Noutati Mini

Joi, 25 Iulie 2013 | FRANKFURT 2013

Mini Vision, conceptul care prefigurează noua generaţie Mini

Mini a dezvelit conceptul Vision, care prefigurează design-ul viitorului hatchback al mărcii din Oxford. Hatchback-ul păstrează alura retro şi o completează cu o infuzie de elemente moderne.
Luni, 27 Mai 2013 | General

Roberto Cavalli a personalizat un Mini Paceman pentru Life Ball 2013

Mini s-a implicat din nou într-o acţiune caritabilă, donând un Paceman în vedererea decorării acestuia de Roberto Cavalli şi vânzarea acestuia în cadrul unei licitaţii.
Luni, 01 Aprilie 2013 | Tehnologie

Glume de 1 aprilie: Mini lansează o aplicaţie de matrimoniale pentru clienţii săi

Englezii de la Mini nu puteau lipsi din "hora" glumelor de 1 Aprilie. Aceştia au anunţat dezvoltarea unei funcţii de dating în cadrul gamei de aplicaţii Mini Connected.
Vineri, 29 Martie 2013 | Intern

Proleasing Motors, un nou dealer BMW şi Mini în Ploieşti

România are un nou dealer al mărcilor BMW şi Mini, Proleasing Motors, localizat în Ploieşti. Complexul integrează atât un showroom, cât şi un service, realizat în urma unei investiţii de 2.5 milioane de euro.
Miercuri, 12 Decembrie 2012 | GENEVA 2013

Mini Paceman John Cooper Works, primele imagini oficiale

Primele imagini ale versiunii John Cooper Works a lui Mini Paceman au fost publicate pe internet. Modelul prezintă tratamentul clasic aplicat versiunilor JCW şi dezvoltă 218 CP.
Luni, 10 Decembrie 2012 | General

Record Guinness pentru Mini: Cea mai lungă listă pentru Moş Crăciun

Englezii de la Mini au stabilit un nou record mondial, la fel de neobişnuit precum anteriorul: cea mai lungă listă pentru Moş Crăciun, care avea peste 75.000 de dorinţe.
Luni, 10 Decembrie 2012 | Intern

Mini Paceman, în România de la 25.234 euro

Mini a anunţat preţurile noului Paceman pentru piaţa din România. Cea mai ieftină versiune, 1.6 Cooper, pleacă de la 25.234 euro cu TVA inclus. Versiunea de top pleacă de la 32.674 euro cu TVA inclus.
Vineri, 21 Septembrie 2012 | Autoipoteze

Mini ar putea construi un sedan, un model sport şi încă un crossover

Englezii de la Mini se gândesc la extinderea gamei. Printre potenţialele modele noi se anunţă o berlină, un model sport şi încă un crossover.
Vineri, 14 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mini Paceman, galerie foto completă şi informaţii noi

Mini a prezentat primele imagini fără camuflaj ale lui Paceman, versiunea coupe a lui Countryman. Acesta va debuta la Salonul Auto de la Paris.
Luni, 10 Septembrie 2012 | General

Mini, ales cel mai bun model britanic al tuturor timpurilor de cititorii revistei Autocar

Cititorii Autocar au fost rugaţi să aleagă cea mai reuşită maşină britanică lansată vreodată. Între Jaguar E-Type, Range Rover şi multe modele celebre, englezii au ales prima generaţie Mini.
Sambata, 08 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mini Countryman JCW, cea mai sportivă versiune a SUV-ului englezesc

Mini aduce la Paris primul model din gama JCW cu patru uşi şi cu tracţiune integrală - Countryman John Cooper Works. Acesta are 218 CP, consumă 7.4 litri la sută şi are nevoie de 7 secunde pentru 0-100 km/h.
Joi, 28 Iunie 2012 | Industrie

BMW ar putea produce maşini la o fostă fabrică Mitsubishi

Uzina NedCar din Olanda, singura fabrică Mitsubishi din Europa, ar putea fi utilizată de BMW Group pentru producţia de modele Mini.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 14 Iunie 2012 | Concepte

Mini Rocketman Concept a primit o nouă evoluţie

Mini a prezentat o nouă galerie foto a conceptului Rocketman, care a primit o caroserie modificată şi un design schimbat, inspirat de modelele clasice din gama sa şi de steagul Regatului Unit.
Marti, 29 Mai 2012 | Autoipoteze

Viitorul hatchback de la Mini ar putea fi oferit şi într-o versiune cu cinci uşi

Mini ar putea oferi şi o versiune cu cinci uşi a celebrului său hatchback odată cu noua generaţie. Modelul ar păstra forma şi ideea de bază a modelului, portierele fiind singurele elemente care vor fi redimensionate.
Miercuri, 14 Martie 2012 | Autoipoteze

Mini Countryman ar putea primi şi o versiune coupe

Conceptul Mini Paceman ar putea deveni versiunea coupe a lui Countryman, anunţă Car and Driver. Modelul este aşteptat să debuteze în 2014.
Marti, 03 Ianuarie 2012 | Modele noi

Mini ar putea aduce la Geneva un vehicul comercial

Mini pregăteşte un model de nişă care ar putea transforma transportul mărfurilor într-o distracţie: un vehicul comercial bazat pe Clubman, anunţat de nemţii de la AMS.
Miercuri, 14 Decembrie 2011 | Modele noi

Mini Countryman John Cooper Works, primele imagini oficiale

Countryman va primi şi o versiune John Cooper Works. Modelul debutează la Geneva în 2012, iar constructorul britanic a prezentat primele imagini ale respectivei versiuni.

Tag-uri similare

Mini, Mini Countryman, modele noi Mini, Countryman, noutati Mini, John Cooper Works, JCW, poze Mini, Mini Countryman JCW, Countryman JCW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru