Pierderi

Miercuri, 24 Iulie 2019 | Industrie

Daimler confirmă: pierderi de 1.2 miliarde de euro în al doilea trimestru din 2019, după un profit de 1.8 miliarde euro în aceeași perioadă de anul trecut

Daimler a înregistrat o pierdere netă de 1.2 miliarde de euro în al doilea trimestru al anului, confirmând informațiile preliminare pe care le publicase anterior. Rezultatul negativ a fost cauzat de chemările în service legate de airbag-urile Takata, precum și problemele cu emisiile diesel pentru mai multe modele Mercedes.
Vineri, 12 Iulie 2019 | Economic

Daimler estimează pierderi de 1.6 miliarde euro în al doilea trimestru din 2019: problemele cu Takata și emisiile diesel, printre cauze

Daimler a anunțat investitorii că se așteaptă la pierderi de 1.6 miliarde de euro în al doilea trimestru din 2019. Cauzele invocate de nemți sunt chemările în service legate de airbag-urile Takata, precum și problemele cu emisiile diesel pentru mai multe modele Mercedes.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Industrie

JLR renunță la noul Range Rover SV Coupe, la doar un an după lansare: producția este prea costisitoare, în contextul crizei grupului britanic

Grupul Jaguar Land Rover a anunțat că va înceta producția lui Range Rover SV Coupe, deși modelul fusese lansat în urmă cu doar un an. Producția celor 999 de exemplare este considerată prea costisitoare, în contextul pierderilor uriașe din 2018 și pe fondul tăierilor de costuri pe care le pregătește JLR.
Marti, 12 Februarie 2019 | Economic

Jaguar Land Rover caută finanțare după pierderile uriașe din 2018: grupul britanic are nevoie de un miliard de dolari în următorul an

Grupul Jaguar Land Rover are nevoie de un miliard de dolari în următoarele 14 luni pentru diferite cheltuieli și pentru finanțarea investițiilor în viitoarele sale mașini electrice. Anunțul vine după ce, în ultimele 3 luni din 2018, JLR a pierdut aproape 4 miliarde de euro din cauza scăderii vânzărilor și a incertitudinilor legate de Brexit.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Economic

Încă o lovitură pentru Jaguar Land Rover: grupul a avut pierderi de aproape 4 miliarde de euro în ultimele 3 luni din 2018

Grupul Jaguar Land Rover a raportat pierderi de aproape 4 miliarde de euro în ultimele 3 luni ale anului trecut, continuând declinul accelerat din 2018. JLR anunțase recent că va concedia 4.500 de angajați din Marea Britanie pentru a reduce costurile și pierderile.
Vineri, 25 Ianuarie 2019 | Industrie

Ford estimează pierderi de un miliard de dolari în cazul unui Brexit fără acord: “Sperăm să nu se întâmple, dar trebuie să ne pregătim pentru orice”

Ford a estimat pierderi de până la un miliard de dolari în cazul în care Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană fără un acord comercial. Impactul Brexit asupra Ford va fi de cel puțin 500 de milioane de dolari, conform calculelor constructorului.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Industrie

Ultimatum pentru Bentley de la VW: britanicii au cel mult 2 ani să devină profitabili

Principalii acționari ai grupului Volkswagen au transmis un ultimatum către Bentley. Constructorul britanic are cel mult doi ani să scape de pierderi și să treacă pe profit, altfel va suporta consecințele. Numai că, deocamdată, șefii VW nu au spus care vor fi eventualele consecințe.
Miercuri, 28 Noiembrie 2018 | Economic

Update: Carlos Ghosn neagă acuzațiile că ar fi transferat pierderi din investițiile sale financiare către Nissan

Carlos Ghosn, fostul președinte de la Nissan, neagă acuzațiile că ar fi transferat pierderile din investițiile financiare către producătorul auto, pentru a evita să suporte chiar el pierderi de milioane de dolari. Anunțul a fost făcut de avocatul său.
Marti, 20 Noiembrie 2018 | Economic

Bentley, puternic afectat de noul standard de emisii: “Impactul WLTP a fost aproape catastrofal”

Bentley a întârziat pregătirea modelelor sale pentru noul standard de emisii WLTP în Europa, iar problemele cauzate de acest lucru au fost “aproape catastrofale”, potrivit lui Adrian Hallmark, CEO-ul constructorului britanic.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Economic

Mazda a înregistrat pierderi din cauza vânzărilor slabe din ultimele luni: producția a fost afectată temporar de inundațiile din Japonia

Mazda a avut pierderi pe trimestrul al treilea din acest an, unul dintre motive fiind întreruperea temporară a producției ca urmare a inundațiilor din Japonia ce au afectat activitatea constructorului nipon.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Economic

Jaguar Land Rover ia măsuri după un trimestru dezastruos, cu pierderi de 100 de milioane de lire: “Vom reduce costurile și vom continua să facem economii”

Jaguar Land Rover pregătește un plan de redresare financiară, după ce a raportat pierderi de peste 100 de milioane de lire sterline în trimestrul al treilea din 2018. Grupul britanic speră că reducerea costurilor și lansarea noilor modele vor readuce compania pe linia de plutire.
Joi, 02 August 2018 | Economic

Grupul Jaguar Land Rover, afectat de scăderea vânzărilor diesel în Europa: pierderi de 236 de milioane de euro în ultimele 3 luni

Jaguar Land Rover a raportat pierderi semnificative în ultimele trei luni, unul dintre motivele invocate fiind scăderea vânzărilor diesel în Europa. Astfel, grupul britanic a pierdut circa 236 de milioane de euro în trimestrul precedent.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 03 Mai 2018 | Economic

Tesla a raportat pierderi uriașe de 785 milioane de dolari pe primul trimestru: producția Model 3, în continuare departe de obiectiv

Tesla a publicat rezultatele financiare pentru primele trei luni din 2018, iar documentele arată pierderi de circa 785 de milioane de dolari. Producția lui Model 3 a ajuns la 2.270 de unități pe săptămână, dar este încă departe de obiectivul de 5.000 de unități anunțat de Elon Musk.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | Industrie

Pierderi de un miliard de euro la Opel în 2017, anunțate de presa germană: compania neagă informația

Opel ar fi înregistrat pierderi uriașe de un miliard de euro în 2017, potrivit unor informații vehiculate de presa germană, însă reprezentanții companiei au negat aceste cifre.
Joi, 02 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Perioadă neagră pentru Tesla: americanii amână pentru martie obiectivul de a produce 20.000 de unități Model 3 pe lună

Tesla a raportat cele mai mari pierderi din istorie și a anunțat că amână pentru martie 2018 obiectivul de a produce 20.000 de unități Model 3 pe luna, ca urmare a unor probleme la fabrica de baterii.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Economic

Pentru prima oară în peste 15 ani, Volkswagen Group se așteaptă la pierderi într-un sfert de an

Grupul Volkswagen se pregătește să anunțe prima sa pierdere într-un sfert de an din ultimii 15 ani, titrează Bloomberg citând mai mulți analiști din industria auto.
Vineri, 11 Ianuarie 2013 | Industrie

Experţii din industrie: "Fiat şi PSA vor fi constructorii cu cele mai mari pierderi în 2013"

Fiat şi PSA Peugeot-Citroen vor fi concernele cu cele mai mari pierderi în anul 2013,estimează experţii din industrie citaţi de Automotive News.
Vineri, 27 August 2010 | Industrie

Spyker a pierdut 139 de milioane de euro în prima jumătate a anului

Deţinătorii mărcii Saab, olandezii de la Spyker Cars B.V., au anunţat că au înregistrat pierderi de 139 de milioane de euro în primele şase luni ale lui 2010.
Miercuri, 17 Februarie 2010 | Economic

Renault a pierdut peste trei miliarde de euro in 2009

Desi a reusit sa isi reduca costurile cu 17% in 2009, Renault a pierdut 3.125 miliarde de euro in decursul anului trecut, jumatate din aceasta suma fiind pierduta de subsidiarele Renault.
Marti, 24 Noiembrie 2009 | Economic

GM a pierdut 5100 de dolari pentru fiecare exemplar Saab vandut

General Motors a inregistrat pierderi de 5100 de dolari pentru fiecare model Saab vandut incepand cu anul 2000, atunci cand acestia au preluat in totalitate constructorul suedez.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Toyota, Nissan, Fiat, Volvo, GM, vanzari, General Motors, productie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru