Polestar

Vineri, 30 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Al doilea recall pentru Polestar 2 într-o singură lună: aproape 4.600 de unități, rechemate în service pentru o problemă la invertor

Polestar a anunțat al doilea recall într-o singură lună pentru sedanul electric Polestar 2. De data aceasta, aproape 4.600 de unități vor fi rechemate în service din cauza unei defecțiuni la invertor.
Marti, 27 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Geely vrea să construiască o fabrică nouă pentru brandul Polestar: capacitate anuală de 30.000 de mașini electrice

Chinezii de la Geely vor să construiască o fabrică nouă pentru brandul Polestar, care să aibă o capacitate anuală de 30.000 de mașini electrice, potrivit unor surse din cadrul companiei.
Duminica, 11 Octombrie 2020 | Modele noi

Polestar 2 va primi o versiune cu un singur motor și autonomie mai mare: lansarea este programată pentru 2021

Sedanul electric Polestar 2 va fi disponibil de anul viitor într-o versiune cu un singur motor și autonomie mai mare. În prezent, modelul are două motoare electrice și autonomie de 500 de kilometri.
Sambata, 03 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Polestar cheamă în service toate unitățile Polestar 2 produse până acum: problemă la software pentru 2.200 de mașini electrice

Polestar, brandul de performanță al celor de la Volvo, a anunțat un recall pentru toate exemplarele Polestar 2 produse până acum, din cauza unei probleme la software-ul sedanului electric. Potrivit informațiilor din presa suedeză, circa 2.200 de unități vor ajunge în service, după ce mai mulți clienți s-au plâns că mașinile au pierdut din putere și chiar s-au oprit în mers.
Luni, 28 Septembrie 2020 | Concepte

Polestar pregătește o versiune de serie pentru conceptul Precept: noul model va fi produs în China

Polestar a anunțat că dezvoltă o versiune de serie pentru Precept, conceptul ce fusese prezentat la începutul anului ca simplu reper de design pentru viitoarele modele ale mărcii. Polestar s-a răzgândit după feedback-ul pozitiv din partea publicului și spune că noul model va fi produs în China.
Miercuri, 12 August 2020 | Masini electrice si hibride

Șeful Polestar: “Ne gândim la listarea pe bursă, dar prioritatea este lansarea cu succes a sedanului electric Polestar 2”

Lansarea cu succes pe piață a sedanului electric Polestar 2 este prioritatea brandului de performanță al Volvo. Șeful constructorului susține că, pe termen mediu sau lung, intenția Polestar este să se listeze la bursă. Livrările Polestar 2 pentru clienții europeni vor începe în luna august.
Vineri, 26 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima serie de sedanuri electrice Polestar 2 a ajuns în Europa: livrările vor începe în august pentru clienții din Suedia și Norvegia

Polestar a anunțat că prima serie de sedanuri electrice Polestar 2 a sosit în Europa, în portul belgian Zeebrugge, iar livrările vor începe în luna august pentru clienții din Suedia și Norvegia. Livrările vor continua în acest an cu piețele din Belgia, Germania, Țările de Jos, Marea Britanie și Elveția.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Siguranta

Polestar 2 a fost testat cu succes pentru integritatea bateriei: livrările sedanului electric cu autonomie de 500 de kilometri încep în acest an

Polestar 2 a trecut recent cu succes printr-un test de siguranță al bateriei în cazul producerii unui accident, la scurt timp după startul producției de serie. Livrările sedanului electric vor începe în acest an.
Marti, 07 Aprilie 2020 | Concepte

Imagini noi cu Polestar Precept: "Conceptul anticipează direcția de design pentru viitoarele modele ale mărcii"

Polestar a publicat imagini noi cu conceptul Precept și afirmă că acesta anticipează "direcția de design pentru viitoarele modele ale mărcii".
Marti, 24 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Volvo a început producția primului model electric din grup: Polestar 2 este construit la uzina din Luqiao, China

Grupul Volvo sfidează pandemia de coronavirus și a început producția în China a primului său model electric, Polestar 2.
Marti, 25 Februarie 2020 | Concepte

Polestar a prezentat conceptul Precept: Grand Tourer electric cu camere video în loc de oglinzi și sistem de infotainment de 15 inch

Polestar a prezentat conceptul unui Grand Tourer electric numit Precept echipat cu camere video în loc de oglinzi, sistem de infotainment de 15 inch și materiale ecologice la interior.
Luni, 24 Februarie 2020 | Concepte

Încă un teaser pentru Polestar Precept: prezentarea oficială va avea loc în 25 februarie

Polestar a publicat un nou teaser cu noul concept Precept pe care îl va prezenta oficial în 25 februarie. Conceptul va include o nouă versiune a sistemului de infotainment dezvoltat împreună cu Google.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 Februarie 2020 | Concepte

Primul teaser cu Polestar Precept: noul concept va fi prezentat în 25 februarie

Polestar a publicat un teaser pentru noul concept Precept, care va include o nouă versiune a sistemului de infotainment dezvoltat împreună cu Google. Prezentarea oficială va avea loc în 25 februarie.
Marti, 03 Decembrie 2019 | Modele noi

Polestar 2 este cu un pas mai aproape de producția de serie: rivalul lui Tesla Model 3 va fi livrat clienților în 2020

Polestar, brandul de performanță al Volvo, a anunțat startul testelor de calitate pentru prototipurile modelului electric Polestar 2. Rivalul lui Tesla Model 3 va ajunge la clienți în prima jumătate a anului 2020.
Marti, 08 Octombrie 2019 | Modele noi

Noi detalii despre prețurile lui Polestar 2: clienții vor plăti 6.000 de euro pentru pachetul de performanță

Pachetul de performanță Performance Pack disponibil pentru Polestar 2 va avea un preț de 6.000 de euro pe piața europeană, care se adaugă la prețul de pornire de aproape 60.000 de euro al fastback-ului.
Joi, 03 Octombrie 2019 | Modele noi

Prețuri oficiale pentru Polestar 2, primul model electric de volum al brandului deținut de Geely: de la 58.800 de euro pentru ediția de lansare

Primul model electric de volum al mărcii Polestar va putea fi achiziționat inițial pe 6 piețe europene. Marca a anunțat prețurile de achiziție pentru ediția de lansare, care oferă toate dotările disponibile în caietul tehnic al modelului.
Marti, 27 August 2019 | Industrie

Polestar inaugurează prima sa fabrică: coupe-ul hibrid Polestar 1 va intra în producție până la sfârșitul lui 2019

Polestar a inaugurat prima sa fabrică, urmând ca producția coupe-ului hibrid Polestar 1 să înceapă în China până la sfârșitul acestui an. Primele livrări către clienți vor avea loc în următoarele 3-4 luni.
Miercuri, 05 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Ultimele teste cu Polestar 1: coupe-ul hibrid de 600 CP va intra în producție până la sfârșitul lui 2019

Polestar a anunțat că a început ultimele teste cu prototipurile Polestar 1, înainte de producția propriu-zisă. Primele exemplare ale coupe-ului hibrid de 600 CP vor intra în producție până la sfârșitul anului 2019.
Joi, 09 Mai 2019 | Industrie

Polestar a deschis un centru R&D în Marea Britanie: peste 60 de ingineri vor lucra la dezvoltarea viitoarelor modele electrice ale companiei

Polestar a inaugurat un centru de cercetare și dezvoltare în Marea Britanie, acolo unde peste 60 de ingineri vor lucra la dezvoltarea viitoarelor modele electrice ale constructorului.
Joi, 14 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

O nouă imagine teaser cu viitorul Polestar 2: modelul electric va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva

Polestar a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul model electric. Polestar 2 va avea un sistem de propulsie capabil să ofere 400 de cai putere, iar prezentarea oficială are loc în 27 februarie.

Tag-uri similare

Volvo, Polestar, Volvo C30 PCP, Volvo C30 Polestar Performance, Volvo C30 sportiv
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru