Le Mans

Luni, 02 Februarie 2015 | Motorsport

Nissan GT-R LM Nismo inovează în Le Mans: motor frontal şi tracţiune faţă

Nissan a publicat primele imagini şi detalii tehnice despre prototipul GT-R LM Nismo cu care va concura în sezonul 2015 în Campionatul Mondial de Anduranţă şi, implicit, în Cursa de 24 de ore de la Le Mans. Prototipul iese în evidenţă prin motorul amplasat frontal şi tracţiunea faţă.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | Motorsport

Porsche a publicat primele imagini cu prototipul 919 Hybrid pentru Le Mans 2015

Porsche a dezvăluit primele imagini oficiale cu a doua generaţie a prototipului 919 Hybrid cu care va concura în sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Anduranţă şi, implicit, în Cursa de 24 de ore de la Le Mans.
Vineri, 12 Decembrie 2014 | Formula 1

Hulkenberg a testat în premieră Porsche 919 Hybrid pentru Le Mans

Nico Hulkenberg a participat la o sesiune de teste cu Porsche 919 Hybrid ca parte a pregătirilor pentru participarea la Cursa de 24 de ore de la Le Mans din 2015.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Formula 1

Presă: Alonso ar putea renunţa la McLaren pentru a concura la Le Mans

Fernando Alonso analizează posibilitatea de a renunţa la contractul cu McLaren în favoarea unei participări în Cursa de 24 de ore de la Le Mans alături de Porsche, potrivit presei germane.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | Formula 1

Alonso ar putea concura la Le Mans cu un Porsche 919 Hybrid alături de Hulkenberg

Fernando Alonso ar putea concura pentru Porsche în Cursa de 24 de ore de la Le Mans alături de Nico Hulkenberg, potrivit presei italiene.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Formula 1

Hulkenberg va concura pentru Porsche în Cursa de 24 de ore de la Le Mans din 2015

Porsche a anunţat că Nico Hulkenberg va fi unul dintre piloţii care va concura pentru constructorul german în Cursa de 24 de ore de la Le Mans. Pilotul echipei Force India va participa cu Porsche 919 şi la Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps.
Sambata, 22 Noiembrie 2014 | Formula 1

Button: "Abu Dhabi ar putea fi ultima mea cursă în F1, dar sunt interesat de Le Mans"

Jenson Button a admis că s-ar putea afla la ultima sa prezenţă în Formula 1, însă şi-a manifestat interesul de a concura în alta competiţie în 2015, cea mai probabilă destinaţie fiind Campionatul Mondial de Anduranţă.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Motorsport

Tom Kristensen, de nouă ori câştigător la Le Mans, se va retrage din activitate

Tom Kristensen, câştigător de nouă ori al Cursei de 24 de ore de la Le Mans, şi-a anunţat retragerea din activitatea competiţională la finalul acestui an.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Feature

Nismo, divizia de performanţă Nissan, a împlinit 30 de ani

Divizia sport a celor de la Nissan împlineşte 30 de ani. Pentru a marca momentul aniversar, Automarket vă prezintă povestea unuia dintre cele mai puternice cuvinte japoneze.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Formula 1

Audi neagă orice interes de a renunţa la Le Mans şi DTM pentru Formula 1

Audi a negat speculaţiile din presă potrivit cărora intenţionează să concureze în Formula 1 din sezonul 2016 şi să se retragă din Campionatul Mondial de Anduranţă şi Campionatul German de Turisme.
Miercuri, 22 Octombrie 2014 | Motorsport

Poveştile motorsportului: Ford vs. Ferrari la Le Mans 1966 - gustul dulce al răzbunării

Reticenţa lui Enzo Ferrari de a vinde constructorul italian celor de la Ford l-a determinat pe Henry Ford II să construiască o maşină de curse cu care să învingă Căluţul Cabrat în Cursa de 24 de ore de la Le Mans. Succesul din 1966 avea însă să nască controverse din cauza modului în care a fost stabilit câştigătorul cursei.
Vineri, 26 Septembrie 2014 | Formula 1

Ferrari: "Ar fi imposibil să concurăm concomitent în Formula 1 şi la Le Mans"

Ferrari consideră că nu poate concura în acelaşi timp în Formula 1 şi la clasa de prototipuri LMP1 a Cursei de 24 de ore de la Le Mans, din cauza cerinţelor tehnice şi financiare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 25 Septembrie 2014 | Formula 1

Brabham vrea să revină în Formula 1 şi la Le Mans printr-un proiect de investiţii din partea fanilor

Celebra echipă Brabham ar putea reveni în Formula 1 şi Campionatul Mondial de Anduranţă prin intermediul unui proiect inedit care vizează strângerea bugetului prin investiţii directe din partea fanilor.
Luni, 22 Septembrie 2014 | Motorsport

Nissan dezvăluie planurile pentru lansarea şi testarea prototipului LMP1 pentru Le Mans

Nissan GT-R LM Nismo, prototipul cu care japonezii vor concura în Cursa de 24 de ore de la Le Mans începând din 2015, va fi testat în premieră în octombrie, iar lansarea oficială va avea loc în decembrie.
Luni, 14 Iulie 2014 | Motorsport

Ford ar putea reveni la Le Mans la clasa de prototipuri LMP2

Ford analizează posibilitatea de a reveni în Cursa de 24 de ore de la Le Mans cu un prototip pentru clasa LMP2 bazat pe maşina cu care concurează în competiţia TUDOR United SportsCar Championship.
Duminica, 15 Iunie 2014 | Motorsport

Audi a câştigat pentru a cincea oară consecutiv Cursa de 24 de ore de la Le Mans!

Audi a triumfat dramatic în Cursa de 24 de ore de la Le Mans după ce rivalii de la Toyota au abandonat din postura de lideri la jumătatea cursei, iar cei de la Porsche au fost loviţi de probleme tehnice cu numai două ore înainte de final.
Vineri, 13 Iunie 2014 | Motorsport

Toyota, în pole position la Le Mans. Audi, doar pe locul cinci

Toyota a obţinut pole positionul pentru Cursa de 24 de ore de la Le Mans prin Kazuki Nakajima, în timp ce Porsche şi-a adjudecat locul doi. Audi s-a poziţionat doar pe locurile cinci, şase şi şapte.
Joi, 12 Iunie 2014 | Motorsport

Avancronică Le Mans 24h: Toyota şi Porsche pregătesc detronarea Audi

Toyota este considerată favorită să câştige Cursa de 24 de ore de la Le Mans, în timp ce Porsche ar putea încurca de asemenea planurile celor de la Audi de a câştiga competiţia pentru a 13-a oară în 15 ani.
Miercuri, 11 Iunie 2014 | Motorsport

Poveştile motorsportului: Porsche la Le Mans: o aventură plină de succes

Cu 16 victorii, dintre care şapte consecutive, Porsche este constructorul cu cel mai bun palmares în Cursa de 24 de ore de la Le Mans, însă a avut nevoie de pasiune, entuziasm, fiabilitate şi viteză pentru a ajunge la astfel de performanţe.
Vineri, 23 Mai 2014 | Motorsport

Nissan confirmă participarea la clasa LMP1 a Campionatului Mondial de Anduranţă în sezonul 2015

Japonezii de la Nissan au confirmat oficial participarea la Cursa de 24 de ore de la Le Mans din 2015 şi a celorlalte etape din Campionatul Mondial de Aduranţă cu un monopost al clasei-regină, LMP1, numit GT-R LM Nismo.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Lotus, Citroen, FIA, Peugeot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru