Recall

Sambata, 04 Iunie 2016 | Siguranta

Inconștiență voluntară? Patru constructori auto încă vând mașini echipate cu airbaguri Takata implicate în recall

Autoritățile americane susțin că patru producători auto - Toyota, FCA, Volkswagen și Mitsubishi - încă vând mașini noi afectate de recall-ul Takata.
Miercuri, 04 Mai 2016 | Siguranta

Cel mai mare recall din istorie se dublează și ajunge la 65 de milioane de mașini rechemate în service în SUA din cauza airbag-urilor defectuoase

Povestea airbag-urilor Takata continuă în SUA. Cele 30 de milioane de mașini rechemate în service din cauză că airbag-urile pot exploda cu fragmente metalice se transformă în 65 de milioane după ce autoritățile americane au extins procedura de recall.
Joi, 14 Aprilie 2016 | Siguranta

Probleme în Paradis: trei rechemări în service pentru Bugatti Veyron în SUA

Indicatoare care arată mai multă benzină decât există în rezervor și coroziune la nivelul cablurilor sau al suportului de cric. Și mașinile de peste un milion de dolari au probleme "lumești" care duc la recall-uri în service.
Vineri, 22 Ianuarie 2016 | Industrie

Record de recall-uri: americanii au rechemat 51 de milioane de maşini în service în 2015, de trei ori mai multe decât vânzările anuale

Peste 51 de milioane de americani şi-au dus maşinile în service anul trecut în cadrul unor programe asumate de constructori, însă un sfert dintre ei au rămas cu defecţiunile nerezolvate.
Duminica, 27 Decembrie 2015 | Siguranta

Recall Ferrari în SUA: mașinile ar putea lua foc din cauza unor scurgeri de combustibil

O problemă cauzată de izolarea necorespunzătoare a compartimentului motor poate duce la scurgeri și la incendii pe 180 de exemplare Ferrari California vândute în SUA. Autoritățile de peste Ocean au ordonat inițierea imediată a unui recall.
Joi, 12 Noiembrie 2015 | Industrie

Lecție de moralitate. Rolls Royce anunță cel mai mic recall din lume: o singură mașină

Rolls Royce face un recall demn de Cartea Recordurilor. Englezii rechemă în service o singură mașină, suspectată de probleme la nivelul airbagurilor.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Siguranta

Porsche face o rechemare în service pentru aproape 60.000 de unități Macan S și Macan Turbo

Porsche a anunțat demararea unei campanii de rechemare preventive în service pentru modelul Macan în variantele S și Turbo. Aproape 60.000 de mașini sunt așteptate în service-uri pentru înlocuirea preventivă a unor componente.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Feature

Analiză: Dezastrul Takata. Căderea celui mai important producător japonez de centuri şi airbag-uri

Takata este nume care a reuşit să îşi atragă în ultimele luni foarte multă publicitate negativă în lumea auto. Producătorul japonez de airbaguri şi centuri de siguranţă a fost implicat în câteva dintre cele mai mari recall-uri din industrie. Cine este Takata şi de unde au plecat toate problemele sale?
Marti, 21 Octombrie 2014 | Siguranta

Recall masiv în SUA: 4.7 milioane de maşini afectate. Rechemarea în service s-ar putea extinde la 12 milioane la nivel mondial

Americanii s-au obişnuit să fie chemaţi la service pentru verificări şi modificări cu maşinile proprii. Nu mai puţin de 20% dintre maşinile care circulă pe şoselele din SUA au făcut drum întors la service în 2014, iar ultimul recall masiv, anunţat astăzi, confirmă această statistică.
Joi, 25 Septembrie 2014 | General

Rechemare în service pentru Renault Clio 4 şi Renault Kangoo: 460.000 de maşini afectate la nivel mondial

Pentru a evita potenţiale probleme la nivelul sistemului de frânare, Renault recheamă în service 460.000 de exemplare Clio şi Kangoo pentru inspecţii şi schimbarea unor piese.
Joi, 22 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "Rechemările în service ar putea duce la scumpirea maşinilor"

Şeful Fiat Chrysler Automobiles se aşteaptă ca maşinile noi să se scumpească dacă se va menţie frecvenţa actuală a rechemărilor în service, unii constructori ajungând să repare chiar şi 10 milioane de unităţi în doar câteva luni.
Luni, 30 Septembrie 2013 | Siguranta

Nissan anunţă un recall de 908.900 unităţi, doar 40 de maşini din România sunt implicate

Nissan va opera un recall de 908.900 unităţi la nivel global. Reprezentanţii constructorului japonez în România spun că doar 40 de maşini vândute în ţara noastră au fost afectate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 11 Aprilie 2013 | Siguranta

Recall pentru airbag-uri: 3.4 milioane de automobile vor fi chemate în service

O greşeală a unui furnizor de airbag-uri din Japonia a dus la un recall pentru mai multe mărci. În total, sunt afectate aproximativ 3.4 milioane unităţi, produse între 2000 şi 2004.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | General

Mitsubishi şi PSA recheamă 14.700 unităţi i-MiEV, iOn şi C-Zero pentru probleme de frânare

Mitsubishi şi PSA Peugeot Citroen fac cel mai mare recall al modelelor electrice din istorie. Ei au anunţat că vor rechema în service 14.700 de unităţi i-MiEV, iOn şi C-Zero pentru o defecţiune a sistemului de frânare.
Miercuri, 19 Decembrie 2012 | Economic

Toyota, amendată cu 17.4 milioane de dolari pentru că a întârziat recall-ul lui Lexus RX

NHTSA a anunţat că a amendat Toyota cu 17.4 milioane de dolari pentru că a întârziat rechemarea în service a modelului RX, afectat de o problemă a pedalei de acceleraţie.
Luni, 12 Noiembrie 2012 | Siguranta

Jeep recheamă în service peste 900.000 de maşini din cauza unor probleme la airbag-uri

919.000 de exemplare Jeep Cherokee şi Liberty sunt afectate în toată lumea de o posibilă defecţiune la nivelul airbag-urilor. Clienţii afectaţi vor afla dacă maşinile lor sunt sau nu în vizor până în luna ianuarie.
Sambata, 25 Februarie 2012 | Industrie

Porsche Cayenne este rechemat în service pentru probleme la faruri

Porsche a rechemat în service 20.000 unități Porsche Cayenne după ce a descoperit probleme la faruri. Acestea se pot desprinde în mers din lăcașul lor.
Marti, 07 Februarie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai mari recall-uri din industria auto

Rechemarea în service este ştirea de care se tem toţi constructorii auto. Înseamnă costuri, publicitate negativă şi o imagine afectată. Dar, în ultima vreme, constructorii auto au înţeles că siguranţa pasagerilor este mai presus de orice.
Sambata, 31 Decembrie 2011 | Siguranta

Fisker recheamă în service toate unităţile Karma produse

Toate unităţile Fisker Karma produse până acum au fost rechemate în service din cauza unui risc de incediu la nivelul bateriei.
Vineri, 07 Octombrie 2011 | Industrie

SUA: VW şi Audi recheamă în service 168.275 de TDI-uri

O problemă la rampa de injecţie a motoarelor 2.0 TDI ale modelelor VW Jetta, Golf şi Audi A3 vândute în Statele Unite ale Americii a dus la o rechemare în service ce însumează aproape 170.000 de unităţi.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Hyundai, Fiat, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru