Mini Countryman John Cooper Works, primele imagini oficiale

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 14.12.2011
Countryman va primi şi o versiune John Cooper Works. Modelul debutează la Geneva în 2012, iar constructorul britanic a prezentat primele imagini ale respectivei versiuni.

MINI a prezentat primele imagini oficiale ale lui Countryman John Cooper Works. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Geneva şi reprezintă cea mai sportivă iterare a lui Countryman. Potrivit primelor informaţii, modelul va dezvolta peste 220 CP. În prezent, un model John Cooper Works dezvoltă 211 CP şi 260 Nm, dar crossoverul celor de la Mini ar putea să beneficieze de un motor şi mai puternic.

Actuala versiune de top în gama Countryman este Cooper S ALL4. Respectivul model dezvoltă 184 CP şi 240 Nm şi beneficiază de tracţiune integrală permanentă. Există şi oversiune diesel, Cooper SD ALL4, care dezvoltă 143 CP şi 305 Nm. Ambele modele au un preţ de pornire re peste 29.900 euro, ceea ce înseamnă că versiunea John Cooper Works a lui Countryman va costa peste 30.000 de euro. Cel mai probabil, modelul va fi oferit în compania unei transmisii manuale cu şase trepte şi a unui sistem de tracţiune integrală permanentă ALL4.

Mini Countryman John Cooper Works va beneficia de un set de bare de protecţie faţă-spate restilizate, un set de praguri laterale şi un sistem de evacuare sport. Modelul va fi echipat şi cu un set de jante din aliaj de 18 inch.

Ca la fiecare versiune John Cooper Works, Countryman va primi o suspensie mai performantă şi un sistem de frânare revizuit. Suspensia va fi derivată din cea folosită de Countryman Cooper S, cu o gardă la sol redusă cu 10 milimetri. Barele anti-ruliu au un diametru de 23 milimetri pe faţă şi 17 milimetri pe spate, ceea ce ar trebui să ajute la sporirea manevrabilităţii.

Via | Autoblog.it

Comentarii (1)

  • the hep
    ce imi place ca e cu jante de tabla :D
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru