, 22 Septembrie 2015 | Formula 1

Button sugerează că se va retrage din F1. Britanicul ar putea concura la Le Mans

Jenson Button a oferit primele indicaţii că urmează să se retragă din Formula 1 la sfârşitul anului. Presa britanică afirmă că pilotul McLaren se va refugia în Campionatul Mondial de Anduranţă pentru a concura la Le Mans.
Luni, 21 Septembrie 2015 | Formula 1

Presă: Audi se va retrage din DTM şi Le Mans pentru a concura în Formula 1 din 2018

Volkswagen va concura în Formula 1 din sezonul 2018 cu brandul Audi, care se va retrage din Campionatul German de Turisme şi Campionatul Mondial de Anduranţă, potrivit presei germane.
Joi, 27 August 2015 | Motorsport

Porsche extinde participarea la clasa LMP1 a Cursei de 24 de ore de la Le Mans până în 2018

Porsche va conctinua să concureze la clasa de prototipuri LMP1 a Campionatului Mondial de Anduranţă şi, implicit, a Cursei de 24 de ore de la Le Mans cel puţin până în 2018.
Marti, 30 Iunie 2015 | Formula 1

Michelin în motorsport: transfer de tehnologie pentru industria de serie

Michelin preferă să furnizeze pneuri în competiţii precum Campionatul Mondial de Anduranţă, Campionatul Mondial de Raliuri şi Formula E pentru că poate transfera tehnologie către cauciucurile pentru maşinile de serie, în timp ce Formula 1 are cerinţe diametral opuse acestei filosofii.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | Motorsport

20 de lucruri pe care nu le ştiai despre... victoria Porsche în Cursa de 24 de ore de la Le Mans 2015

Automarket vă prezintă 20 dintre cele mai inedite aspecte ale Cursei de 24 de ore de la Le Mans, care evidenţiază efortul şi pasiunea depuse de participanţi.
Duminica, 14 Iunie 2015 | Motorsport

Porsche a câştigat Cursa de 24 de ore de la Le Mans!

Porsche a triumfat în Cursa de 24 de ore de la Le Mans pentru prima oară după 1998 prin tripleta Nico Hulkenberg, Earl Bamber şi Nick Tandy, după ce rivalii de la Audi au pierdut teren în a 16-a oră de competiţie din cauza unor defecţiuni tehnice. Toyota s-a mulţumit doar cu un loc şase după o cursă în care nu a ameninţat niciodată primele poziţii, în timp ce Nissan a ocupat ultimele două locuri la revenirea în competiţie.
Sambata, 13 Iunie 2015 | Modele noi

Renault Alpine Celebration - un nou concept care anunță viitorul model de serie al mărcii franceze

Alpine, marca franceză deținută de grupul Renault, a profitat de cursa de 24 de ore de la Le Mans pentru a prezenta Celebration, un concept care anunță viitorul model de serie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 13 Iunie 2015 | Motorsport

Le Mans 24h, LIVE VIDEO ȘI TEXT: Victorie Porsche!

Timp de 24 de ore, începând de sâmbătă, 13 iunie la ora 16 și duminică, 14 iunie la ora 16, Automarket e în direct cu cititorii, analizând pe Twitter și în comentarii tot ce se întâmplă la Le Mans.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Motorsport

Ford revine în 2016 în Cursa de 24 de ore de la Le Mans cu supercarul Ford GT

Ford va concura la clasa GTE Pro a Campionatului Mondial de Anduranţă şi, implicit, a Cursei de 24 de ore de la Le Mans începând din sezonul 2016 cu supercarul Ford GT.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Motorsport

Porsche a obţinut pole position-ul pentru Cursa de 24 de ore de la Le Mans

Porsche va ocupa primele trei poziţii pe grila de start a Cursei de 24 de ore de la Le Mans, în faţa rivalilor de la Audi şi Toyota. La revenirea în competiţie, Nissan a obţinut doar locurile 12, 13 şi 15.
Miercuri, 10 Iunie 2015 | Motorsport

Avancronică Le Mans 24h: Audi, favorită să câştige la revenirea Nissan în competiţie

Audi este considerată favorită în Cursa de 24 de ore de la sfârşitul acestei săptămâni în dauna rivalilor de la Toyota şi Porsche, în timp ce Nissan speră să facă o figură frumoasă la revenirea la clasa de prototipuri LMP1.
Joi, 28 Mai 2015 | Motorsport

Nissan va utiliza pe prototipul de la Le Mans culorile maşinii cu care a obţinut pole positionul în 1990

Nissan va utiliza pe unul dintre prototipurile pentru Le Mans culorile utilizate pe maşina cu care a obţinut pole position-ul pe acelaşi circuit în urmă cu 25 de ani.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Formula 1

Hulkenberg, tentat să părăsească Formula 1 pentru o carieră la Le Mans

Nico Hulkenberg este interesat să concureze în Campionatul Mondial de Anduranţă în sezonul următor dacă nu va găsi o echipă competitivă pentru sezonul 2015.
Vineri, 27 Martie 2015 | Motorsport

Careul de aşi pentru Le Mans 2015: prototipurile cu care Porsche, Audi, Toyota şi Nissan vor lupta pentru victorie

Porsche 919 Hybrid, Toyota TS040 Hybrid, Audi R18 e-tron quattro şi Nissan GT-R LM Nismo sunt cele patru prototipuri de referinţă care vor lupta pentru victorie în Cursa de 24 de ore de la Le Mans din 13-14 iunie.
Miercuri, 18 Februarie 2015 | Formula 1

Sutil ar putea concura la le Mans pentru Nissan

Adrian Sutil ar putea concura pentru Nissan în Cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Lotus, Citroen, FIA, Peugeot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru