Noutati Toyota

Marti, 08 Aprilie 2014 | Industrie

Toyota experimentează în cea mai veche uzină a sa: oamenii au înlocuit roboţii pe unele posturi

În timp ce majoritatea constructorilor de automobile se concentrează pe extinderea automatizărilor, Toyota experimentează în cea mai veche uzină a sa cu muncă manuală pentru producţia unor piese complexe.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Modele noi

Inginerul-şef al lui Toyota Aygo: "Am dorit un design cât mai expresiv"

Noua generaţie a lui Toyota Aygo prezintă cel mai îndrăzneţ design din cel al tripletei realizate de PSA şi Toyota. Inginerul şef al proiectului Aygo promite mai mult rafinament şi o manevrabilitate de top.
Marti, 11 Martie 2014 | Tehnologie

Toyota va beneficia de motoare SkyActiv de la Mazda

Toyota şi Mazda vor colabora începând cu anul 2015, titrează Automotive News. Mazda le va furniza celor de la Toyota motorizări SkyActiv pentru viitoarea lor subcompactă, pe care ar putea să o dezvolte pe platforma înlocuitorului lui Mazda2.
Miercuri, 26 Februarie 2014 | Industrie

Şeful de design de la Toyota va conduce marca Lexus

Tokuo Fukuichi, şeful departamentului de design al mărcilor Toyota, Lexus şi Scion, a fost numit preşedinte al mărcii Lexus.
Luni, 13 Ianuarie 2014 | Concepte

Toyota FT-1 Concept, succesorul spiritual al lui Supra, ne prezintă un potenţial model de serie

Toyota a prezentat la standul său de la Detroit conceptul FT-1, care prefigurează un potenţial succesor al lui Supra. Până la apariţia acestuia, o versiune virtuală a lui FT-1 va fi disponibilă gratuit pentru jucătorii lui Gran Turismo 6.
Luni, 16 Decembrie 2013 | Tehnologie

Toyota: "Sistemele de asistenţă a şoferului sunt viitorul automobilului"

Reprezentanţii Toyota spun că vehiculele autonome sunt departe de realitate, fiind mai importantă introducerea în serie a sistemelor de asistenţă a şoferului, care să prevină accidentele.
Marti, 05 Noiembrie 2013 | Concepte

Toyota FV2 Concept, vehiculul care prevesteşte viitorul mărcii

Toyota va prezenta un nou concept de mobilitate personală la Salonul Auto de la Tokyo. Vorbim despre FV2, un vehicul cu un singur loc şi cu trei roţi, care renunţă la volan în favoarea unei alte soluţii de manevrare.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | Modele noi

Şeful Aston Martin: "Am renunţat la Cygnet pentru că Toyota va renunţa la iQ"

Ulrich Bez, CEO-ul Aston Martin, spune că Toyota va renunţa la iQ în 2014, de unde şi motivul eliminării modelului Cygnet din propria gamă. Reprezentanţii Toyota au negat această informaţie.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Industrie

Toyota şi PSA reduc producţia la fabrica lui 107, C1 şi Aygo

Toyota şi PSA au decis să reducă producţia la uzina din Cehia, responsabilă pentru modelele 107, C1 şi Aygo pentru a se alinia la cererea înregistrată pentru cele trei citadine.
Marti, 01 Octombrie 2013 | General

Toyota a redevenit cel mai valoros brand auto din lume

Ediţia 2013 a clasamentului Branz Top 100 realizat de Millward Brown a readus Toyota pe primul loc la categoria Auto, după ce BMW câştigase titlul din 2012.
Joi, 19 Septembrie 2013 | Intern

Preţuri Toyota Auris break în România: start de la 16.967 euro

Toyota a anunţat preţurile versiunii break a noului Auris. Versiunea de bază a modelului, echipată cu motorizarea VVT-i de 1.33 litri, pleacă de la 16.967 euro cu TVA inclus.
Luni, 26 August 2013 | Autoipoteze

Toyota GT86 ar putea primi un motor de 2.5 litri şi 255 CP

Tetsuya Tada, inginerul şef al proiectului GT86, a declarat că modelul ar putea primi o versiune de 255 CP, motorizată de un boxer de 2.5 litri. Noua motorizare ar putea fi introdusă în 2015.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 01 August 2013 | Modele noi

Toyota GT86 nu va primi o versiune decapotabilă de serie

Toyota nu va construi o versiune decapotabilă a lui GT86, informează Automotive News. Mai mult decât atât, constructorul nu va produce o versiune turbo a modelului respectiv.
Luni, 29 Iulie 2013 | Industrie

Toyota a fost lider de vânzări la nivel mondial în prima jumătate a anului

Toyota a fost cel mai bine vândut constructor de automobile în primele şase luni ale anului curent, deşi vânzările sale au scăzut iar concurenţa a avut rezultate pozitive de vânzări.
Marti, 02 Iulie 2013 | Modele noi

Toyota va lansa în 2014 un model cu zero emisii de carbon şi 480 kilometri autonomie

Toyota va lansa în 2014 un model de serie alimentat cu hidrogen, care va avea o autonomie de 480 kilometri, anunţă cei de la Bloomberg.
Vineri, 14 Iunie 2013 | Modele noi

Toyota GT86 TRD Griffon, o versiune de competiţie a modelului japonez, vine la Goodwood

Toyota va prezenta la Goodwood o versiune modificată pentru competiţii a lui GT86. Aceasta se numeşte GT86 TRD Griffon Project şi a fost expusă şi la Salonul Auto de la Tokyo.
Luni, 10 Iunie 2013 | Autoipoteze

Următoarea generaţie a lui Toyota Prius păstrează design-ul şi primeşte un interior nou

A patra generaţie a lui Toyota Prius va păstra forma care a consacrat modelul, dar ar putea primi un interior modificat semnificativ, inspirat din cel al lui Lexus CT200h.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Modele noi

Toyota Corolla a primit o nouă generaţie - primele imagini şi informaţii

Toyota a prezentat imaginile oficiale ale noii generaţii Corolla. Modelul a ajuns la cea de-a 11-a generaţie şi are peste 39 de milioane de unităţi vândute în 47 de ani.
Miercuri, 24 Aprilie 2013 | Concepte

Toyota ME.WE Concept, vehiculul electric futurist cu caroserie din plastic

Toyota a prezentat astăzi un nou concept, numit ME.WE, care reprezintă un vehicul electric cu caroserie din polipropilenă, realizat împreună cu un designer vizionar.
Miercuri, 17 Aprilie 2013 | Industrie

Toyota a depăşit pragul de cinci milioane de maşini hibride vândute

Toyota a anunţat că a vândut peste cinci milioane de vehicule hibride de la începerea comercializării acestei categorii de modele.

Tag-uri similare

Toyota, Frankfurt, Salonul Auto Frankfurt, modele noi Toyota, Toyota Prius, Salon Auto Frankfurt, Frankfurt 2011, noutati Toyota, Avensis, Prius facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru