Range Rover

Duminica, 10 Iunie 2018 | Modele noi

Versiunea cu 3 uși a lui Range Rover Evoque a fost scoasă din producție: varianta cu 5 uși generează 95% din vânzări

Land Rover a eliminat din producție versiunea cu 3 uși a lui Range Rover Evoque ca urmare a vânzărilor slabe înregistrate.
Luni, 26 Martie 2018 | General

Range Rover Sport SVR ar putea avea o versiune mai ușoară: roll cage în locul banchetei din spate și un sistem nou de frânare

Range Rover Sport SVR ar putea primi o versiune ceva mai ușoară. Britanicii vor miza pe un roll cage în locul banchetei din spate și pe un sistem de frânare nou. În prezent, SUV-ul de performanță cântărește peste 2.300 de kilograme.
Duminica, 18 Martie 2018 | Modele noi

Detalii despre versiunea de performanță a lui Velar: modelul va prelua motorul V8 de 5.0 litri și ar putea deveni cel mai rapid SUV produs de constructorul britanic

SUV-ul Range Rover Velar va primi în scurt timp o versiune de performanță. Modelul este pregătit de divizia Special Vehicle Operations și, conform unor surse apropiate, va primi motorul V8 de 5.0 litri și 575 CP.
Marti, 13 Martie 2018 | General

Un Range Rover Sport SVR a fost mai rapid decât un Ferrari 458 Italia: puțin sub 10 minute pentru un traseu de 11 kilometri cu 99 de viraje

Un Range Rover Sport SVR a parcurs un traseu montan lung de 11.3 kilometri în mai puțin de 10 minute. SUV-ul de performanță a reușit să doboare timpul realizat în 2016 de un Ferrari 458 Italia, dar momentan, recordul nu a fost omologat.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Range Rover SV Coupe: jante de 23 inch și motor V8 supraalimentat de 5.0 litri și 565 de cai putere

Range Rover SV Coupe este primul model al mărcii care utilizează jante de 23 inch și este echipat cu un motor V8 supraalimentat de 50.0 litri care generează 565 de cai putere.
Luni, 12 Februarie 2018 | General

Range Rover Sport PHEV a urcat 999 de trepte: hibridul de 400 de cai putere a ajuns la "Poarta Raiului"

Range Rover Sport PHEV, SUV-ul hibrid produs de britanici, a înfruntat 999 de trepte și a urcat până la Poarta Raiului, Tianmen, China. Modelul oferă 400 de cai putere și are o autonomie electrică de până la 50 de kilometri.
Marti, 05 Decembrie 2017 | Modele noi

Land Rover pregătește cel mai scump model din gama Range Rover: SUV-ul ar putea primi o versiune coupe cu două uși

Land Rover intenționează să lanseze o versiune coupe cu două uși pentru Range Rover care nu ar avea niciun rival în segmentul modelelor de lux din acest segment.
Marti, 28 Noiembrie 2017 | Modele noi

O nouă definiție a luxului: primele imagini cu Range Rover SVAutobiography facelift

Land Rover lansează Range Rover SVAutobiography facelift în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Trei motorizări sunt disponibile, iar interiorul a fost pregătit de divizia Special Vehicle Operations.
Marti, 28 Noiembrie 2017 | Modele noi

Noua generație Range Rover Evoque: apare în 2018 și va prelua interiorul lui Velar

A doua generație Range Rover Evoque se va lansa în toamna anului 2018 și va prelua interiorul lui Velar, în timp ce designul exterior și motorizările vor rămâne în mare parte aceleași.
Miercuri, 11 Octombrie 2017 | Modele noi

Range Rover facelift: apare o versiune hibridă plug-in, iar interiorul se inspiră masiv de la Velar

Range Rover, unul dintre SUV-urile premium preferate de clienții cu buget mare, primește un facelift. Minor la exterior, adânc la interior și cu apariții noi și interesante la nivel de motorizări.
Luni, 09 Octombrie 2017 | General

Întrecere inedită: Range Rover Sport facelift PHEV își măsoară forțele cu doi înotători

Proaspătul Range Rover Sport facelift PHEV și-a măsurat forțele cu doi sportivi. Modelul britanic a avut de parcurs un drum de 14 kilometri, în timp ce sportivii au înotat 1.5 kilometri. Finalul a fost extrem de strâns.
Miercuri, 04 Octombrie 2017 | Siguranta

Siguranță în off-road: Range Rover Velar a primit 5 stele la testele Euro NCAP

Range Rover Velar a pimit calificativul maxim în cel mai recent test Euro NCAP, fiind apreciat pentru nivelul de siguranță oferit.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 04 Octombrie 2017 | Modele noi

Range Rover Sport facelift: primul plug-in hybrid din istoria Land Rover are 400 CP, iar versiunea de top SVR ajunge la 575 CP

Range Rover Sport primește un facelift care include apariția primului plug-in hybrid din istoria mărcii Land Rover, în timp ce versiunea de performanță SVR are un motor V8 supraalimentat de 5.0 litri și 575 de cai putere.
Marti, 03 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Pentru ecologiștii cu dare de mână: Land Rover pregătește un Range Rover plug-in hybrid

Land Rover va lansa în scurt timp o versiune plug-in hybrid a lui Range Rover. Noua variantă propune un agregat pe benzină de 300 de cai și un motor electric generos. Autonomia în modul electric ar urma să ajungă la circa 48 de kilometri.
Vineri, 11 August 2017 | Modele noi

Land Rover își propune să mai taie din elanul lui Bentley Bentayga cu un Range Rover de lux

Land Rover nu vrea să stea cu mâinile încrucișate și să asiste la defilarea triumfală a lui Bentley Bentayga. Britanicii vor un rival pe măsură, construit cu ajutorul diviziei lor de personalizare.
Luni, 31 Iulie 2017 | Tuning

Primul kit de tuning pentru Range Rover Velar vine cu multă fibră de carbon și un look sportiv

Urban Automotive este un atelier din Marea Bitanie care a elaborat primul kit de tuning pentru proaspăt lansatul Range Rover Velar.
Marti, 18 Iulie 2017 | General

Șeful de design Land Rover o atacă pe Victoria Beckham la cinci ani de la debutul unui Evoque care purta numele vedetei: „Și-a arogat meritele unui designer”

Omul care conduce departamentul de creație Land Rover susține că Victoria Beckham și-a arogat pe nedrept meritele de a fi desenat o ediție specială care i-a purtat numele și care a fost lansată în 2012.
Vineri, 07 Iulie 2017 | Modele noi

Land Rover nu bate pasul pe loc: britanicii vor un Range Rover care să concureze cu Bentley Bentayga

Oficialii Land Rover cred că SUV-ul Range Rover poate să stoarcă și mai mulți bani din conturile clienților, motiv pentru care vor un produs care să rivalizeze cu Bentley Bentayga.
Joi, 29 Iunie 2017 | Modele noi

Range Rover Velar începe să își mărească gama de motorizări: propulsor de 2.0 litri și 300 de cai putere

Land Rover introduce noua motorizare Ingenium de 2.0 litri și 300 de cai putere și în gama crossover-ului Range Rover Velar, pentru a-l ajuta să lupte mai bine împotriva lui Porsche Macan și BMW X4.
Joi, 13 Aprilie 2017 | Modele noi

Range Rover Velar are trei ținte sigure: „Vom încerca să furăm din clienții modelelor BMW X4, Porsche Macan și Audi Q5”

Un oficial Land Rover a vorbit despre modelele pe care le țintește noul Range Rover Velar. Crossover-ul vrea să fure din clienții lui BMW X4, Porsche Macan și Audi Q5.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Audi, Ford, Porsche, video, Mini, productie, Salon Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru