Mini Clubman

Marti, 03 Ianuarie 2012 | Modele noi

Mini ar putea aduce la Geneva un vehicul comercial

Mini pregăteşte un model de nişă care ar putea transforma transportul mărfurilor într-o distracţie: un vehicul comercial bazat pe Clubman, anunţat de nemţii de la AMS.
Marti, 12 Iulie 2011 | Video

"Maşina cu 300 de muzicuţe" - o nouă reclamă trăznită, marca Mini

Divizia de publicitate Mini din Noua Zeelandă a gândit o reclamă trăznită pentru Clubman. De modelul britanic au fost lipite 300 de muzicuţe, care au susţinut un mini concert în mişcare.
Marti, 21 Iunie 2011 | Autoipoteze

Viitoarea generaţie Mini va avea şi o variantă cu cinci uşi

Înlocuitorul actualului Mini, propus să se lanseze pe piaţă la finele lui 2012, se pregăteşte să introducă pe piaţă şi un derivat ceva mai cuminte, cu cinci uşi.
Miercuri, 20 Octombrie 2010 | Autoipoteze

Mini pregăteşte doi fraţi pentru Countryman: Moke şi Canyon

Mini ar putea extinde gama sa de vehicule cu tracţiune integrală. Britanicii îşi doresc un urmaş al celebrului Moke, dar şi un crossover coupe 4x4.
Miercuri, 28 Aprilie 2010 | Autoipoteze

Fiat pregateste revenirea lui 500 Estate Giardiniera

Fiat va lansa anul viitor doua noi variante de caroserie ale modelului 500, un hatchback cu cinci usi si un break. Acesta din urma ar marca revenirea vechiului 500 Giardiniera.
Miercuri, 10 Februarie 2010 | Video

VIDEO: Reclama amuzanta pentru Mini Clubman

Mini incearca sa promoveze actualul Clubman cu o reclama caracteristica, care pastreaza o doza de umor. Mesajul clipului publicitar trimite cu gandul la spatiu interior.
Luni, 01 Februarie 2010 | Reportaj

REPORTAJ: Am vazut pe viu nou Opel Meriva

Automarket a avut ocazia de a diseca noua generatie Opel Meriva pe masa de operatii a uzinei din Russelsheim. Prezentarea statica a dezvaluit secretele modelului asteptat sa debuteze oficial la Geneva.
Luni, 14 Decembrie 2009 | Modele noi

Un hotel din Hong Kong are doua exemplare exclusive Mini

Mini a construit doua exemplare speciale ale lui Cooper S Clubman pentru aniversarea de 81 de ani a hotelului Peninsula din Hong Kong. Acestea beneficiaza de ornamente si echipamente speciale.
Joi, 26 Noiembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Mini testeaza versiunile diesel ale lui Cooper S si Clubman S

Mini va oferi versiuni mai puternice ale motoarelor diesel din gama sa pe modelele Cooper S Diesel si Clubman S Diesel, testate de catre inginerii germani. Automarket va prezinta primele fotografii spion ale acestor modele.

Tag-uri similare

Mini, fotospion, diesel, Mini Cooper, Cooper, Clubman, Cooper S, Mini Clubman, Mini Cooper S, Opel Zafira
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru