Mercedes-Benz SL

Luni, 12 Aprilie 2021 | RETRO

Aniversare pentru Mercedes-Benz SL. Celebra decapotabilă a împlinit 50 de ani

În urmă cu fix 50 de ani, constructorul german de automobile lansa modelul SL din generația R107. În scurt timp, Mercedes-Benz urmează să lanseze noua iterație SL.
Joi, 27 August 2020 | Modele noi

Primele imagini cu prototipurile viitorului Mercedes-Benz SL Roadster: modelul ar urma să debuteze în 2021

Mercedes-Benz a publicat primele imagini cu prototipurile viitorului SL Roadster. Noua generație va fi dezvoltată de divizia Mercedes-AMG și ar urma să fie prezentată în 2021.
Vineri, 19 Aprilie 2019 | Modele noi

Primele informații despre viitoarea generație Mercedes-Benz SL: modelul va fi prezentat în 2021 și va fi dezvoltat de divizia AMG

Viitoarea generație Mercedes-Benz SL va fi dezvoltată de specialiștii din cadrul diviziei AMG. Modelul va fi pregătit în paralel cu viitoarea generație AMG GT, iar lansarea ar urma să aibă loc în 2021.
Miercuri, 07 Martie 2018 | Modele noi

Mercedes-Benz nu renunță la SL: noua generație ar putea fi dezvoltată sub brandul AMG

Dieter Zetsche, omul care conduce Mercedes-Benz, a confirmat că inginerii și designerii constructorului german lucrează deja la o nouă generație SL. Oficialul Mercedes-Benz nu oferit informații cu privire la data de lansare.
Luni, 12 Decembrie 2016 | Modele noi

Noul Mercedes AMG GT Roadster dă bătăi de cap germanilor: următoarea generaţie Mercedes-Benz SL ar putea avea 4 locuri

Mercedes-Benz SL ar putea primi o nouă generaţie în 2020 care să beneficieze de 4 locuri şi de o gamă nouă de motoare pentru a se diferenţia de noul Mercedes AMG GT Roadster, potrivit presei germane.
Vineri, 13 Noiembrie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz SL facelift: o față nouă și cutie automată cu nouă trepte pentru roadsterul german

Primele imagini oficiale ale noului Mercedes-Benz SL facelift au fost publicate pe internet înaintea dezvelirii de la Salonul Auto de la Los Angeles. După cum anticipa și primul teaser, roadsterul german are o față nouă și se bucură de mai multe schimbări.
Joi, 12 Noiembrie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz SL va primi un facelift: iată primul teaser

Mercedes-Benz se pregătește să lanseze un nou facelift al lui SL. Constructorul german a publicat prima imagine teaser a modelului pe care îl va dezveli la jumătatea lunii curente.
Luni, 07 Aprilie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz SL400: înlocuitorul vechiului SL350 a fost prezentat oficial

Gama Mercedes-Benz SL a primit o nouă versiune entry-level, numită SL 400. Aceasta înlocuieşte modelul SL 350, respectă normele Euro 6 şi asigură performanţe mai bune.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Premii auto

Ford Fiesta 1.0 EcoBoost este ”Maşina Anului 2013 pentru Femei”

Juriul Maşina Anului pentru Femei (Women's World Car of the Year) a ales Ford Fiesta 1.0 EcoBoost drept câștigătorul ediției 2013. Subcompacta a biruit în finală în fața noului Range Rover și a lui Mazda CX-5.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | Premii auto

Dacia Lodgy şi Ford B-Max, nominalizate pentru Car of the Year 2013

Două modele apropiate de România se află între maşinile nominalizate la Car of the Year 2013. Lodgy şi B-Max vor avea însă de înfruntat nume grele ale industriei auto, precum VW Golf, BMW Seria 3, Audi A3 sau Mercedes A-Klasse.
Joi, 05 Aprilie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz SL65 AMG 45th Anniversary Edition - ediţie limitată la 45 de exemplare

AMG împlineşte 45 de ani, iar divizia sportivă a celor de la Mercedes-Benz prezintă cu această ocazie o ediţie specială limitată a lui SL65 AMG.
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 | Feature

TOP 10: Premierele Salonului Auto de la Detroit

Salonul Auto de la Detroit deschide balul în ceea ce priveşte noutăţile din lumea auto a anului 2012. Iată cele mai importante zece premiere de la Detroit.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 14 Decembrie 2011 | Modele noi

Mercedes-Benz SL - primele imagini oficiale

Noua generaţie a lui Mercedes-Benz SL a fost prezentată pe internet în mod oficial. Debutul public are loc la Salonul Auto de la Detroit.
Marti, 13 Decembrie 2011 | Modele noi

Primele imagini ale noului Mercedes-Benz SL

Noul Mercedes-Benz SL a fost deconspirat prin publicarea unor pagini scanate din broşura noului model pe un portal al pasionaţilor de automobile germane.
Luni, 01 August 2011 | Modele noi

Mercedes-Benz ar putea renunţa definitiv la motorizările V12 pentru SL

Modelele Mercedes-Benz SL600 şi SL65 AMG au fost eliminate din oferta constructorului. Acestea ar putea fi echipate cu V8-uri odată cu debutul noii generaţii de SL.
Marti, 24 Mai 2011 | Modele noi

Mercedes-Benz SLC, viitorul rival al lui Porsche 911

Mercedes-Benz va dezvolta un nou model în baza viitorului SL. Acesta se va numi SLC şi va fi echipat cu un motor V8. Debutul este programat pentru 2014, anunţă Autocar.
Joi, 05 Mai 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu viitorul Mercedes SL decapotat

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale viitorului Mercedes-Benz SL cu acoperişul pliat.
Miercuri, 20 Aprilie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu noul Mercedes-Benz SL

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion cu noul Mercedes-Benz SL. Modelul va debuta în toamnă, la Frankfurt.
Miercuri, 30 Iunie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Imagini noi cu Mercedes-Benz SL

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, prima imagine cu interiorul prototipului viitorului Mercedes-Benz SL.
Luni, 31 Mai 2010 | Tuning

Prior Design a creat un pachet pentru Mercedes-Benz SL

Mercedes-Benz SL facelift a primit un pachet de tuning estetic de la casa Prior Design. Pachetul îi conferă un aspect mai agresiv, dar performanţele motorului au rămas la acelaşi nivel.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, fotospion, SL, Mercedes SL, Mercedes-Benz SL
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru