Toyota Prius facelift a debutat la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 14.09.2011
Toyota a lansat la Frankfurt facelift-ul lui Prius fără prea mult fast. Modelul primeşte materiale noi la interior, un exterior schimbat subtil şi un sistem multimedia nou.

Toyota a adus la Frankfurt şi facelift-ul lui Prius. Modelul nu a fost anunţat printre premierele mărcii nipone, de unde şi lipsa de atenţie pentru acest exponat. Alături de el a debutat şi versiunea Plug-in a lui Prius, precum şi Prius Plus şi Avensis facelift. În cazul lui Prius facelift, vorbim de mici modificări la nivelul design-ului interior şi exterior, precum şi introducerea unui sistem multimedia nou. Toate aceste modificări îl fac pe Prius mai competitiv, în contextul în care Honda i-a făcut un facelift lui Insight, iar cei de la Opel pregătesc lansarea lui Ampera pe mai multe pieţe din Europa.

La nivelul exteriorului, modificările constau într-o bară faţă redesenată, un set de blocuri optice cu lupe clare şi cu LED-uri revizuite şi lumini de zi cu LED-uri integrate în bara faţă. Totodată, oglinzile laterale sunt acum pliabile electric, iar blocurile optice au fost redesenate. În plus, clienţilor li se pune la dispoziţie o gamă împrospătată de jante de aliaj.

Interiorul lui Prius facelift a primit o nouă culoare, o gamă de tapiţerii nouă şi inserţii argintii pentru un plus de eleganţă.

Design-ul consolei centrale a fost revizuit, iar butonul de pornire are acum altă nuanţă. Afişajul multifuncţional are un eran Vacuum Flourescent Display, care promite să ofere o imagine mai clară, care poate simula obiecte 3D cu un plus de fidelitate.Echipamentele lui Prius sunt mai accesibile acum, spun cei de la Toyota. Între timp, modelul nu s-a schimbat deloc din punct de vedere tehnic, consumul mediu fiind tot de 3.9 litri la sută.

Via | Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru