Un hotel din Hong Kong are doua exemplare exclusive Mini

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 14.12.2009
Mini a construit doua exemplare speciale ale lui Cooper S Clubman pentru aniversarea de 81 de ani a hotelului Peninsula din Hong Kong. Acestea beneficiaza de ornamente si echipamente speciale.

Hotelul Peninsula din Hong Kong beneficiaza de doua exemplare ceva mai speciale ale lui MINI Cooper S Clubman. Flota de 14 Rolls-Royce Phantom cu ampatament marit si un Rolls-Royce Phantom II din 1934 a fost marita cu doua exemplare Mini Cooper S Clubman pentru un plus de exclusivitate si diversitate. Cele doua exemplare Mini au fost achizitionate pentru a sarbatori cea de-a 81-a aniversare a hotelului Peninsula.

Modelele vor servi clientilor hotelului care vor merge la cumparaturi in orasul din port. Interiorul si exteriorul celor doua modele Mini beneficiaza de elemente de design exclusive, specificatiile si designul celor doua exemplare fiind realizate in urma unui proiect in care conducerea hotelului Peninsula si echipa de design Mini au lucrat indeaproape. Nuanta exterioara aleasa pentru cele doua masini a fost Brewster Peninsula Green , iar portierele au fost inscriptionate cu blazonul hotelului. Pragurile laterale sunt iluminate, iar cele doua modele au fost echipate cu portbagaj exterior, care este tapitat cu piele de calitate pentru a nu zgaria cumparaturile clientilor in timpul transportului.

Mini Clubman are un ampatament cu opt centimetri mai mare fata de standard in editia creata special pentru Hotelul Peninsula din Hong Kong.

Spatiul suplimentar este destinat pasagerilor din spate, care beneficiaza si de frigider si de o conexiune iPod care le permite sa asculte propria muzica in timp ce merg la cumparaturi.

Via | MotoringFile

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru