Modele noi Mercedes

Marti, 07 Februarie 2012 | Modele noi

Divizia AMG de la Mercedes nu va dezvolta un diesel de performanţă

Nemţii de la AMG au anunţat că nu se vor lupta cu rivalii de la BMW M pe segmentul diesel-urilor de performanţă. Deşi au dezvoltat un asemenea model în trecut, cei de la AMG spun că un diesel de performanţă aduce prea multe compromisuri.
Vineri, 03 Februarie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz A-Klasse, prima imagine neoficială a noului model

Noua generaţie Mercedes-Benz A-Klasse a fost surprinsă nedeghizată pe un drum din Insulele Canare. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Geneva.
Luni, 16 Ianuarie 2012 | Autoipoteze

Viitorul Mercedes-Benz S-Klasse ar putea primi şi o versiune decapotabilă

Mercedes-Benz va lansa noul S-Klasse în 2013, modelul urmând să fie oferit în şase versiuni, printre care şi o decapotabilă cu patru locuri inspirată de conceptul Ocean Drive.
Vineri, 13 Ianuarie 2012 | O lume nebuna

Gafă Mercedes: germanii au pus sigla mărcii pe bereta lui Che Guevara în prezentarea de la CES 2012

Cei de la Mercedes-Benz au folosit imaginea lui Che Guevara într-o prezentare din cadrul standului lor de la CES 2012. Constructorul german şi-a cerut astăzi scuze tuturor celor pe care i-au ofensat.
Miercuri, 14 Decembrie 2011 | Modele noi

Mercedes-Benz SL - primele imagini oficiale

Noua generaţie a lui Mercedes-Benz SL a fost prezentată pe internet în mod oficial. Debutul public are loc la Salonul Auto de la Detroit.
Marti, 13 Decembrie 2011 | Modele noi

Primele imagini ale noului Mercedes-Benz SL

Noul Mercedes-Benz SL a fost deconspirat prin publicarea unor pagini scanate din broşura noului model pe un portal al pasionaţilor de automobile germane.
Marti, 29 Noiembrie 2011 | Concepte

Mercedes Aero Trailer Concept, cea mai aerodinamică semiremorcă

Divizia de camioane a celor de la Mercedes-Benz a dezvoltat o semiremorcă aerodinamică. Aceasta ajută la economisirea a 2.000 de litri de carburant la fiecare 150.000 de kilometri parcurşi.
Joi, 24 Noiembrie 2011 | Modele noi

Versiunea de serie a lui Infiniti Etherea va fi bazată pe Mercedes A-Klasse

Infiniti va utiliza platforma MFA de la Mercedes-Benz pentru a dezvolta versiunea de serie a lui Etherea. Platforma a fost aleasă pentru rafinamentul şi performanţele sale dinamice.
Miercuri, 05 Octombrie 2011 | Modele noi

Mercedes SLC, confirmat oficial

Şeful departamentului de dezvoltare de la AMG a confirmat faptul că SLS AMG va avea un frate mai mic. Modelul va debuta în termen de patru ani şi va avea un preţ de pornire de 80.000 de euro.
Miercuri, 28 Septembrie 2011 | Industrie

Mercedes a demarat producţia noului B-Klasse

Uzina Mercedes-Benz din Rastatt a început producţia celei de-a doua generaţii a lui B-Klasse. Modelul are un preţ de pornire de 26.000 de euro pe piaţa din Germania.
Luni, 01 August 2011 | Modele noi

Mercedes-Benz ar putea renunţa definitiv la motorizările V12 pentru SL

Modelele Mercedes-Benz SL600 şi SL65 AMG au fost eliminate din oferta constructorului. Acestea ar putea fi echipate cu V8-uri odată cu debutul noii generaţii de SL.
Luni, 01 August 2011 | Industrie

Şeful Daimler: "Mercedes ar trebui să fie numărul unu la vânzări"

Dieter Zetsche, şeful Daimler, a emis un mesaj de motivare a angajaţilor în vederea creşterii vânzărilor Mercedes-Benz în cea de-a doua jumătate a anului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 Iulie 2011 | Modele noi

Informaţii noi despre viitorul Mercedes B-Klasse

Mercedes a dezvăluit detalii noi despre viitorul B-Klasse, model care va debuta în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.
Joi, 07 Iulie 2011 | Modele noi

Primele imagini ale lui Mercedes-Benz C63 AMG Coupe în versiunea Black Series

Versiunea Black Series a lui Mercedes-Benz C63 AMG Coupe a fost surprinsă pe Circuitul Paul Ricard în cadrul unei sesiuni de test drive. Modelul oferă patru locuri, premieră pentru o versiune Black Series.
Luni, 20 Iunie 2011 | Modele noi

Mercedes pregăteşte un rival pentru BMW X6

O sursă din cadrul Mercedes-Benz a anunţat că marca va lansa un rival pentru BMW X6 în 2014. Modelul se va numi GLS şi va fi construit şi în versiune AMG.
Miercuri, 15 Iunie 2011 | General

Un pilot Mercedes va încerca să doboare recordul mondial de drift

Un pilot va încerca să parcurgă aproximativ trei kilometri în derapaj continuu la bordul unui model AMG de la Mercedes-Benz în cadrul evenimentului Mercedes-Benz World din acest weekend.
Miercuri, 08 Iunie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Iată noul Mercedes-Benz ML

Cei de la Mercedes-Benz au dezvăluit galeria foto completă a noului ML. Debutul noii generaţii ML va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt.
Marti, 07 Iunie 2011 | Modele noi

Primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz ML

Primele imagini ale viitorului Mercedes-Benz ML echipat cu pachetul AMG au fost publicate pe internet de o sursă anonimă. SUV-ul de la Mercedes prezintă o îmbunătăţire majoră la nivel estetic.
Marti, 31 Mai 2011 | Industrie

Mercedes a livrat peste 500.000 de unităţi E-Klasse

Actuala generaţie a lui Mercedes-Benz E-Klasse aniversează livrarea a peste 500.000 de unităţi în doi ani de la debutul pe piaţă. Generaţia precedentă s-a vândut în 1.6 milioane unităţi.
Marti, 24 Mai 2011 | Modele noi

Mercedes-Benz SLC, viitorul rival al lui Porsche 911

Mercedes-Benz va dezvolta un nou model în baza viitorului SL. Acesta se va numi SLC şi va fi echipat cu un motor V8. Debutul este programat pentru 2014, anunţă Autocar.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, modele noi Mercedes
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru