Range Rover

Miercuri, 02 Februarie 2022 | Modele noi

Viitorul Range Rover Sport SVR va avea un motor de 616 cai putere și versiuni electrificate

Următoarea generație Range Rover Sport SVR, cea mai puternică versiune a SUV-ului de lux, va primi un motor de 616 cai putere preluat de la BMW. Pe lângă asta, SUV-ul de performanță va primi și versiuni electrificate. Mașina ar putea fi lansată la finalul acestui an sau în 2023.
Vineri, 17 Decembrie 2021 | Modele noi

Noul Range Rover SV: V8 cu 530 CP și inserții ceramice la interior

Britanicii de la Land Rover au publicat primele imagini și informații despre noua generație Range Rover SV. SUV-ul este echipat cu un motor V8, care dezvoltă 530 de cai putere, iar clienții pot opta pentru două variante de ampatament: standard sau lung.
Miercuri, 27 Octombrie 2021 | Modele noi

Acesta este noul Range Rover: versiuni hibride care merg 100 de km electric și filtru împotriva SARS-COV2

Land Rover a dezvăluit a cincea generație a modelului Range Rover. Este cel mai luxos SUV al englezilor, cu ecrane uriașe, de 13 inch, motorizări hibride, o viitoare versiune electrică și un sistem audio cu 35 de difuzoare.
Joi, 21 Octombrie 2021 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu viitorul Land Rover Range Rover. Debut în 26 octombrie

Primele imagini neoficiale cu noua generație Land Rover Range Rover au fost "scăpate" pe internet. Nava amiral a constructorului britanic de automobile va debuta oficial în 26 octombrie.
Miercuri, 20 Octombrie 2021 | Modele noi

OFICIAL: Noua generație Land Rover Range Rover debutează în 26 octombrie

Britanicii de la Land Rover au anunțat că noua generație Range Rover va debuta oficial în 26 octombrie. Cu această ocazie au publicat un scurt teaser video și două imagini cu viitoarea navă amiral.
Vineri, 20 August 2021 | Industrie

Range Rover Velar primește îmbunătățiri: update-uri over-the-air și sistem de purificare a aerului

Land Rover a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru Range Rover Velar, modelul urmând să beneficieze de update-uri over-the-air, nuanțe noi pentru caroserie sau un sistem de purificare a aerului din habitaclu.
Vineri, 18 Septembrie 2020 | Industrie

JLR amână lansarea primului Range Rover electric: grupul britanic invocă reduceri de costuri din cauza pandemiei

Grupul Jaguar Land Rover a anunțat că lansarea primului Range Rover electric va fi amânată din cauza pandemiei, o măsură similară urmând să fie aplicată și în cazul viitorului Jaguar XJ electric.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Land Rover a lansat versiuni mild-hybrid pentru Range Rover și Range Rover Sport: sistemul de propulsie MHEV dezvoltă până la 350 de cai putere

Land Rover a introdus versiuni mild-hybrid pentru Range Rover și Range Rover Sport și a renunțat la vechile motoare diesel pentru un nou propulsor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie. Sistemul MHEV este disponibil în trei variante și poate dezvolta până la 350 de cai putere și un cuplu de 700 Nm.
Marti, 16 Iunie 2020 | Modele noi

Range Rover împlinește 50 de ani de la debut: momentul este marcat de ediția specială Fifty

Land Rover a lansat ediția aniversară Range Rover Fifty. Britanicii vor produce doar 1970 de unități, iar modelul va putea fi comandat în nuanțe preluate din paleta primului Range Rover.
Luni, 27 Aprilie 2020 | Industrie

JLR a început testele cu noua generație Range Rover: viitorul model va fi prezentat în 2021

Grupul Jaguar Land Rover a început testele cu noua generație Range Rover. Viitorul model va fi prezentat oficial în cursul anului viitor și va putea fi comandat atât într-o versiune cu sistem de propulsie plug-in hybrid, cât și într-o variantă electrică.
Joi, 26 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Presa britanică: Land Rover vrea să înlocuiască propulsorul V8 cu noi motorizări mild-hybrid pentru Range Rover și Range Rover Sport

Land Rover vrea să lanseze noi motorizări mild-hybrid care să înlocuiască propulsorul V8 în cazul modelelor Range Rover și Range Rover Sport, potrivit informațiilor din presa britanică.
Luni, 21 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Detalii despre primul model electric Range Rover: lansare cel târziu în 2021, concurent pentru Porsche Macan și Audi e-tron Sportback

Primul model electric din gama Range Rover va fi lansat cel târziu în 2021 și va fi un concurent direct pentru Porsche Macan și Audi e-tron Sportback, potrivit informațiilor din presa britanică.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Range Rover va fi prezentată în 2021: viitorul SUV va avea o versiune plug-in hybrid, dar și o variantă electrică

Noua generație Range Rover va fi prezentată în 2021, conform informațiilor apărute în presa din Marea Britanie. Viitorul SUV va putea fi comandat atât într-o versiune cu sistem de propulsie plug-in hybrid, cât și într-o variantă electrică.
Marti, 07 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Range Rover Evoque PHEV va fi lansat anul viitor: versiunea 100% electrică vine după 2025

Land Rover va lansa anul viitor o versiune cu încărcare la priză pentru noua generație Range Rover Evoque. Britanicii se concentrează momentan pe hibridizare, astfel că o versiune electrică pentru Evoque este programată după anul 2025.
Joi, 02 Mai 2019 | Modele noi

Range Rover primește versiunea P400: motor pe benzină de 3.0 litri, 400 CP și sistem mild-hybrid

SUV-ul Range Rover a primit motorul pe benzină de 3.0 litri cu șase cilindri în linie. Unitatea dezvoltă 400 CP și 550 Nm, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 6.3 secunde.
Luni, 04 Martie 2019 | GENEVA 2019

Range Rover Sentinel, versiunea blindată a SUV-ului britanic, primește îmbunătățiri: motor V8 de 380 CP și modificări de ordin tehnic

Land Rover a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea îmbunătățită a lui Range Rover Sentinel. Modelul blindat dispune acum de un motor V8 de 5.0 litri și de sisteme noi la interior.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Modele noi

Range Rover Sport HST are un motor nou de 3.0 litri cu șase cilindri în linie: 400 CP, sistem mild-hybrid și compresor electric

Land Rover a publicat primele imagini și detalii referitoare la ediția specială Range Rover Sport HST. SUV-ul britanicilor integrează un nou motor pe benzină de 3.0 litri cu șase cilindri capabil să genereze 400 CP.
Marti, 05 Februarie 2019 | Modele noi

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition: cel mai puternic Velar are motor V8 de 5.0 litri și 550 de cai putere

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition este o ediție specială a SUV-ului Velar care beneficiază de un motor V8 Supercharged de 5.0 litri și 550 de cai putere. Noua versiune va fi disponibilă pe piață doar un an.
Joi, 22 Noiembrie 2018 | Modele noi

Update: Un nou teaser cu viitorul Range Rover Evoque: SUV-ul britanicilor debutează în 22 noiembrie

Land Rover a publicat un nou teaser cu a doua generație a modelului Range Rover Evoque. SUV-ul va fi prezentat astăzi, 22 noiembrie, în cadrul unui eveniment special din Londra. Britanicii pregătesc o serie de modificări atât la nivel tehnic, cât și la nivel estetic.
Duminica, 10 Iunie 2018 | Modele noi

Versiunea cu 3 uși a lui Range Rover Evoque a fost scoasă din producție: varianta cu 5 uși generează 95% din vânzări

Land Rover a eliminat din producție versiunea cu 3 uși a lui Range Rover Evoque ca urmare a vânzărilor slabe înregistrate.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Audi, Ford, Porsche, video, Mini, productie, Salon Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru