Noutati Toyota

Miercuri, 11 Aprilie 2012 | Tuning

Scion FR-S, fratele american al lui Toyota GT-86, a fost transformat în roadster

Cartel Customs, un tuner din California, a transformat coupe-ul japonez Scion FR-S într-un roadster. Modelul a renunţat la locurile din spate în favoarea unui aspect agresiv.
Miercuri, 07 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: GT-86, vedeta standului Toyota

Standurile Toyota și Lexus de la Geneva au prezentat o serie de modele hibride de serie, alături de conceptele hibride FCV-R, FT-Bh și Lexus LF-LC.
Marti, 28 Februarie 2012 | Modele noi

Toyota Prius Plug-in are un consum mixt de 2.1 litri la sută

Toyota a anunţat consumul oficial al lui Prius Plug-in Hybrid în ciclul mixt conform normelor Uniunii Europene. Acesta este de 2.1 litri la sută în modul PHEV şi urcă la 3.7 litri la sută cu bateria descărcată.
Vineri, 03 Februarie 2012 | Modele noi

Toyota GT-86: mai scump cu 10.000 de euro la noi decât în Japonia

Toyota a anunţat că noul GT-86 va costa echivalentul a 19.900 euro cu pe piaţa din Japonia, în timp ce preţul de pornire al modelului va fi apropiat de 30.000 euro în Europa.
Marti, 24 Ianuarie 2012 | Modele noi

Toyota lucrează la un motor turbo cu patru cilindri şi injecţie directă

Toyota şi Gazoo Racing lucrează la dezvoltarea unui nou propulsor pe benzină pentru viitoarele modele ale constructorului nipon. Unitatea va fi supraalimentată şi va avea injecţie directă.
Luni, 23 Ianuarie 2012 | Tehnologie

Toyota ar putea renunţa la metalele rare utilizate de motoarele hibrizilor

Cei de la Toyota spun că au găsit o soluţie pentru a renunţa la neodymium şi dysprosium, două metale rare necesare vehiculelor hibride şi electrice. Noua tehnologie este mai prietenoasă cu mediul şi va debuta peste doi ani.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | Concepte

Toyota NS4 prezintă viitoarea direcţie de design a mărcii nipone

Toyota a adus la Detroit conceptul unei berline hibride ce poate fi încărcată de la priză. Modelul se numeşte NS4 şi prefigurează viitoarea direcţie de design a mărcii nipone.
Miercuri, 21 Decembrie 2011 | Modele noi

Toyota va dezvolta modelele mici din gamă în Europa

Toyota urmează exemplul altor constructori asiatici şi îşi mută departamentul de dezvoltare a noilor modele mici în Europa.
Marti, 20 Decembrie 2011 | Concepte

Toyota NS4 Plug-in Hybrid Concept debutează la Detroit

Toyota a prezentat o imagine teaser a conceptului NS4 pe care îl va aduce la Salonul Auto de la Detroit. Modelul este un prototip şi reprezintă un model plug-in hybrid avansat.
Marti, 13 Decembrie 2011 | Industrie

Toyota: Prea multe Prius-uri ar putea strica imaginea mărcii

Oficialii Toyota se tem că popularitatea modelului Prius ar putea afecta imaginea mărcii care l-a creat. Modelul ar putea primi propria sa sub-marcă pentru a evita problemele de imagine.
Vineri, 02 Decembrie 2011 | Industrie

OFICIAL: BMW va furniza motoare diesel pentru Toyota şi primeşte în schimb sisteme hibride

BMW şi Toyota au oficializat parteneriatul lor. Nemţii vor furniza motoare diesel, iar japonezii vin cu tehnologie hibridă. Primele motoare BMW debutează în gama Toyota în 2014.
Luni, 28 Noiembrie 2011 | Concepte

Toyota Fun-Vii a debutat la Tokyo

Toyota a prezentat conceptul Fun-Vii la Salonul Auto de la Tokyo. Fun-Vii este un acronim pentru "Fun-Vehicle interactive internet".
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 14 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Toyota Prius facelift a debutat la Frankfurt

Toyota a lansat la Frankfurt facelift-ul lui Prius fără prea mult fast. Modelul primeşte materiale noi la interior, un exterior schimbat subtil şi un sistem multimedia nou.

Tag-uri similare

Toyota, Frankfurt, Salonul Auto Frankfurt, modele noi Toyota, Toyota Prius, Salon Auto Frankfurt, Frankfurt 2011, noutati Toyota, Avensis, Prius facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru