Le Mans

Vineri, 02 Noiembrie 2018 | Modele noi

Aston Martin prezintă ediția specială DBS 59: 24 de exemplare bazate pe modelul DBS Superleggera cu 725 de cai putere

Aston Martin a anunțat că va construi o ediție limitată DBS 59, fiind inspirați de victoria obținută în cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1959. Cele 24 de exemplare speciale vor fi bazate pe modelul DBS Superleggera, ce dezvoltă 725 de cai putere în standard și o viteză maximă de 340 km/h.
Luni, 13 August 2018 | Modele noi

Aston Martin și Red Bull Racing pregătesc o mașină pentru cursa de la Le Mans: prototipul derivat din Valkyrie va fi gata în cel mult 2 ani

Aston Martin și echipa Red Bull Racing din Formula 1 pregătesc un nou proiect comun. Cei doi parteneri vor să participe cu un prototip derivat din hypercarul Valkyrie în cursa de 24 de ore de la Le Mans. Noua mașină, cu nume de proiect “Son of Valkyrie”, va fi gata în cel mult doi ani.
Joi, 28 Iunie 2018 | General

Filmul despre victoria Ford împotriva Ferrari în Cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1966 va avea premiera în 28 iunie 2019

Matt Damon și Christian Bale vor fi personajele principale ale filmului despre victoria obținută de Ford în Cursa de 24 de ore de la Le Mans, care va avea premiera în 28 iunie 2019.
Duminica, 17 Iunie 2018 | Motorsport

Fernando Alonso câștigă cu Toyota cursa de 24 de ore de la Le Mans 2018

Toyota a profitat de statutul de favorită certă a cursei de 24 de ore de la Le Mans din 2018 și a ocupat primele două locuri cu prototipul TS050 Hybrid. Fernando Alonso își completează CV-ul cu unul dintre cele mai dorite titluri din motorsport.
Luni, 04 Iunie 2018 | Motorsport

Porsche concurează la Le Mans alături de două exemplare 911 RSR îmbrăcate în "haine" celebre în motorsport: cursa de anduranță începe în 16 iunie

Porsche a pregătit patru exemplare 911 RSR pentru cursa de anduranță de 24 de ore de la Le Mans. Două dintre aceste exemplare au fost îmbrăcate în uniformele "Rothmans" și "Pink Pig", două "costume" celebre în motorsport.
Luni, 14 Mai 2018 | Modele noi

O nouă imagine teaser cu viitorul BMW Seria 8 Coupe: modelul constructorului german debutează în 15 iunie la Le Mans

BMW a anunțat că noul Seria 8 Coupe va fi prezentat la Le Mans în 15 iunie. Pentru început, cea mai potentă versiune va purta denumirea de M850i xDrive și va integra un V8 de 530 de cai putere.
Joi, 08 Februarie 2018 | F1 TOP

Alonso, impresionat după primul test pentru Le Mans: "Prototipul Toyota accelerează ca o rachetă"

Fernando Alonso a comparat accelerația prototipului Toyota pentru Le Mans cu cea a unei rachete, după ce a efectuat un prim test înainte de participarea în Campionatul Mondial de Anduranță.
Joi, 08 Februarie 2018 | Industrie

Clasice reîncărcate: Jaguar va construi după specificațiile originale 25 de exemplare ale legendarului D-Type

Lumea mașinilor clasice se află în fierbere după ce divizia Jaguar Classic a anunțat faptul că va construi de la zero, după schițele originale, 25 de exemplare ale unuia dintre cele mai de succes modele din istoria Le Mans: D-Type
Vineri, 28 Iulie 2017 | Motorsport

Exodul constructorilor din motorsport continuă: Porsche se retrage de la Le Mans pentru a concura în Formula E

Porsche se va retrage din clasa de prototipuri LMP1 a Campionatului Mondial de Anduranță la sfârșitul acestui an pentru a concura în Formula E începând din 2019.
Vineri, 21 Iulie 2017 | Motorsport

Lovitură dură pentru Campionatul Mondial de Anduranță: Porsche s-ar putea retrage de la Le Mans la sfârșitul anului

Porsche a confirmat că analizează opțiunea de a se retrage din Campionatul Mondial de Anduranță la sfârșitul sezonului 2017, caz în care Toyota ar rămâne singurul constructor la clasa de prototipuri LMP1.
Duminica, 18 Iunie 2017 | Motorsport

Le Mans 2017: Porsche câștigă in extremis o cursă plină de probleme pentru prototipurile LMP1

După o cursă în care problemele de fiabilitate au măcinat Porsche și Toyota, constructorul german a reușit să preia conducerea la Le Mans în penultima oră și să câștige în fața unor prototipuri din clasa inferioară LMP2.
Vineri, 16 Iunie 2017 | Motorsport

Istorie la Le Mans: Toyota a bătut recordul pe tur în calificările cursei de 24 de ore

Cursa de 24 de ore de la Le Mans va avea loc în acest weekend, iar premisele sale sunt excelente. Motivul: Kamui Kobayashi a bătut în calificări recordul pe tur și recordul vitezei medii pe tur pe circuitul La Sarthe. Toyota pleacă de pe primele două poziții în cursă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 31 Martie 2017 | Motorsport

Confruntarea titanilor în Campionatul Mondial de Anduranță: Porsche și Toyota își ascut armele pentru a câștiga Cursa de 24 de ore de la Le Mans

Porsche și Toyota au prezentat vineri prototipurile cu care vor lupta în Campionatul Mondial de Anduranța, iar ambii constructori își propun să câștige Cursa de 24 de ore de la Le Mans.
Miercuri, 08 Februarie 2017 | Feature

Americanii au și ei Le Mans-ul lor: am asistat la Cursa de 24 de ore de la Daytona

Automarket a asistat la ediția cu numărul 55 a Cursei de 24 de ore de la Daytona, Statele Unite, una dintre cele mai dificile curse de anduranță din lume alături de cea de la Le Mans.
Joi, 17 Noiembrie 2016 | Modele noi

Porsche îşi ascute armele pentru Le Mans: Porsche 911 RSR are motor amplasat central de 4.0 litri şi 510 cai putere

Porsche 911 RSR este maşina de curse cu care constructorul german va concura la clasa GT a Cursei de 24 de ore de la Le Mans. Aceasta are pentru prima oară un motor amplasat central care furnizează 510 CP.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Motorsport

Lovitură dură pentru Campionatul de Anduranţă: Audi se retrage din Cursa de 24 de ore de la Le Mans la sfârşitul lui 2016

Audi se retrage din Campionatul Mondial de Anduranţă şi, implicit, Cursa de 24 de ore de la Le Mans, la sfârşitul sezonului 2016, pentru a se concentra pe competiţia de monoposturi electrice Formula E.
Vineri, 14 Octombrie 2016 | Motorsport

Era doar o chestiune de timp: Audi s-ar putea retrage din Cursa de 24 de ore de la Le Mans după 2017. Porsche ar rămâne singurul brand VW în competiţie

Audi a decis să se retragă din Cursa de 24 de ore de la Le Mans după ediţia de anul viitor, potrivit unor surse din cadrul constructorului german. Porsche ar urma astfel să rămâne singurul brand Volkswagen în competiţie.
Marti, 23 August 2016 | General

Istoria are valoare: un Jaguar D-Type care a câștigat Le Mans în 1956 a devenit cea mai scumpă mașină britanică din istorie

Sunt puține mașinile istorice care se pot lăuda cu trofee în cursele de legendă ale motorsportului și cu o stare fizică impecabilă chiar și la 60 de ani de la momentele de vârf ale carierei. Iar colecționarii pur sânge știu asta, deci plusează atunci când ele sunt scoase la licitație.
Luni, 22 August 2016 | O lume nebuna

Record mondial: cinci gameri s-au jucat 48 de ore non stop pe simulatoarele auto

Dacă îți plac mașinile, ai experimentat în mod sigur sentimentul pe care-l ai atunci când uiți de tine jucându-te consolă cu modelele visurilor tale pe cele mai tari circuite ale lumii. Ei bine, cinci gameri și Ford au dus acest sentiment la nivelul următor.
Miercuri, 03 August 2016 | Motorsport

Demonstraţie de abilitaţi: Audi ar putea dezvolta un prototip de curse alimentat cu hidrogen pentru Le Mans

Audi este pregătită să dezvolte un prototip de curse cu propulsie de hidrogen pentru Le Mans, însă va începe proiectul numai când astfel de maşini vor deveni populare în industria de serie.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Lotus, Citroen, FIA, Peugeot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru